Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مریم مهندسانه دیگه! (البته 3 ماه پیش دیدمش) شرمنده فائزه! موندی پشت کرکره! بیا بیرون! آورین! حنانه شب بخیر فائزه شب بخیر الهه شب بخیر 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من برم تا پشتِ کرکره نموندم!!! شبِ همگی خووووووووووش 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام بر همه غایبان من امشب که کرکره میکشم پایین و روی ماموریتم استوار ایستادم امروز نتونستم زیاد بیآم انجمن فردا هم متأسفانه نمیتونم بیآم چون یه عملیات علمی داریم و یه روز و خورده ای نیستم پس این مأموریت خطیر کرکره رو به حنانه نایب برحقم میسپارم:hapydancsmil: خیالت راحت رئیس خودم میکشمش پایین ولی زودی برگردی هاا امروز دست خیلی درد گرفت 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منم بلم قربون فائزه ژیگرمممممممممممممممممم الی نانازمممممممممممممممممممم آق حمید کرشممممممممممممم دیگه همینا 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ناسلامتی مدیر کرکره رو کشیده پایین!!! یادم باشه کرکره اینجا رو برقی و کنترل از راه دور کنم! تا از تو رختخوابم بالا پایین کنمش! اینقدم تلفات نده یکی لاش بمونه یکی پشتش! :bigbed: 4 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام سلام صبحتون قشنگ دوسیـــــــــــــا 5 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلاام صبتون بخیر:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ وای دارم مییمیمرم من چی شده؟ سلام 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چی شده؟سلام علیک سلام بدن درد دل درد سر درد شکم درد معده درد کلا درد 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ علیک سلام بدن درد دل درد سر درد شکم درد معده درد کلا درد برو دکتر:5c6ipag2mnshmsf5ju3 حداقل ی سر به دکترای انجمن بزن 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ برو دکتر:5c6ipag2mnshmsf5ju3 حداقل ی سر به دکترای انجمن بزن نبات داخ خوردم 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ علیک سلام بدن درد دل درد سر درد شکم درد معده درد کلا درد الان خیلی شبیه آواتارت هستی 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بله بلهمبارکا باشه میگم چرا نمیاین تو محفل؟ حضورتان پر رنگ نیست راست میگی حضورم پررنگ نیست میام از این به بعد حنانه جون خدا این فامیلارو واسه ما حفظشون کنه تو عروس خوبم برا ما حفظ کنه بچه ها بیاد فردا عیدهههههههههههههههههه روز مادر و زن رو به همه مادران و زنان دیروز، امروز و فردا (خصوصا فردائی ها) تبریک میگگگگگگگگگگگگگممممممم میسی تبریک گفتی حمید علیک سلام بدن درد دل درد سر درد شکم درد معده درد کلا درد با این تفاسیر امید تو دیگه میمیری خدا روحتم بیامرزه 6 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام بچه ها حالتون خوبه؟ دوستان من امشب نیستم اما چون به آقا قاسم قول دادم،آخر شب میام وکرکره رو میکشم پایین فقط این پوست تخمه ها رو جمع کنید که فردا که قاسم از سفر برمیگرده،خونه تمیز باشه 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دوستان گل خودم(الهه جونی،سحرناز بانو جون،فائزه جون و.... )همگی روزتون مبارک امروز با مامان جونم تماس گرفتم کلی خوشحال شد از صداش حسابی انرژی گرفتم 6 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دوستان گل خودم(الهه جونی،سحرناز بانو جون،فائزه جون و.... )همگی روزتون مبارکامروز با مامان جونم تماس گرفتم کلی خوشحال شد از صداش حسابی انرژی گرفتم مرسی عزیزدلم. منم به دوستای گلم تبریک میگم 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منم به همه ی خانوما تبریک میگم. خدا ما رو حفظ کنه. 4 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اگر زن وجود نداشت و نور لبخند او بر تاریکی های زندگی نمی درخشید؛ بی شک تمام زیبائی ها و شادی های زندگی سرد، تاریک و بی روح می شدند. حمید قبادی روز زن بر تمام مادران و زنان پاک دامن تبریک و تهنیت باد 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده