.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ من نی نی شناس میباشم... پسله پیوندشان مبالک......... من دیده ناموس ملدم هستم کسی به من ندا نتونه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ من نی نی شناس میباشم...پسله پیوندشان مبالک......... من دیده ناموس ملدم هستم کسی به من ندا نتونه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 آها... بیخودی واسه من ناموس ماموس نکنیاااا.. گفتم :لپای دخملت واسه منهههههه 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ اصلا از بس ذوق مرگ شدم خواستم یه تاپیک مجزا واسش بزنماااا پرده ی اول: پرده ی دوم:داخل تالار کشاورزی و اما پرده ی سوم: داخل تاپیک محفل کشاورزی!!!!یعنی همچین مردم جویای علمی داریم ما:icon_pf (34): تصویر رو کراپ نکردم که کامل ببینین...از بالای تصویر هم میتونین تب محفل بچه های کشاورزی رو ببین!!! الهه اینا از پاقدم منه و حضور فعال و مطالب پربارمون:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ الهه اینا از پاقدم منه و حضور فعال و مطالب پربارمون:hapydancsmil: اصلا قاسم تو اعتماد به سقفی تاریخشو ی نگا مینداختی! اصلا اونموقع تو انجمن به دنیا نیومده بودی؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ اصلا قاسم تو اعتماد به سقفی تاریخشو ی نگا مینداختی! اصلا اونموقع تو انجمن به دنیا نیومده بودی؟؟؟ :icon_pf (34): البته جدیدا هم از این حضور فعال بچه ها زیاد مشاهده کردم ولی عکس نگرفتم 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ اصلا قاسم تو اعتماد به سقفی تاریخشو ی نگا مینداختی! اصلا اونموقع تو انجمن به دنیا نیومده بودی؟؟؟ :ws28: قاسم من جای تو باشم کوله باری بر دوش پا میگذارم بر کوی و میرم بر دور دستها! 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ :icon_pf (34): البته جدیدا هم از این حضور فعال بچه ها زیاد مشاهده کردم ولی عکس نگرفتم خب نصفه عمرت به باد رفت! لحظه هارو شکار کن...ثبت مدرک کن... :ws28: قاسم من جای تو باشم کوله باری بر دوش پا میگذارم بر کوی و میرم بر دور دستها! والا چن وقت پیش تو ی مسابقه ای مدال و امتیاز رو اعلام کردم...بعد ارشد تصمیم گرفتن ک عوض و کم شه... رفتم ویرایش کردم...یکی از کاربرا از پست قبلیم عکس گرفته بود میگفت چرا میزنی زیر حرفت 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ آفرین که مسکواکت رو زدی! دیگه وقتشه ج.. ب.. لالا ! همه موارد انجام شد..ولی این لالاهه حرف گوش کن نیس...نمیاد:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ خوابتم بالاخره میاد عجله نکن! آره آبجی باید حواست رو جمع کنی هر حرفی رو هر جایی نزنی ملت میان از حرفت عکس میگیرن! کاری نداره که! مثل من! نیگاه: حالا من دیگه به روت نمیارم فکر نکن که آره! 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ عکس رو کوچیک کردم کیفیتش کمی اومده پایین!!! ........................................ علیه ات قیام کنم؟ 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ خوابتم بالاخره میاد عجله نکن! آره آبجی باید حواست رو جمع کنی هر حرفی رو هر جایی نزنی ملت میان از حرفت عکس میگیرن! کاری نداره که! مثل من! نیگاه: حالا من دیگه به روت نمیارم فکر نکن که آره! نمیری الهی.. خب دیگه کاری ک شده..ولی اینکه فال گوش وایسی اصلا کار خوبی نیستاااا از قدیم گفتن کسی ک فال گوش وای میسته حرف خودشو میشنوه(ترجمه شده ترکی!) 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ با این کیفیتم تاثیر خودشو میزاره نه بابا قیام چیههههه..همه جوره راضیت میکنم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اداره بووووق 2 کوچه پایین تر و اداره بوووق 2 ی خیابون بالاتر مدیر عامل میخواد،معرفیت کنم؟ 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ الهی بمیرم! راحت باش! خلاصه خواستم بهت یاد بدم که اینجا هر کاری امکان پذیره! مثلا! شاید یه روز تو مدیر شدی! 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ من اصلا از کار دولتی متنفرم! از کار وابسته به دولت هم متنفرم! لازم نکرده! راضی شدم! 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ نههه اونوقت آجیتم میمیره خووو! اینجا هر چیز غیر ممکنی ممکن میشه انگار مدیر...خانوما کلا مدیرن ولی به شیوه خودشون:yes: 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ عجب!!! خوبه ک راضی شدی.. خوشم اومد مقاوت نکردی:smiley-gen165: 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ خانوما مدیریت چی بلدن!؟؟ نکنه مدیریت پول خرج کردن منظورته!؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده