laaya joon 38 ارسال شده در 16 تیر، 2013 :ws38:چه طوری آبیاریشون میدی ؟ اب دریا شوره و گیاهان دریایی نیاز به اب شیرین دارن (معلومه کارت خیلی ردیفه) .بعد هم اینکه یه مقاله خفن دارم در مورد خواص دارویی گیاهان کجا قرارش بدم ؟ 1
Ghasem Zare 8758 ارسال شده در 16 تیر، 2013 میگم این قاسم دیر به دیر میاد!!! غیبتش زیاد شده!باید یه اخطار بهش بدیم! من که پیش بینی کرده بودم..نکرده بودم؟ اینطوری اخطار بدیم: :ubhuekdv133q83a7yy7 ؟؟ از این اخطارا بدیم :icon_pf (10): ؟؟ یا از این اخطارا! :97::banel_smiley_90: ؟؟ حمید و الهه اینقدر پشت سرمن غیبت نکنیدراضی نیستم:hapydancsmil: بابا من با این سرم فوق العاده شلوغ بود ولی بودم تو این چند روز و مطالبمو گذاشتم یه نیگاه به بخش منابع بندازفعال ترین بخش تالار کشاورزیه 2
Ghasem Zare 8758 ارسال شده در 16 تیر، 2013 چه بچه های مثبتی شما دوتا شدین ساعت 12 میرین لالا بابا 12 هنوز سرشبهمن با اینکه 8صبح کلاس دارم همیشه تا 1و 2 هستم 2
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 17 تیر، 2013 حمید و الهه اینقدر پشت سرمن غیبت نکنیدراضی نیستم:hapydancsmil:بابا من با این سرم فوق العاده شلوغ بود ولی بودم تو این چند روز و مطالبمو گذاشتم یه نیگاه به بخش منابع بندازفعال ترین بخش تالار کشاورزیه آفرین آفرین ... بابا فعال! همین کارا رو میکنی که آخر ترم هی میری اتاق استاد دیگه! چه بچه های مثبتی شما دوتا شدین ساعت 12 میرین لالا بابا 12 هنوز سرشبهمن با اینکه 8صبح کلاس دارم همیشه تا 1و 2 هستم از قدیم گفتم خواب شب به از خواب ظهر! خب من که کلاس نمیرم... میرم سر کار! 1
Ghasem Zare 8758 ارسال شده در 17 تیر، 2013 آفرین آفرین ... بابا فعال! همین کارا رو میکنی که آخر ترم هی میری اتاق استاد دیگه! نه جانم من دوره لیسانس اتاق استاد برو بودم ولی دیگه الان این کارو بوسیدم گذاشتم کنار از قدیم گفتم خواب شب به از خواب ظهر! خب من که کلاس نمیرم... میرم سر کار! خوبه حمید البته تا الان هیچ موقع نپرسیدم کجا درس خوندی؟ارشد نرفتی؟ سرکار کجا میری؟چیکارا میکنی؟زود تند سریع جواب بده ببینم 2
soil eng 17164 ارسال شده در 17 تیر، 2013 سلااام... خب و اما ج قاسم بدون نقل قول: بلههه بخش منابع فعاله،دستتم مرسییی..کسیم خلاف این رو نگفت ولی آهسته و پیوسته آپ کردن بخش مهمتره. هفته ای 2 بار آپ کردن تاپیک (حتی شده یکی) کفایت میکنه...مهم به روز بودن بخش و اما ی نصیحت خواهرانه که نگه دار به بچه هات بگو ک از سن خودت گذشته دیگه صفر بدون منت بهتر از 20 با منت(نرفتن به دست بوسی اساتید کاردانی،کارشناسی،ارشد،هم نداریم) و اینکه ما کلا خونمون پادگان و 12 شب خاموشیه ...من و حمید هم مجبوریم ک بخوابیم خواستم سوالی که از حمیدم پرسیدی رو هم ج بدم که دیدم از بس حرف زدم خسته شدم:smiley-gen165: فعلا سکوووت 2
Ghasem Zare 8758 ارسال شده در 17 تیر، 2013 ما که دو روز یکبار داریم آپدیت میکنیم... من مگفتم که دست بوسی استادارو بوسیدم گذاشتم کنار دیگه 2
pesare irani 41807 ارسال شده در 17 تیر، 2013 چه خبررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر
soil eng 17164 ارسال شده در 17 تیر، 2013 چه خبررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر سلامتی! خوبی تو؟
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 17 تیر، 2013 نه جانم من دوره لیسانس اتاق استاد برو بودم ولی دیگه الان این کارو بوسیدم گذاشتم کنار خوبه حمید البته تا الان هیچ موقع نپرسیدم کجا درس خوندی؟ارشد نرفتی؟ سرکار کجا میری؟چیکارا میکنی؟زود تند سریع جواب بده ببینم آفرین! من دوره لیسانس دانشگاه کالیفرنیا بودم (دانشگاه تهران - ابوریحان) گفتم امسال ایران بمونم و کار کنم و پول دار بشم خبرم! دوباره سال دیگه (یعنی چند ماه دیگه) برم برای مقطع ارشد ... هر کاری که توش پول باشه ... اما تا بحال هر کاری کردیم توش پول نبود! کلینیک گیاهپزشکی هم گاها میرم! 2
soil eng 17164 ارسال شده در 17 تیر، 2013 نع بابا ادم مجرد مگه خوب میشه آره چرا نشه! مجرد بودن=پادشاه بودن والا!! سلام حمید
ارسالهای توصیه شده