VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ به به چه خانوم خوبی شوما بفرما جلو این جوجو بزار ترشی بیوفته من تا سی راه دارم 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ بله تا سی راه دارید اما تا 35 بیشتر راه ندارید برای بچه دار شدن :banel_smiley_52: مگه اینکه بخوای بلایی سر خودتو و بچه بیاری :banel_smiley_52: بالا 35 :banel_smiley_52: حالا چرا میزنی خشن خوب شوما 30 عروسی کن من رو دعوت کن بیام 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ معلوم نیست محفل گفتگو زدیم یا دفتر ازدواج!؟ 2 لینک به دیدگاه
ashegh20 1559 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ من تا سی راه دارم 30 که خیلی دیره 2 لینک به دیدگاه
ashegh20 1559 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ معلوم نیست محفل گفتگو زدیم یا دفتر ازدواج!؟ ازدواج که خیلی خوبه 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ بله تا سی راه دارید اما تا 35 بیشتر راه ندارید برای بچه دار شدن :banel_smiley_52: مگه اینکه بخوای بلایی سر خودتو و بچه بیاری :banel_smiley_52: بالا 35 :banel_smiley_52: حالا چرا میزنی خشن خوب شوما 30 عروسی کن من رو دعوت کن بیام اینا چرنده بابا زن دایی من 37 سالش بود پسر داییمو حامله بود دکتر میگفت منگل میشه الان بچه دکتره 30 که خیلی دیره من الان 21 سالمه مثل 17 ساله هام اون موقع هم مثل 26 ساله هام دیگه ازدواج که خیلی خوبه نه بابا 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ اینا چرنده بابا زن دایی من 37 سالش بود پسر داییمو حامله بود دکتر میگفت منگل میشه الان بچه دکتره اخه موضوع اینه که شانس نداری تو مشکل اصلی اینه 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ معلوم نیست محفل گفتگو زدیم یا دفتر ازدواج!؟ یا دفتر ازدواج لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ اخه موضوع اینه که شانس نداری تو مشکل اصلی اینه حالا بزار باباشو بیابم بچه میخوام چی کارتو این تورم یکی دیگه رو بیارم که چی بشه 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ حالا بزار باباشو بیابم بچه میخوام چی کارتو این تورم یکی دیگه رو بیارم که چی بشه راست میگی هااااااااااااااااااا هنوز اصل کاری نیست دنبال فرعی هستیم ایشالله می یابی اگه زرنگ باشی :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ راست میگی هااااااااااااااااااا هنوز اصل کاری نیست دنبال فرعی هستیم ایشالله می یابی اگه زرنگ باشی :icon_pf (34): زرنگی میخواد؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ اره اگه نباشی کلاه پس معرکه اس 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ اره اگه نباشی کلاه پس معرکه اس مثلا شوهر نکنیم چی میشه داریم زندگیمونو میکنیم دیگه پول میخوایم زنگ میزنیم میفرستن عزت و احترامونم سر جاشه مگه مریضم 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ اللهم اشفع کل مریض فی الامور المسلمین! الهی آمین! 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ اللهم اشفع کل مریض فی الامور المسلمین! الهی آمین! داشتیم؟ 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ چی؟ مریض؟ نه نداشتیم؟ بگید بفرستن واسمون! :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ اللهم اشفع کل مریض فی الامور المسلمین! الهی آمین! الهی امین داشتیم؟ داشتیم دیر اومدی تموم شد چی؟ مریض؟ نه نداشتیم؟ بگید بفرستن واسمون! :icon_pf (34): نیازی نیست بابا تولید داخل داریم خیلی با کیفیت تر 2 لینک به دیدگاه
ashegh20 1559 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ مثلا شوهر نکنیم چی میشه داریم زندگیمونو میکنیم دیگهپول میخوایم زنگ میزنیم میفرستن عزت و احترامونم سر جاشه مگه مریضم اخه کنار همسر ادم به ارامش میرسه 1 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ مثلا شوهر نکنیم چی میشه داریم زندگیمونو میکنیم دیگهپول میخوایم زنگ میزنیم میفرستن عزت و احترامونم سر جاشه مگه مریضم این جملات قصارت رو باید با طلا نوشت:rose: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده