ooraman 22216 ارسال شده در 18 شهریور، 2013 یاد اعلامیه هایی که واسه مرده ها میزنن افتادم ... واسه گم شده ها میزنن 2
vergil 11695 ارسال شده در 18 شهریور، 2013 واسه گم شده ها میزنن Ohoom اخه اعلامیه مُرده بیشتر میبینم تا گم شده واسه همین یاد گم شده ها نیفتادم 3
soil eng 17164 ارسال شده در 19 شهریور، 2013 الهه وجدان درد گرفتی؟ تو برره بود میگفتش من وجدان خفتت بیدم دقیقا...شبا از بیدار شدن وجدان خفتم بخاطر تو خوابم نمیبره الهه شب خوش ظهر بخیر با سلام خدمت همه دوستان عزیز عکس فوق متعلق به وحید ملقب به ویرژی میباشد.نام برده چند روز است که پروفایلش را ترک کرده تا به امروز مراجعت ننموده است.آخرین بار رد پای نام برده در این مجلس دیده شده.لطفا در صورت داشتن هرگونه خبر بهش بگین "نترکی،پروفایلت و باز کن کم حرص بده مارو" و خانواده ای را از نگرانی خارج کنید . با تشکر سلام. 4
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 19 شهریور، 2013 سلام بر همگی من تا آخر شب نمیتونم بمونم واسه همین گفتم یه سلامی بدم یه پیغامی برای داداش وحیدم دارم سلام داداش وحید خوبی؟ راستش الان داشتم عکس هایی که گرفته بودی رو نگاه میکردم اگر میشد ،هزار بار لایک میکردم اما متاسفانه نمیشد واقعا فوق العاده بودن هرچی هم که بگم خوب بودن،بازم کمه اونجا ننوشتم،چون دوست نداشتم تاپیکت خراب بشه ولی واقعا بهت آفرین میگم درسته که من عکاس نیستم اما خب به نظرم حتی بهترین عکاس هم از دیدنشون لذت میبره آفرین واقعا دوستان شب همگی خوش 3
vergil 11695 ارسال شده در 19 شهریور، 2013 سلام وحید خوبی؟ راستش الان داشتم عکس هایی که گرفته بودی رو نگاه میکردم اگر میشد ،هزار بار لایک میکردم اما متاسفانه نمیشد واقعا فوق العاده بودن هرچی هم که بگم خوب بودن،بازم کمه اونجا ننوشتم،چون دوست نداشتم تاپیکت خراب بشه ولی واقعا بهت آفرین میگم درسته که من عکاس نیستم اما خب به نظرم حتی بهترین عکاس هم از دیدنشون لذت میبره آفرین واقعا شب همگی خوش سلام/ مرسی خوبم چشمات قشنگ میبینه @};- 3
soil eng 17164 ارسال شده در 19 شهریور، 2013 سلام/مرسی خوبم چشمات قشنگ میبینه @};- سلام وحید دیروز بعد مدتها تو باشگاه ان شدم..ی چرخی زدم...امروزم پروفتو پیدا کردم.. تو هم ک دیگه اونور نمیری... واسم جالب بود ک اونور از حالت مخفی خارج شدی 1
vergil 11695 ارسال شده در 19 شهریور، 2013 سلاموحید دیروز بعد مدتها تو باشگاه ان شدم..ی چرخی زدم...امروزم پروفتو پیدا کردم.. تو هم ک دیگه اونور نمیری... واسم جالب بود ک اونور از حالت مخفی خارج شدی سلام/ اوهوم چون نمیرم دیگه از حالت مخفی خارجش کردم زیادی شلوغ شده و دلیلی هم واسه موندن نبود ! 2
soil eng 17164 ارسال شده در 19 شهریور، 2013 سلام/ اوهوم چون نمیرم دیگه از حالت مخفی خارجش کردم زیادی شلوغ شده و دلیلی هم واسه موندن نبود ! اهوم.موافقم...هر وقت میرم احساس غربت میکنم اینجام که خودتو حبس کردی:icon_pf (34): کاری باهات داشتیم باید چیکار کنیم ایا؟؟ 1
ooraman 22216 ارسال شده در 19 شهریور، 2013 سلام. سلام بر الهه خانم عزیز شما مهندسانم بودی؟ تاپیک میرحسین "ایرانیمین دیل سیز باشی آزربایجان"؟ 1
soil eng 17164 ارسال شده در 19 شهریور، 2013 سلام صبح بخیر اینم تقدیم به شماها سلام مریم جان دستت مرسی خودت گلی سلام اینجا چرا سوت و کوره سلام... خوبی؟ سرعت نتم افتضاحهههههههههههه سلام بر الهه خانم عزیز شما مهندسانم بودی؟ تاپیک میرحسین "ایرانیمین دیل سیز باشی آزربایجان"؟ سلام عزیزم.. اهوم بودم.. چطور؟ 2
ooraman 22216 ارسال شده در 19 شهریور، 2013 سلام مریم جاندستت مرسی خودت گلی سلام... خوبی؟ سرعت نتم افتضاحهههههههههههه سلام عزیزم.. اهوم بودم.. چطور؟ همینجوری میخواستم بدونم همون الهه هستی یا اشتباهی گرفتم :53tnkbetm2eof1u84pj 2
soil eng 17164 ارسال شده در 19 شهریور، 2013 همینجوری میخواستم بدونم همون الهه هستی یا اشتباهی گرفتم بله همونم همشهری میرحسینی؟تبریز؟ 2
ooraman 22216 ارسال شده در 19 شهریور، 2013 بله همونمهمشهری میرحسینی؟تبریز؟ نه...ولی دوستیم باهم ...اسمت و که میبینم یاد اون موقع ها میفتم یاد بابک اینا و بچه های اون تاپیک و تاپیک تبریزیا کلاً نم که پاشید از هم! 2
ارسال های توصیه شده