Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 8 شهریور، 2013 بهههههههههه مبارکه مثل اینکه خبرایی داره میشه و ما خبر نداریم! این پست اول که از تمام صفحات برداشته میشه!؟؟؟ 2
Strelitzia 17128 ارسال شده در 8 شهریور، 2013 بهههههههههه مبارکه مثل اینکه خبرایی داره میشه و ما خبر نداریم! این پست اول که از تمام صفحات برداشته میشه!؟؟؟ هیشوخت 2
Strelitzia 17128 ارسال شده در 8 شهریور، 2013 سبزی ها مو دیدین؟ آره عزیزم عالی بود کیفیت عکساتم خیلی خوب بود هنرمند و کدبانـــو 2
mim-shimi 25686 ارسال شده در 8 شهریور، 2013 آره عزیزم عالی بودکیفیت عکساتم خیلی خوب بود هنرمند و کدبانـــو قربونت برم عزیزم کلی دوسشون دارم هردقیقه که نگاشون میکنم، 1سال به عمرم اضافه میشه مرسی آقا حمید و الهه جون که کمکم کردین:hapydancsmil: 1
Strelitzia 17128 ارسال شده در 8 شهریور، 2013 قربونت برم عزیزم کلی دوسشون دارم هردقیقه که نگاشون میکنم، 1سال به عمرم اضافه میشه مرسی آقا حمید و الهه جون که کمکم کردین:hapydancsmil: لذتِ چیدن و خوردنش یه چیزِ دیگه ست یه غذای خوشمزه درست کن که سبزی خوردن باهاش بچسبه 2
mim-shimi 25686 ارسال شده در 8 شهریور، 2013 لذتِ چیدن و خوردنش یه چیزِ دیگه ستیه غذای خوشمزه درست کن که سبزی خوردن باهاش بچسبه آبگوشت 1
Strelitzia 17128 ارسال شده در 8 شهریور، 2013 آبگوشت دقیقا استانبولی و زرشک پلو ام بد نیس غذاهای رُب دار 2
mim-shimi 25686 ارسال شده در 8 شهریور، 2013 دقیقااستانبولی و زرشک پلو ام بد نیس غذاهای رُب دار خوبه ایشالا در بیان، مهمونی میدم 1
Strelitzia 17128 ارسال شده در 8 شهریور، 2013 خوبهایشالا در بیان، مهمونی میدم ایشالا زیاد شن کُپــه ای ، سبز و پرپشت... کم نیاد جلو مهمونا آبرو ریزی بشه 1
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 8 شهریور، 2013 آبگوشت وای نگو مردم از گرسنگی! ماماااااااااان چی مبارکه حمیـــــد؟؟؟ جوانه زنی و رشد سبزیها دیگه! فکر میکنی مبارکه فقط واسه عروسیه!؟ وقتی میگم مبارکه یعنی سبزیحات برکت داشته باشه یه هیئت آدم رو جواب بده! دقیقااستانبولی و زرشک پلو ام بد نیس غذاهای رُب دار خوبهایشالا در بیان، مهمونی میدم ما هم دعوتیما! 2
Strelitzia 17128 ارسال شده در 8 شهریور، 2013 جوانه زنی و رشد سبزیها دیگه! فکر میکنی مبارکه فقط واسه عروسیه!؟ وقتی میگم مبارکه یعنی سبزیحات برکت داشته باشه یه هیئت آدم رو جواب بده! بازم با من لــج شــــــــد 2
mim-shimi 25686 ارسال شده در 8 شهریور، 2013 ایشالا زیاد شنکُپــه ای ، سبز و پرپشت... کم نیاد جلو مهمونا آبرو ریزی بشه ایشالا اگه زیاد شدن، آدم شوهرا رو دعوت میکنم ما هم دعوتیما! چطور روتون میشه؟ ما قبلش گفتیم بستنی ندین تا ما هم باشیم، صاف همه رو بستنی سنتی دادین ولی خب ما از نامرداش نیستیم چشم 2
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 8 شهریور، 2013 بازم با من لــج شــــــــد نه به جون خودم ... چیزی نگفتم که! چطور روتون میشه؟ ما قبلش گفتیم بستنی ندین تا ما هم باشیم، صاف همه رو بستنی سنتی دادین ولی خب ما از نامرداش نیستیم چشم بهتون قیمت بستنی ها رو هم گفتن!؟ دونه ای چند افتاد واسمون؟ خب من گفتم به شما هم میدم دیگه! 1
mim-shimi 25686 ارسال شده در 8 شهریور، 2013 بهتون قیمت بستنی ها رو هم گفتن!؟ دونه ای چند افتاد واسمون؟ خب من گفتم به شما هم میدم دیگه! شما بگو 100تومن دونه ای کی؟کجا؟ من دستم به کی میرسه یقشو بگیرم؟ 1
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 8 شهریور، 2013 شما بگو 100تومن دونه ایکی؟کجا؟ من دستم به کی میرسه یقشو بگیرم؟ چی صد تومن! دونه ای 15000 ریال افتاد واسم! هر وقت شوما بخواید! 1
ارسال های توصیه شده