سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ چقدر شما بي معرفت هستين هيچکس به فارسي 1 راي نداده!! خودم راي دادم حالا فردا قطع بشه ميفمين ما که همچنان نداریم . 2 لینک به دیدگاه
samira_kaulitz 91 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ ااایششششششش به تو ه ممربوطهبعدا میفهمی چرا :w127: لینک به دیدگاه
saba888 1746 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ ما که همچنان نداریم . همون بهتر كه ندارين من زدم آورد الان پشيمونم 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ همون بهتر كه ندارين من زدم آورد الان پشيمونم اریانگ چی شده خوب؟ رویای شیشه ای رو هم دوست داشتم 3 لینک به دیدگاه
saba888 1746 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ اریانگ چی شده خوب؟رویای شیشه ای رو هم دوست داشتم چهارشنبه كه من ديدم رابطش با مادربزرگه خيلي خوب شده بود!!! خيلي سريال مزخرفيه ولي نمي دونم چرا مي شينم نيگا مي كنم!!! 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ اریانگ چی شده خوب؟رویای شیشه ای رو هم دوست داشتم آريانگ الان با مادر و مادر بزرگ رفيق شدن 3 تا يي لاو ميتركونن اون خدمت كاره هم انداختن بيرون ! چقدر بهت گفتم تاپيك بزن خلاصه شو برات تعريف ميكنم! 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ آريانگ الان با مادر و مادر بزرگ رفيق شدن 3 تا يي لاو ميتركونن اون خدمت كاره هم انداختن بيرون ! چقدر بهت گفتم تاپيك بزن خلاصه شو برات تعريف ميكنم! هنوزم وقت دارم؟ خوب الان میزنم 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ هنوزم وقت دارم؟خوب الان میزنم برو تو تالار فيلم بزن 1 لینک به دیدگاه
saba888 1746 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ برو تو تالار فيلم بزن :ws28: مي خواي تالارت رونق بگيره!!! داري مشتري جمع مي كني!!! 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ :ws28:مي خواي تالارت رونق بگيره!!! داري مشتري جمع مي كني!!! تالار من موسيقيه بچه ! :zadan: 2 لینک به دیدگاه
saba888 1746 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ تالار من موسيقيه بچه ! :zadan: آقا بزرگ نوشته موسيقي و فيلم لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ الان بزنید voa نوری زاده سازگارا لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ من بی بی سی رو خیلی دوس دارم برنامه های خیلی خوب و خبر ذسانیش هم عالیه 1 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ کی فارسی وان رو انتخاب کرده؟:jawdrop: لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ کی فارسی وان رو انتخاب کرده؟:jawdrop: پیانیست! من "منو تو" رو انتخاب میکنم....بعضاً مستند ها و برنامه های آموزشی خوبی پخش میکنه. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده