danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ به نظر شما بهترین شبکه فارسی زبان کدام شبکه است ؟ لطفا در نظرسنجی شرکت کنید و دلیل خود را بگید 4 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ جالب هست کسی فارسی وان را قبول نداره ولی تو هر سایتی 300 تا تاپیک برایش هست 2 لینک به دیدگاه
saba888 1746 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ جالب هست کسی فارسی وان را قبول نداره ولی تو هر سایتی 300 تا تاپیک برایش هست نكنه خودت مي شيني افسانه افسونگرو مي بيني!!! لینک به دیدگاه
samira_kaulitz 91 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ من رسما اعلام میکنم فقط 24 رو میبینم. قبلا فرار از زندانو میدیدم ولی الان دیگه خریدمش 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ نكنه خودت مي شيني افسانه افسونگرو مي بيني!!! الان دارم دارما نگاه میکنم. از این 5 شنبه و جمعه متنفرم .چون 2 روز نمیتونم افسانه افسونگر ببینم :w00::w00::ws44: 2 لینک به دیدگاه
saba888 1746 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ الان دارم دارما نگاه میکنم.از این 5 شنبه و جمعه متنفرم .چون 2 روز نمیتونم افسانه افسونگر ببینم :w00::w00::ws44: :ws28: آخه اون سريال افسانه افسونگرم ديدن داره!!!:jawdrop: دايم در حال غذا پختن و خوردن هستن!!! 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ :ws28:آخه اون سريال افسانه افسونگرم ديدن داره!!!:jawdrop: دايم در حال غذا پختن و خوردن هستن!!! از اون سالوادور مفسد شهوتران ملعون که بهتره 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ من رسما اعلام میکنم فقط 24 رو میبینم. قبلا فرار از زندانو میدیدم ولی الان دیگه خریدمش بهت توصیه میکنم که 24 را هم بخری. چون حیف هست که با صدای اصلی این اثر بزرگ را نبینی. 1 لینک به دیدگاه
samira_kaulitz 91 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ حالا بذار فرار از زندان تموم شه 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ من رسما اعلام میکنم فقط 24 رو میبینم. قبلا فرار از زندانو میدیدم ولی الان دیگه خریدمش منم به جز 24 بقیشو میبینم 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ شبکه آموزش هم میزاشتی تو نظر سنجی 1 لینک به دیدگاه
samira_kaulitz 91 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ منم به جز 24 بقیشو میبینم به من چه؟ 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ به من چه؟ ااایششششششش به تو ه ممربوطه بعدا میفهمی چرا 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده