soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ سلام رفقا آقا ما هم رفتنی شدیم الا ای سهیل مظلوووووم بودی........مصرع دومشو هم یه چیز چرتی بنویسید(ترجیحا فحش ) تو این سه ماهی که درخدمتتون بودم با همت شما دوستان گلم یه تالار تقریبا راکد رو به تالاری فعال و مفید تبدیل کردیم مسلما این مهم به تلاش یک نفر میسر نمیشد و صمیمانه از همکاری هایی که با بنده داشتین و منبعد با هوتن عزیز خواهید داشت تشکر میکنم من هیچ وقت دوست نداشتم که حق کسی زایل بشه و خدای ناکرده خاطر کسی ناراحت باشه هر چه بوده به اقتضای شرایط بوده مطمئنا دوستان گلم منو درک کردن اگر کسی از دستم ناراحت شده یا احیانا حق کسی نادیده گرفته شده امیدوارم به بزرگی خودش منو ببخشه و حلالم کنه هیچی دیگه....تالار آزاد قلب تپنده هر فرومیه ....ایشالا منبعد کمک حال تیم مدیریتی جدید باشید و همچون گذشته برای تالاری بهتر تلاش کنیم:icon_gol: ممنون منبعد تو تالار مکانیک هستم درخدمتتون....پذیرای قدمهای هماینیتون هستیم 20 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ خسته نباشيد. مرسي :rose: موفق باشيد. 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ قفل شد دیگه هم ازین تاپیکای احساسی نزن!!!!!! (چشم پیمانم که دور دیدی سرقت ادبی میکنی) 4 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ قفل شد دیگه هم ازین تاپیکای احساسی نزن!!!!!! (چشم پیمانم که دور دیدی سرقت ادبی میکنی) چر اقفل نیست پس؟؟ ما پارتیمون کلفتر از این حرفاست:ws3: خسته نباشيد. مرسي :rose: موفق باشيد. :icon_gol: لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ ببخشید یادم رفت بگم خسته نباشی مدیر خیلی خوبی بودی لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ راستی قفل بزرگه رو دست کی دادی بوگو حواسمون جمع باشه 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ خودت میدونی که من هیچ وقت نمیبخشمت 4 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ حالا امین نپون رفت گفتیم جهنم تو دیگه واس چی میری:w00: 2 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ خو ما از این به بعد میایم مکانیک اسپم میکنیم!!! 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ خو ما از این به بعد میایم مکانیک اسپم میکنیم!!! :ws28: 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ تاپیک چــرا قفول نیست؟! اینم که از اون تاپیک لوساست! . . . . . . هر چند هنوز باهات بحث دارم.ولی... موفق باشی.خسته نباشی. 2 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ گریه نکن...خدا دوست داشته که داره میره...الان داغی متوجه نیستی... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده