anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ عجب تاپیکی رو از قبر کشیدید بیرون.تو قسمت عمرانی کاری از دستم بربیاد در خدمتم. 2 لینک به دیدگاه
moseu 955 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ عجب تاپیکی رو از قبر کشیدید بیرون.تو قسمت عمرانی کاری از دستم بربیاد در خدمتم. پس میتونیم رو شما هم حساب باز کنیم؟ 1 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ پس میتونیم رو شما هم حساب باز کنیم؟ بله.میتونید 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۱ این تاپیک یکی از بهترین تاپیکا بود....یادش بخیر من یه بار سعی کردم راهش بندازم اما کسی استقبال نکرد..... امیدوارم راه بیفته چون خیلی چیزا ازش یاد گرفتم 1 لینک به دیدگاه
moseu 955 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۱ این تاپیک یکی از بهترین تاپیکا بود....یادش بخیرمن یه بار سعی کردم راهش بندازم اما کسی استقبال نکرد..... امیدوارم راه بیفته چون خیلی چیزا ازش یاد گرفتم انشالاه که با کمک شما دوباره بتونیم این تایپیک رو فعال کنیم 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ خب، به درخواست دوستان، این تاپیک دوباره راه میافته و امیدوارم که از این تاپپیک استقبال شه، مهندسمصطفی 1 و بقیه دوستان که تو کار اجرایی هستن ایراداتمون رو میگن و راهتمایی میکنن روند این تاپیک هم اینطور بود که پلان موقعیت( ابعاد زمین) داده میشد بعد طراحیش ازمون خواسته میشد،( پست اول رو مطالعه کنید لطفا) فعلا من یک زمین به ابعاد 14*10 رو میزارم، جهت شمالش به سمت بالا هستش، ورودی از سمت جنوب، طرحی که ازتون میخوایم: یک ساختمان ویلایی 1 طبقه که بنا روی کرسی به ارتفاع 1 متر هستش،پارکیگ میخواد ؛ 2 خوابه ، آشپزخانه و پذیرایی + 1 wc و 2 حمام، یکی برای اتاق والدین و ... بقیه طراحیش با خودتونه،گذاشتن تراس ،پله و مطبخ ... اینم فایلش : http://ven0o0s.persiangig.com/ANJOMAN/nomber%201.rar تا 4 روز فرصت دارید، مدارک زیر هم لازمه : 1:سايت پلان(1/200) 2:پلان معماري و اندازه گذاري(1/100) (ستونگذاری هم بشه لطفا) 3:پلان مبلمان(1/100) ببینیم چقدر تو طراحی و اجرا وارد هستید، بعد ارائه این مدارک، نما و برش هم ازتون میخوایم ،میتونید کلا همه رو هم با هم انجام بدید :gnugghender: لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ سلام ونوس جان چند سال پیش یه همچین پروژه ای کار شد فکر نمیکنی این کار تکرار مکررات باشه .میخای کارو وسیع ترش کن. من وقت طراحی ندارم ولی اگه قابل بدونین میتونم تجربیاتی که دارم در اختیار دیگران قرار بدم 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ سلامونوس جان چند سال پیش یه همچین پروژه ای کار شد فکر نمیکنی این کار تکرار مکررات باشه .میخای کارو وسیع ترش کن. من وقت طراحی ندارم ولی اگه قابل بدونین میتونم تجربیاتی که دارم در اختیار دیگران قرار بدم سلااام، خیلی هم شبیه ایم نبود خب، اما گفتم ابتدا یه کار راحت باشه، شما پیشنهادت چیه، من پستم رو ویرایش میکنم، شما بگوچی و چه ابعادی و... لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ سلااام، خیلی هم شبیه ایم نبود خب، اما گفتم ابتدا یه کار راحت باشه، شما پیشنهادت چیه، من پستم رو ویرایش میکنم، شما بگوچی و چه ابعادی و... ونوس جان من فقط نظرمو گفتم.هر جور صلاحه.همه چیش با خودته. فقظ گفتم یکم کار وسیع تر باشه که بچه ها دستشون بازتر باشه 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ ونوس جان من فقط نظرمو گفتم.هر جور صلاحه.همه چیش با خودته. فقظ گفتم یکم کار وسیع تر باشه که بچه ها دستشون بازتر باشه باشه ،چشم، این اولی رو برا آشنایی بهتر بچه ها با تاپیک گذاشتم و تو یه هفته تمومش میکنیم، بعد یه کار بهتر رو میزارم که فرصتش هم بیشتر باشه لینک به دیدگاه
moseu 955 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ باشه ،چشم، این اولی رو برا آشنایی بهتر بچه ها با تاپیک گذاشتم و تو یه هفته تمومش میکنیم، بعد یه کار بهتر رو میزارم که فرصتش هم بیشتر باشه به نظر من اگه هر چی بچه ها بتونن تو فضاهای محدود طراحی قشنگ انجام بدن بهتر از اینه که تو فضاهای بزرگ این کار رو انجام بدن بحر هال هرچی ونوس بگه شروع میکنیم hami_sani خیلی خوشحال میشدیم که شما هم یه کم وقت میذاشتید و طراحی میکردید 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ به نظر من اگه هر چی بچه ها بتونن تو فضاهای محدود طراحی قشنگ انجام بدن بهتر از اینه که تو فضاهای بزرگ این کار رو انجام بدن بحر هال هرچی ونوس بگه شروع میکنیم hami_sani خیلی خوشحال میشدیم که شما هم یه کم وقت میذاشتید و طراحی میکردید باشه، از هفته بعد فضاهای محدود رو میذاریم، فعلا واسه اینه که روند کار دستمون بیاد لینک به دیدگاه
bahar_68 411 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۱ یادش بخیر چقدر از این تاپیک خاطره دارم.اگه این سری نتونم شرکت کنم حتمادفعه دیگه هستم 3 لینک به دیدگاه
moseu 955 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ سلام دوستان عزیز اگر دوستان دوباره همکاری کنند این تایپیک رو دوباره فعال کنیم و امیدوارم که همکاری کنید. من یک زمین به ابعاد 30*13 رو میزارم و جهت شمال آن رو به بالا و ورودی آن از سمت جنوب میباشد طرحی که از شما خواسته شده: یک ساختمان ویلایی 2 طبقه که سازه روی کرسی به ارتفاع یک متر قرار دارد 3 تا اتاق خواب که اتاق خواب والدین به همراه حمام باشد- پذیرایی- آشپزخانه - یک قسمت برای ناهار خوری - wc - حمام تا یک هفته فرصت داریم که پلانهای زیر را تکمیل کنیم سایت پلان به مقیاس(1/200) پلان معماری و اندازه گذاری به مقیاس (1/100) پلان مبلمان به مقیاس (1/100) بعد از ارائه این پلانها به سراغ بقیه پلانها که شامل نما - برش - شیب بندی و ... می رویم. 8 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ سلااام؛ باشه؛خیلی خوبه؛ تاکی فرصت داریم برا تحویل؟ لینک به دیدگاه
moseu 955 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ سلااام؛باشه؛خیلی خوبه؛ تاکی فرصت داریم برا تحویل؟ فکر کنم تا یک هفته فرصت خوبی باشه برای بچه ها که کارهاشون رو تکمیل کنن البته اگه همکاری کنن 4 لینک به دیدگاه
moseu 955 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ منظور از 2 طبقه دوبلکسه؟؟ نه عزیزم ساختمان دو طبقه مجزا باشه 4 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ نه عزیزم ساختمان دو طبقه مجزا باشه ویلایی اونم در 2 طبقه مجزا؟فکر نمیکنی میشه یه ساختمان شهری؟اخه ویلایی یه مشخصه و خصوصیاتی داره هـــــــــآ 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ ویلایی اونم در 2 طبقه مجزا؟فکر نمیکنی میشه یه ساختمان شهری؟اخه ویلایی یه مشخصه و خصوصیاتی داره هـــــــــآ داشتیم ساختمونای ویلایی که 2 طبقه مجرا بودن طبقه اول برای پدر بزرگ و مادر بزرگ و طبقه دوم برای خانواده با 2 فرزند 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده