XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ یه سری مطالب اموزشی برای این مباحث میخواستم 1__ برنامه ریزی تولید با در نظر گرفتن کمبود 2__ زمانبندی انجام n کار روی ماشین 3__ روشهای wspt , EDD __ الگوریتم ماگسون یعنی میخوام جنبه آموزش و با ارائه مثال باشه اگه جزوه یا کتاب و یا هر مطلبی میشناسید بگید ممنون میشم... 1و2-برنامه ریزی تولید و کنترل موجودی نوشته دکتر علی حاج شیر محمدی 3- برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ یه سری مطالب اموزشی برای این مباحث میخواستم __ برنامه ریزی تولید با در نظر گرفتن کمبود __ زمانبندی انجام n کار روی ماشین __ روشهای wspt , EDD __ الگوریتم ماگسون یعنی میخوام جنبه آموزش و با ارائه مثال باشه اگه جزوه یا کتاب و یا هر مطلبی میشناسید بگید ممنون میشم... منم واسه برنامه ریزی تولید و کنترل موجودی گیر آوردم: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام راستی چه فرمتی میخوای باشه؟ جزوه مقاومت و فلزی بیر جانسون داره کسی ؟ برای رشته معماری عزیزم حل التمرینش اینه: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینم کتابش: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام not found. (e029a7af) نمدونم همونا هستن یا نه نمتونم دانلود کنم اینجا. اگر اون نیست بگو 5 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ منم واسه برنامه ریزی تولید و کنترل موجودی گیر آوردم: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام راستی چه فرمتی میخوای باشه؟ عزیزم حل التمرینش اینه: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینم کتابش: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نمدونم همونا هستن یا نه نمتونم دانلود کنم اینجا. اگر اون نیست بگو لینک کتاب مقاومت حذف شده من مجدد آپلود کردم: کتاب +حلل المسائل مقاومت مصالح جانسون-ویرایش پنجم 4 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ لینک کتاب مقاومت حذف شدهمن مجدد آپلود کردم: کتاب +حلل المسائل مقاومت مصالح جانسون-ویرایش پنجم دستتون درد نکنه 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ 1و2-برنامه ریزی و کنترل موجودی نوشته دکتر علی حاج شیر محمدی 3- برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ممنون... منم واسه برنامه ریزی تولید و کنترل موجودی گیر آوردم: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام راستی چه فرمتی میخوای باشه؟ عزیزم حل التمرینش اینه: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینم کتابش: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام not found. (e029a7af) نمدونم همونا هستن یا نه نمتونم دانلود کنم اینجا. اگر اون نیست بگو فرمتش مهم نیست تشکر... 4 لینک به دیدگاه
mehran rezaeian 1066 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ سلام ببخشید من 3 تا مقاله در مورد منابع انسانی به زبان انگلیسی می خوام اگه pdf باشه خیلی عالی میشه 2 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ سلام ببخشید من 3 تا مقاله در مورد منابع انسانی به زبان انگلیسی می خوام اگه pdf باشه خیلی عالی میشه سلام، سایت های زیر رو پیشنهاد می کنم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ سلام ببخشید من 3 تا مقاله در مورد منابع انسانی به زبان انگلیسی می خوام اگه pdf باشه خیلی عالی میشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
mehran rezaeian 1066 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ سلام ببخشید سه تا مقاله از مدیریت دانش به زبان انگلیسی میخواستم اگه pdfباشه که عالی میشه ممنون 2 لینک به دیدگاه
mehran rezaeian 1066 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ اگه کسی بتونه یه پروژه اماده در مورد درس حمل و نقل در حد 30 صفحه برام بذاره ممنون میشم 1 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ سلام ببخشید سه تا مقاله از مدیریت دانش به زبان انگلیسی میخواستم اگه pdfباشه که عالی میشهممنون اینا خوبه؟؟؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خودم چک نکردم بگرد شاید چیزی پیدا کردی 3 لینک به دیدگاه
mehran rezaeian 1066 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ اینا خوبه؟؟؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خودم چک نکردم بگرد شاید چیزی پیدا کردی اره خیلی خوبه سومین مقاله رو هم از اون سایته دانلود کردم اما تعداد صفحات این مقاله ها خیلی زیاده کی باید ترجمشون کنه اخه باید ترجمشو به استاد زبان تخصصی مون تحویل بدیم دمت گرم داداش بابت کمکت 1 لینک به دیدگاه
mehran rezaeian 1066 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ سلام کسی پروژه درس اصول شبیه سازی رو داره برام بذاره؟ 1 لینک به دیدگاه
shinersun 40 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ من یه مقاله فارسی در مورد درس اصول شبیه سازی میخوام... 1 لینک به دیدگاه
ghazal1991 1818 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ سلام. در مورد ارتباط مدیریت کیفیت جامع و مدیریت بهره وری جامع اگر مطلبی،مقاله ای و ... دارید، لطفا بزارید. با تشکر فراوان 2 لینک به دیدگاه
sadadsadad 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ سلام کسی میتونه یه جزوه روش تولید خوب برای رشته مهندسی صنایع آپ کنه؟ برا مطالعه و احیانا تدریس میخام! مرسی 2 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ سلام. در مورد ارتباط مدیریت کیفیت جامع و مدیریت بهره وری جامع اگر مطلبی،مقاله ای و ... دارید، لطفا بزارید. با تشکر فراوان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سایت اثیر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
sadadsadad 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ سلام کسی میتونه یه جزوه روش تولید خوب برای رشته مهندسی صنایع آپ کنه؟ برا مطالعه و احیانا تدریس میخام! مرسی کسی نبود به من کمک کنه؟ 1 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ کسی نبود به من کمک کنه؟ درود...این لینک ها رو ببینید: http://www.noandishaan.com/forums/thread33561.html http://www.noandishaan.com/forums/thread34370.html با آرزوی موفقیت... 2 لینک به دیدگاه
sadadsadad 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ درود...این لینک ها رو ببینید:http://www.noandishaan.com/forums/thread33561.html http://www.noandishaan.com/forums/thread34370.html با آرزوی موفقیت... جزوه حاله به درد بخور نیست یکی دانلود کردم دمتون گرم بد نبود اگه چیز جدید و کاربردی هست لطفا دریغ نفرمایید مرسی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده