سمندون 19437 ارسال شده در 11 آبان، 2010 شاااااادی چون دوست دارررررررررررررررررررررررم بیا بشینننننننننننننن ور دلممممممممممممممممم:flowerysmile: 2
just work 12354 مالک ارسال شده در 11 آبان، 2010 شادمهر عزیز طی اعلامیه ای عنوان فرمودن که در اولین اقدامشون قصد تغییرات وسیع در سطح مدیران داشته باشند ... مدیران تالار مهندسی مکانیک این اقدام شجاعانه ی مدیرت کل سایت رو حمایت مینمایند .... 3
hodaa 5488 ارسال شده در 11 آبان، 2010 درود عزيزاي دل انگيز :wubpink: عنوان فرقي نميكنه ، هدف فقط خدمته ، من همون كاربر معمولي قبل هستم :w72: چرا هنوز بنفش بیدی؟ زودی قرمز شو....البته سبز بشی که عالیه...میتونی رنگ مدیریت رو تغییر بدی به عنوان اولین اصلاحات مدیر جدید 3
سمندون 19437 ارسال شده در 11 آبان، 2010 ایییییییییین همه کاربر امدهههههههههههه به عشق شادیییییییی امدهههههههههههههههه:w16: 2
سمندون 19437 ارسال شده در 11 آبان، 2010 یادتونه دیروز گفتم: تووووووووپ ............تانکککککککک..........فشفههههههه.......... شادی برنده میشههههههههههه................ خوب همینه دیگه:ws28: 3
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 11 آبان، 2010 عرض سلام و ادب و احترام به حضور یکایک اعضای محترم انجمن نواندیشان ایران هم اکنون به طور اتفاقی مطلع شدم که دوست قدیمی و محبوب جناب " شادمهرباز " عزیز به عنوان مدیر کل سایت برگزیده شده اند . این حقیر با سپاس بی پایان از زحمات تمامی مدیران و موسسان این انجمن , انتخاب ایشون رو صمیمانه تبریک عرض مینمایم . :ws28::ws28: 3
pari daryayi 22938 ارسال شده در 11 آبان، 2010 دوستان سرِ کار نذاشتنمون اینا بد جور به ریشمون می خندنا؟؟؟:w127: 4
just work 12354 مالک ارسال شده در 11 آبان، 2010 استقبال جمع کثیری از اعضای محترم انجمن در حمایت از شادمهر باز عزیز نشان از لیاقت ایشون داره ... من از مدیریت محترم جدید کل سایت دعوت میکنم تا در اولین حضورشون بع عنوان مدیر کل سایت سخنرانی در جمع هواداران داشته باشند ... به افتخار " شادمهرباز " بزن دس قشنگه رو ... شله .. شله ... هرکی دس نزنه ایشالا ترم بعدی مشروط بشه !!! 4
DCBA 8191 ارسال شده در 11 آبان، 2010 لیلیان, 3shahrsaz+, AminNePo, anthonio montana, FriendlyGhost, FrnzT+, hodaa, mahnaz.d+, pinion, spow, سمندون 1
just work 12354 مالک ارسال شده در 11 آبان، 2010 دوستان طی توافقات انجام شده دوست عزیزمون " spow " از طرف مدیر جدید کل سایت کاندید کسب سمت مدیر ارشد سایت شدن ... مطمئنا این انتخاب با درایت نشانه ی ذکاوت مدیریت جدید کل انجمن هست ... به ایشون هم پیشاپیش تبریک میگیم. این افتخاریست که از تالار مهندسی مکانیک در سطح عالی مدیر داشته باشیم ... 5
ارسال های توصیه شده