spow 44198 ارسال شده در 11 آبان، 2010 خندیدم! به آن دخترک ِ موقهوهای ِ چشم سیاه ِ خوش باور ِعاشق، عاشق ِ "یکی" دست نیافتنیتر از همه، خندیدم. و توی آینهی قدی خودم را دیدم قد کشیدهتر از همیشه، خیلی زود، خیلی نزدیک، صدای شکستن آمد! چیزی توی قلبم شکست، له شد، صد پاره شد، تازه فهمیدم که من ِ لعنتی بزرگ شدم مثل آدم بزرگهای نفهم به عشق ِ ناب ِ او خندیدم بزرگ شدم یا ادای آدم بزرگها را درآوردم... . 27
Avenger 19333 ارسال شده در 11 آبان، 2010 به قول یکی مردا هیچ وقت بزرگ نمیشن همیشه بچه هستن ونیاز به مراقب دارن 8
.: Bahar :. 853 ارسال شده در 18 آبان، 2010 سلام. مرسی کاش بزرگ نمی شدیم... کاش.. کاش کودک بودم و بزرگ ترین اشتباه زندگیم، نقاشی روی دیوار بود... 8
نگين...NeGiN 1499 ارسال شده در 18 آبان، 2010 من از بزرگ سالي استعفا ميدم :w00: من ميخوام برگردم به كودكي اما حیف که پل برگشت توان وزن ما را نداره... برگشتن ممکن نیست :icon_pf (34): 7
eris 67 ارسال شده در 18 آبان، 2010 ادم بزرگ بودن زیاد هم بد نیست. میتونی راحت سر مردم کلاه بذاری. دل بشکونی. کلک بزنی . و اخرش هم بیخیال باشی. میتونی بعد اینکارا که تنها شدی سیگار بکشی. شایدم بری یه گوشه اونقدر فکر کنی که به پوچی برسی. و در نهایت به خودت بگی خب زندگی همینه روز از نو روزی از نو!!! 10
NiLi 131 ارسال شده در 18 آبان، 2010 بزرگ شدن =بیرحم شدن. نمیخوام بیرحم باشم!!! از بزرگ شدن میترسم:banel_smiley_52: 6
NiLi 131 ارسال شده در 18 آبان، 2010 منکه در 36 سالگی همچنان 5 سالمه.....ممه من کو؟!!! فکر نمیکنی یه کم واسه جمله اخرت بزرگ شده باشییی؟؟؟؟؟ 7
Ha.Mi.D 8376 ارسال شده در 18 آبان، 2010 ما را همه شب نمیبرد خواب ای خفته روزگار دریاب در بادیه تشنگان بمردند وز حله به کوفه میرود آب ای سخت کمان سست پیمان این بود وفای عهد اصحاب خارست به زیر پهلوانم بی روی تو خوابگاه سنجاب ای دیده عاشقان به رویت چون روی مجاوران به محراب من تن به قضای عشق دادم پیرانه سر آمدم به کتاب زهر از کف دست نازنینان در حلق چنان رود که جلاب دیوانه کوی خوبرویان دردش نکند جفای بواب سعدی نتوان به هیچ کشتن الا به فراق روی احباب 4
FriendlyGhost 998 ارسال شده در 19 آبان، 2010 آز آدم بزرگا متنفرم از اونایی که دل شکستن کار هرروزشونه از اونایی که در آغوش میکشنت ولی به خاطر سپردن صدای قلبشون رو قدغن میکنن از آدم بزرگا و دنیاشون متنفرم ، من پامو تو دنیای اونا نمیزارم 4
eris 67 ارسال شده در 19 آبان، 2010 منکه در 36 سالگی همچنان 5 سالمه.....ممه من کو؟!!! احتمالا ممه شمارو هم لولو برده!!! 2
shaden. 18583 ارسال شده در 19 آبان، 2010 همه ما وقتي بچه ايم دوست داريم زودتر بزرگ بشيم .وقتي هم كه بزرگ ميشيم حسرت بچگيمونو ميخوريم پس كي ميخوايم تو حال زندگي كنيم؟ 4
FriendlyGhost 998 ارسال شده در 19 آبان، 2010 همه ما وقتي بچه ايم دوست داريم زودتر بزرگ بشيم .وقتي هم كه بزرگ ميشيم حسرت بچگيمونو ميخوريم پس كي ميخوايم تو حال زندگي كنيم؟ آخه فقط حسرت خوردن به یک دوره زمانی نیست که... حسرت خوردن به از دست دادن صداقت و پاکی در طی فرایند آدم بزرگ شدنه :girl_yes2: 1
shaden. 18583 ارسال شده در 19 آبان، 2010 آخه فقط حسرت خوردن به یک دوره زمانی نیست که... حسرت خوردن به از دست دادن صداقت و پاکی در طی فرایند آدم بزرگ شدنه :girl_yes2: اره دوست عزيز خودم هم از اون دسته كساني هستم كه دوست دارم به گذشته برگردم ولي افسوس كه فاصله آرزو تا واقعيت خيلي زياده. 2
شقایق31 40377 ارسال شده در 19 آبان، 2010 منکه در 36 سالگی همچنان 5 سالمه.....ممه من کو؟!!! :w58: بچه رو 2 سالگی از ممه میگیرن جنابعالی با این سن باید ممه گاو بخوری 2
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 13 آذر، 2010 لابه لای ابرهای پراکنده آسمان در نوسان برگ های تب دار تابستانی باغ در پیچش گل بوته های کاشی های فیروزه ای جستجویت می کنم حتی از میان کاغذهای غبار گرفته شعرهایم تو را به خاطره ام تزریق می کنم - فایده ندارد- تو کمرنگ... نه! تو دیگر نیستی. بزرگ شده ام افسوس و دیگر هیاهوی شب های گمشده بالشم را نمناک نمی کند... 1
کتایون 15176 ارسال شده در 2 فروردین، 2011 هر وقت کلمه ی آدم بزرگا رو می شنوم یاد شازده کوچولو میفتم...... "این آدم بزرگا راستی راستی که چه قدر عجیبن":icon_redface: 1
.FatiMa 36559 ارسال شده در 2 فروردین، 2011 خندیدم! به آن دخترک ِ موقهوهای ِ چشم سیاه ِ خوش باور ِعاشق، عاشق ِ "یکی" دست نیافتنیتر از همه، خندیدم. و توی آینهی قدی خودم را دیدم قد کشیدهتر از همیشه، خیلی زود، خیلی نزدیک، صدای شکستن آمد! چیزی توی قلبم شکست، له شد، صد پاره شد، تازه فهمیدم که من ِ لعنتی بزرگ شدم مثل آدم بزرگهای نفهم به عشق ِ ناب ِ او خندیدم بزرگ شدم یا ادای آدم بزرگها را درآوردم... . :ws44: منکه در 36 سالگی همچنان 5 سالمه.....ممه من کو؟!!! بابابزلگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگ:ws44: 1
ارسال های توصیه شده