samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ كودك كه نه چون اگر بر ميگشتم بازم همين ميشدم اما اگر به دوران دبيرستان بر ميگشتم بيشتر درس ميخوندم كمتر با دوستام تفريح ميكردم سال اول نميرفتم دانشگاه ميموندم براي دولتي درس ميخوندم . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . كمتر به انسانهاي ابلهه رو ميدادم 3 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ دوران کودکی که عالی بودم همونجوری ادامه میدادم ولی یه کم از همون دوران اعتماد به نفسمو بالا میبردم. تو دوران راهنمایی و دبیرستان با هر کسی دوست نمیشدم و تو دوران دبیرستان درستابی درس میخوندم. حیف که نمیشه برگشت. کاش میشد... 2 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ تاپیکا رو داری از تو قبر بیرون میکشی گناه دارن 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ دوران کودکی که دوره خیلی ... من اگر به چند سال پیش برمیگشتم لااقل دیگه حرص بیخودی نمیخوردم به آدمهای از خود راضی و پر توقع و پررو رو نمیدادم تایپیکا گاهی از قبر میاند بیرون مارو سورپرایز کنند 3 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ تاپیکا رو داری از تو قبر بیرون میکشی گناه دارن آخه بعضیاشون بحثای خیلی جالبی دارن و حیفه اگه کاربرایی که اون موقع نبودن یا نظر ندادن الان هم نظر ندن. :5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ با تمام وجودم،آرزو میکنم،کاش هیچ وقت اون روز من و دختر عموم تنها نمی شدیم،کاش هیچ وقت تو اون خونه ما زندگی نمیکردیم.... 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۱ اگه به دوران کودکی بر میگشتم مامان بابامو مجبور میکردم منو ببرن کلاس نقاشی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده