samaneh66 10265 ارسال شده در 10 آبان، 2011 كودك كه نه چون اگر بر ميگشتم بازم همين ميشدم اما اگر به دوران دبيرستان بر ميگشتم بيشتر درس ميخوندم كمتر با دوستام تفريح ميكردم سال اول نميرفتم دانشگاه ميموندم براي دولتي درس ميخوندم . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . كمتر به انسانهاي ابلهه رو ميدادم 3
victoria_r 7682 ارسال شده در 20 آبان، 2012 دوران کودکی که عالی بودم همونجوری ادامه میدادم ولی یه کم از همون دوران اعتماد به نفسمو بالا میبردم. تو دوران راهنمایی و دبیرستان با هر کسی دوست نمیشدم و تو دوران دبیرستان درستابی درس میخوندم. حیف که نمیشه برگشت. کاش میشد... 2
azarafrooz 14221 ارسال شده در 20 آبان، 2012 دوران کودکی که دوره خیلی ... من اگر به چند سال پیش برمیگشتم لااقل دیگه حرص بیخودی نمیخوردم به آدمهای از خود راضی و پر توقع و پررو رو نمیدادم تایپیکا گاهی از قبر میاند بیرون مارو سورپرایز کنند 3
victoria_r 7682 ارسال شده در 20 آبان، 2012 تاپیکا رو داری از تو قبر بیرون میکشی گناه دارن آخه بعضیاشون بحثای خیلی جالبی دارن و حیفه اگه کاربرایی که اون موقع نبودن یا نظر ندادن الان هم نظر ندن. :5c6ipag2mnshmsf5ju3 2
fargol_2408 3454 ارسال شده در 20 آبان، 2012 با تمام وجودم،آرزو میکنم،کاش هیچ وقت اون روز من و دختر عموم تنها نمی شدیم،کاش هیچ وقت تو اون خونه ما زندگی نمیکردیم.... 3
آریودخت 43941 ارسال شده در 30 اسفند، 2012 اگه به دوران کودکی بر میگشتم مامان بابامو مجبور میکردم منو ببرن کلاس نقاشی
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری