hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ من سعی میکردم خیلی دختر مطیع و پایبند به رفتارهای درست نباشم....و انقدر دنیا رو جدی نگیرم....بیشتر بچگی میکردم.... 2 لینک به دیدگاه
نسترن... 134 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ نميدونم شايد اگه به دوران کودکي برگردم کلا مسير زندگيمو از ايني که هست تغيير ميدادم 1 لینک به دیدگاه
ساز دهني 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ پولامو جمع كنم كه به اين روز نيفتم لینک به دیدگاه
pesare shad 1097 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ میرفتم یه بستنی آلسکا می خریدم و بالذت میشستم و می خوردم و حالش رو می بردم 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ برسم به جايي كه جز خدا نبينم رسد آدمی به جایی که به جز خدا نبیند............ 1 لینک به دیدگاه
ساز دهني 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ رسد آدمی به جایی که به جز خدا نبیند............ دزد خودتي لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ دزد خودتي :jawdrop:وااااااااااااااا؟ بشین سر جات ساز دهنی!یه فوتت کنم صدات درمیاد....... 1 لینک به دیدگاه
نگين...NeGiN 1499 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ دوران كودكي تصميمو با كدوم س مينوشتيم شما يادته 1 لینک به دیدگاه
ساز دهني 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ فرتي زن ميگرفتم تا همه چي ارزون بود لینک به دیدگاه
نگين...NeGiN 1499 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ فرتي زن ميگرفتم تا همه چي ارزون بود ماشا... عجب ظرفيتي :banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ 1:هیچ وقت ورزشمو ول نمیکردم:vahidrk: 2:دبیرستان میشستم سر درس ومشخام نه راهنمای 3:یه سری کارا رو نمیکردم 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ از دوستام جدا نمی شدم یه سری کارایی که باید میکردم ونکردم انجام میدادم قدر عزیزایی که رفتن رو میدونستم لینک به دیدگاه
AmirVet 695 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ من کودکیم رو کاری ندارم! ولی اگه برمیگشتم دبیرستان،رشته ریاضی فیزیک رو انتخاب نمیکردم! انتخابی که خیلی برام گرون تموم شد و شاید تا آخر عمرم تاثیر منفیش رو توی زندگیم ببینیم!! که اون چیزی که می خواستم و علاقه داشتم نرسیدم!! شاید بدترین و بزرگترین اشتباهم به خصوص در تحصیل تا این سن همین بوده!! البته یه تجربه بزرگ شد برام که همیشه فقط خودم تصمیم نهایی رو بگیرم و به حرف دیگران اهمیتی ندم!! 1 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ اگه تنبلی رو بگذارم کنار خیلی از مشکلاتم حل میشه ... لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ عاشق این شعرم با صدای خودش من میخوام برگردم به کودکی که می خواستی برگردی به کودکی؟ آره , خوب , پشت سوال کی تا حالا برگشته به کودکیش؟ کی ؟ کجا ؟ می خواستم , میخواستم اما مقدورم نشد باید مقدورم بشه آه! خنده های بی دلیل گریه های بی دلیل خیره گی ها , خیره گی ها , خیره گی خیره گی ها و سکوت خیره گی و افق سرخ غروب خیره گی و علف ترد بهار خیره گی و شبح کوه و درختان در شب خیره گی و چرخش گردن جغد خیره گی و بازی ستاره ها خنده بر جنگ بز و گیوه پهن مادر گریه بر هجرت یک گربه از امروز به قرنی دیگر خنده بر عرعر خر من! من باید برگردم , تا تو قبرستون ده , غش غش ریسه برم به سگ از شدت ذوق , سنگ کوچیک بزنم توی باغ خودمون انار دزدی بخورم وقتی که هوای حلوا کردم با خدا حرف بزنم آخه! تنها من می دونم شونه چوبی خواهرم کجا افتاده کلید کهنه صندوق عجائب , لای دستمال کدوم پیرزنی پنهونه راز خاموشی فانوس کجاست؟ گناه پای شل گاو سیاه گردن کیست چه گلی را اگر پرپر بکنی شیر بزت می خشکه, من باید برگردم تا به مادرم بگم , من بودم که اون شب , شیربرنج سحریتو خوردم من بودم , من بودم که اون شب شیربرنج سحریتو خوردم. تا به بابا بگم , باشه باشه , نمی خواد کولم کنی ! گندوما رو تو ببر , من به دنبالت می آم قول می دم که نشینم خونه بسازم با ریگ دنبال مارمولکا , نرم تا اون ور کوه ! من می خوام برگردم به کودکی...!!! زنده یاد حسین پناهی 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ سعی میکردم از دوران بی خبری ام بیشتر استفاده کنم و دیگه هیچ وقت آرزو نمیکردم زودتر بزرگ شم. لینک به دیدگاه
محمدa 1104 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ منم یا درست حسابی درس می خوندم یا دنبال کار می رفتم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده