sahar68 442 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ اینم خط بنده :ی برای روزی که نباشم 23 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ اینم خطِ من، ببخشید که خیلی بده... :girl_blush2: 27 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ خوب سلام به همه..... من چند نوع دست خط دارم..... مورد اول مورد دوم مورد آخر 22 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ اینم دست خط منه البته دست چپم! :دی 24 لینک به دیدگاه
eshagh_kh 466 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ مگه بهت یاد ندادن موقعی که زمین لرزه اتفاق می افته بری در فضای سر باز تو نشتی خط نوشتی؟ تازشم اخبار ما که نگفت زمین لرزه اتفاق افتاد, اخبار شما رو نمیدونم ! اینم دست خط منه البته دست چپم! :دی 6 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ مگه بهت یاد ندادن موقعی که زمین لرزه اتفاق می افته بری در فضای سر بازتو نشتی خط نوشتی؟ تازشم اخبار ما که نگفت زمین لرزه اتفاق افتاد, اخبار شما رو نمیدونم ! دست چپشه!!! :vahidrk: تو میتونی با دوتا دستت یه جور بنویسی!!؟:vahidrk: من اون وختا که دست راستم آسیب دیده بود با دست چپم مینوشتم ولی الان خوب نمتونم!!! 4 لینک به دیدگاه
eshagh_kh 466 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ نه اگه هم بتونم بنویسم به غیر سجاد هیچکی نمیتونه بخونه در ضمن من اینقده مطلب مغزم جا نمیده که بخوام یه دست کم بیارم با دو دست بنویسم مهندس ارادتمند جانی دالر دست چپشه!!! :vahidrk:تو میتونی با دوتا دستت یه جور بنویسی!!؟:vahidrk: من اون وختا که دست راستم آسیب دیده بود با دست چپم مینوشتم ولی الان خوب نمتونم!!! 4 لینک به دیدگاه
علی 52 137 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ من هم فعلا دست خطي نداشتم .ولي مطلبي رو تايپ مي كنم: زندگي كتابي است پر ماجرا ، هيچگاه آنرا بخاطر يك ورقش دور مينداز 11 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ اینم دست خط من!!:mornincoffee: تقدیم به امینش کو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ایششششششششششششششش 4 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ اینم دست خط من!!:mornincoffee: عالی بود! 4 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۹ یه دونه خوشگل نوشته بودم تو کاغذ طرح دار هر کاری کردم هی گفت حجمش زیاد:w821: منم یکی دیگه نوشتم روشو کم کردم :persiana__hahaha:ولی زشت شد او خیلی خوشگل بود شعر و کاغذش سایزشم درست نمی شه خوب 20 لینک به دیدگاه
hossein2439 45 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ گر به هستی برسی مست نگردی مردی گر به نیستی برسی پست نگردی مردی 4 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ چقد خطاط داشتیم اینجا ما ... 2 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ ببخشید خطم که بده منم تند نوشتم. حالا این باشه تا بعدا بهترشو براتون بزارم عزیزام:wubpink: 13 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده