spow 44197 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ سلام دوستان عزیز الان تو پروفایل یکی از دوستان یه عکسی دیدم یه سوژه ای به نظرم رسید مهم نیست خططتون چجوریه فقز اعتماد کنید به خودتون ویه چندخطی متن یا یه قطعه شعر یا هرچی که دوس داشتین رو رو کاغذ بنویسین وازش عکس بگیرید وبزاریدش همینجا یه جایی برای یادگاری دست خطامون درست کنیم فقط خواهشا تا میتونید سایز عکستونو کوچیک کنید تا لود صفحات مشکلی نداشته باشه خب کی میخواد اولین دست خط رو به یادگار بزاره؟ 53 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ به قول هوتن این پست رزرو شد:4chsmu1: 15 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ من همین امضام رو یه چند روزی تمرین میکنم خوب که شد عکس میگیرم میذارم 11 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ ببخشیند اگه کیفیت عکسش یه کم بد شد... کاغذ گلاسه بود.... فلاش که می زدم بد می شد...:icon_pf (34): 48 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ مرسی مهناز جان خطت خوفه ها شماها خودکاراینا ندارین؟ 9 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ آقاجون خواهر جون من پست روزرو و زنبیل و پس می گیرم . بچه ها هنرمندن . آدم روش نمیشه دست خط ضایعش و بزاره آخره هنر من اینه که رو دستمال کاغذی می نویسم ویرایش : اونم با خودکار یا خودنویس 8 لینک به دیدگاه
shanli 294 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ ببخشیند اگه کیفیت عکسش یه کم بد شد... کاغذ گلاسه بود.... فلاش که می زدم بد می شد...:icon_pf (34): مهناز این دست خطه توئه؟!!:jawdrop::jawdrop::jawdrop: اوه مای گاد!! آفرین خیلی! 12 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ اینم دست خط من.... دور از دسترس اطفال نگه داری شود در برابر تابش آفتاب قرار گرفته نشود 30 لینک به دیدگاه
a.javad12 65 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ یه معنای دیگش هم اینه : در پی راه سرنوشت همه در حال رفتنیم فکر کنم این قشنگترباشه:ws2: 5 لینک به دیدگاه
FriendlyGhost 998 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ :dancegirl2: عمو خط خودتم بذار دیگه !!! 27 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ نترسینا!!!! این یه گله عقرب نی چارتا خرچنگ و سه تا قورباغست!!!! این همونه که تو امضامه!!!!! :banel_smiley_52: 27 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ اینم دستخط من (زیاد خوب نشده :icon_pf (34):) 29 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ اولش خواستم با راپیت بنویسم که نشد بعدش با اتود طراحی که دیدم خیلی ضایعس بعدش با خودکار نوشتم راستی این یادگاری نیستا یادگاری اصلی بعدا مینویسم :girl_in_dreams: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چقد اعتماد به نفسم خوبه :دی 27 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ همه بچه ها لطفا بیاین دست خطشونو بذارن. مسابقه نیست که. صرفا یه جنبه یادگاری داره. یه جورایی می شه به عنوان شناسنامه اعضای باشگاه روش حساب کرد. 1. خواهش می کنم اونایی که تابه حال اومدن گفتن دست خط ما زشته و این حرفا، بیان بذارن. باور کنید دست خط ملاکی از خوبی و بدی شخصیت نیست. از چی می ترسین ؟ (راستی استارتر خودش نذاشته ها) 2. لطفا استارتر یه مدیرتی بکنه اسپم ها رو حذف کنه و دوستانی که چند تا دست خط می خوان بذارن همه رو توی یه پست بذارن، تا تاپیک منظم تر شه. باور کنید تاپیک جالبی می شه. با تشکر فراوان از spow عزیز 12 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ :icon_pf (34):ظاهر و باطن! 27 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ سلام ایده خیلی جالبیه این تاپیک مهم میکنم که برای همیشه یادی از ما به یادگار بمونه پس خواهشا همگی دست خطشونو بذارن کیفیت خط زیاد مهم نیست مهم بودن و موندگار شدنه منم میذارم یکم بخندید پستای اسپمم بهتره بمونه فقط زیاد اسپم نکنید :167: 11 لینک به دیدگاه
eshagh_kh 466 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ خندین لطفا یه کم زیادی تابلو بی سوادیه ولی برای اقای مهندس از سرش هم زیادیه البته وقتی آقای مهندس هم زحمت کشیدن دست خط فرمودن من هم درست میشم و اینو حذف میکنم یکی مثل بچه های خوب میزارم ارادتمند جانی دالر 16 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ من خطم رو بذار م همتون به خودتون امیدوار میشید سمنی بیا منو امیدوار کن اولش خواستم با راپیت بنویسم که نشد بعدش با اتود طراحی که دیدم خیلی ضایعس بعدش با خودکار نوشتمراستی این یادگاری نیستا یادگاری اصلی بعدا مینویسم :girl_in_dreams: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چقد اعتماد به نفسم خوبه :دی فخط تاریکهههه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده