spow 44198 این ارسال پرطرفدار است. ارسال شده در 9 آبان، 2010 سلام دوستان عزیز الان تو پروفایل یکی از دوستان یه عکسی دیدم یه سوژه ای به نظرم رسید مهم نیست خططتون چجوریه فقز اعتماد کنید به خودتون ویه چندخطی متن یا یه قطعه شعر یا هرچی که دوس داشتین رو رو کاغذ بنویسین وازش عکس بگیرید وبزاریدش همینجا یه جایی برای یادگاری دست خطامون درست کنیم فقط خواهشا تا میتونید سایز عکستونو کوچیک کنید تا لود صفحات مشکلی نداشته باشه خب کی میخواد اولین دست خط رو به یادگار بزاره؟ 53
سمندون 19437 ارسال شده در 9 آبان، 2010 من همین امضام رو یه چند روزی تمرین میکنم خوب که شد عکس میگیرم میذارم 11
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 9 آبان، 2010 ببخشیند اگه کیفیت عکسش یه کم بد شد... کاغذ گلاسه بود.... فلاش که می زدم بد می شد...:icon_pf (34): 48
mIn 2294 ارسال شده در 9 آبان، 2010 آقاجون خواهر جون من پست روزرو و زنبیل و پس می گیرم . بچه ها هنرمندن . آدم روش نمیشه دست خط ضایعش و بزاره آخره هنر من اینه که رو دستمال کاغذی می نویسم ویرایش : اونم با خودکار یا خودنویس 8
shanli 294 ارسال شده در 9 آبان، 2010 ببخشیند اگه کیفیت عکسش یه کم بد شد... کاغذ گلاسه بود.... فلاش که می زدم بد می شد...:icon_pf (34): مهناز این دست خطه توئه؟!!:jawdrop::jawdrop::jawdrop: اوه مای گاد!! آفرین خیلی! 12
Gizmo 5887 ارسال شده در 9 آبان، 2010 اینم دست خط من.... دور از دسترس اطفال نگه داری شود در برابر تابش آفتاب قرار گرفته نشود 30
a.javad12 65 ارسال شده در 9 آبان، 2010 یه معنای دیگش هم اینه : در پی راه سرنوشت همه در حال رفتنیم فکر کنم این قشنگترباشه:ws2: 5
am in 25041 ارسال شده در 10 آبان، 2010 نترسینا!!!! این یه گله عقرب نی چارتا خرچنگ و سه تا قورباغست!!!! این همونه که تو امضامه!!!!! :banel_smiley_52: 27
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 10 آبان، 2010 اولش خواستم با راپیت بنویسم که نشد بعدش با اتود طراحی که دیدم خیلی ضایعس بعدش با خودکار نوشتم راستی این یادگاری نیستا یادگاری اصلی بعدا مینویسم :girl_in_dreams: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چقد اعتماد به نفسم خوبه :دی 27
سیندخت 18786 ارسال شده در 10 آبان، 2010 همه بچه ها لطفا بیاین دست خطشونو بذارن. مسابقه نیست که. صرفا یه جنبه یادگاری داره. یه جورایی می شه به عنوان شناسنامه اعضای باشگاه روش حساب کرد. 1. خواهش می کنم اونایی که تابه حال اومدن گفتن دست خط ما زشته و این حرفا، بیان بذارن. باور کنید دست خط ملاکی از خوبی و بدی شخصیت نیست. از چی می ترسین ؟ (راستی استارتر خودش نذاشته ها) 2. لطفا استارتر یه مدیرتی بکنه اسپم ها رو حذف کنه و دوستانی که چند تا دست خط می خوان بذارن همه رو توی یه پست بذارن، تا تاپیک منظم تر شه. باور کنید تاپیک جالبی می شه. با تشکر فراوان از spow عزیز 12
soheiiil 24251 ارسال شده در 11 آبان، 2010 سلام ایده خیلی جالبیه این تاپیک مهم میکنم که برای همیشه یادی از ما به یادگار بمونه پس خواهشا همگی دست خطشونو بذارن کیفیت خط زیاد مهم نیست مهم بودن و موندگار شدنه منم میذارم یکم بخندید پستای اسپمم بهتره بمونه فقط زیاد اسپم نکنید :167: 11
eshagh_kh 466 ارسال شده در 11 آبان، 2010 خندین لطفا یه کم زیادی تابلو بی سوادیه ولی برای اقای مهندس از سرش هم زیادیه البته وقتی آقای مهندس هم زحمت کشیدن دست خط فرمودن من هم درست میشم و اینو حذف میکنم یکی مثل بچه های خوب میزارم ارادتمند جانی دالر 16
mIn 2294 ارسال شده در 11 آبان، 2010 من خطم رو بذار م همتون به خودتون امیدوار میشید سمنی بیا منو امیدوار کن اولش خواستم با راپیت بنویسم که نشد بعدش با اتود طراحی که دیدم خیلی ضایعس بعدش با خودکار نوشتمراستی این یادگاری نیستا یادگاری اصلی بعدا مینویسم :girl_in_dreams: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چقد اعتماد به نفسم خوبه :دی فخط تاریکهههه 2
ارسال های توصیه شده