Bahram Sh مهمان ارسال شده در 18 آبان، 2010 سلام بچه ها جا دارد از سارا برای تمرینی که ارائه داد تشکرکنم و همچنین از اتره بارون عزیز به علت پیگیری ها که انجام دادند ... اینم کارای من البته زیاد خوب نشدند بعد از 6 7 ماه به طور جدی دست به راپید شدم ... کار شمارهل نقاط وسط، a3انتخاب شده(یعنی اینکار غلط هست) کار شماره 2 و 3 و 4 تقریبادرست می باشند ... راستی نقد فراموش نشه...
Bahram Sh مهمان ارسال شده در 18 آبان، 2010 اینم تمرین من.با عجله کار کردم و البته همین یه شیت رو :icon_pf (34): باسلام .... ممنون که تمرین را شروع کردی این کار برای شروع اصلا بد نیست .. تسلط وکنترلت خیلی خوبه... (منظور من از کنترل این هست که در اکثر پاره خط هایت ..پاره خط دقیقا به نقطه دوم رسیده) ولی کمی قدرت دستت ضعیفه ....(اونم بخاطر تمرین کم بوجودمی آید..) قوس منحنی مانند در کارات دیده می شود ولی در کل برای شروع عالیه...
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 18 آبان، 2010 سلام بچه ها جا دارد از سارا برای تمرینی که ارائه داد تشکرکنم و همچنین از اتره بارون عزیز به علت پیگیری ها که انجام دادند ... اینم کارای من البته زیاد خوب نشدند بعد از 6 7 ماه به طور جدی دست به راپید شدم ... کار شمارهل نقاط وسط، a3انتخاب شده(یعنی اینکار غلط هست) کار شماره 2 و 3 و 4 تقریبادرست می باشند ... راستی نقد فراموش نشه... عطر درسته شدی 19 1
Bahram Sh مهمان ارسال شده در 18 آبان، 2010 من راپید 6/0 ندارم باس چیکار کنم؟؟ راپید 5. هم جواب می ده ... به قول سارا بهانه نیار ...:icon_pf (34):
Bahram Sh مهمان ارسال شده در 18 آبان، 2010 چشم :girl_in_dreams:ولی چرا ما جور دیگه تمرین کردیم تو دانشگاه...اصن اینجور خط و نقطه نکشیدیم؟ اشالله تمرینات بعدی خط هم در راه، ما 2 نوع تمرین خط دیگه هم انجام می دهیم که یکیش همین بود که گفتی ... البته کمی سخت تر ...:banel_smiley_52:
Bahram Sh مهمان ارسال شده در 18 آبان، 2010 اها...پس مشکلی نداره که من به روشیکه یادمون دادم کار کنم؟ عجله نکن
سـارا 20071 ارسال شده در 19 آبان، 2010 باسلام .... ممنون که تمرین را شروع کردی این کار برای شروع اصلا بد نیست .. تسلط وکنترلت خیلی خوبه... (منظور من از کنترل این هست که در اکثر پاره خط هایت ..پاره خط دقیقا به نقطه دوم رسیده) ولی کمی قدرت دستت ضعیفه ....(اونم بخاطر تمرین کم بوجودمی آید..) قوس منحنی مانند در کارات دیده می شود ولی در کل برای شروع عالیه... ممنون از نظرتون. اره من یکم با ترس خط کشیدم و این ترس تو کارم دیده می شه.نزدیک نقطه ها این ترس بیشتر خودشو نشون می ده.:banel_smiley_52:اما کار شمارو که دیدم ، متوجه شدم با جسارت بیشتری خط کشیدین. من ترس تو کارتون ندیدم 1
Bahram Sh مهمان ارسال شده در 19 آبان، 2010 ممنون از نظرتون.اره من یکم با ترس خط کشیدم و این ترس تو کارم دیده می شه.نزدیک نقطه ها این ترس بیشتر خودشو نشون می ده.:banel_smiley_52:اما کار شمارو که دیدم ، متوجه شدم با جسارت بیشتری خط کشیدین. من ترس تو کارتون ندیدم البته منم زیاد :banel_smiley_52:شدم البته فقط تو شیت اول ولی الان تو این موندم که چرا بچه ها مشارکتشون کم شده ...
سـارا 20071 ارسال شده در 19 آبان، 2010 البته منم زیاد :banel_smiley_52:شدم البته فقط تو شیت اول ولی الان تو این موندم که چرا بچه ها مشارکتشون کم شده ... میزان :banel_smiley_52: شما خیلی کمتر بود منم دقیقا تو همین موندم 1
Bahram Sh مهمان ارسال شده در 19 آبان، 2010 میزان :banel_smiley_52: شما خیلی کمتر بود منم دقیقا تو همین موندم اشالله میزان:banel_smiley_52: شما هم کمتر می شود .. (حالا این جور که شما می گید زیاد کم نبود) امروز تمرین کردید .. واقعا تمرین عالیه تا شنبه تمرین را ادامه می دهیم و هفته دیگه دو نمونه دیگر از تمرین خط را انجام می دهیم ... شنبه این دو روش دیگر را نیز توضیح می دهم ..
سـارا 20071 ارسال شده در 19 آبان، 2010 اشالله میزان:banel_smiley_52: شما هم کمتر می شود .. (حالا این جور که شما می گید زیاد کم نبود)امروز تمرین کردید .. واقعا تمرین عالیه تا شنبه تمرین را ادامه می دهیم و هفته دیگه دو نمونه دیگر از تمرین خط را انجام می دهیم ... شنبه این دو روش دیگر را نیز توضیح می دهم .. امروز؟؟؟؟؟؟؟؟/:banel_smiley_52: تمرین می کنم حتما بازم.به نفع خودمونه تمرین کنیم 1
Bahram Sh مهمان ارسال شده در 19 آبان، 2010 امروز؟؟؟؟؟؟؟؟/:banel_smiley_52: تمرین می کنم حتما بازم.به نفع خودمونه تمرین کنیم منم تمرین کردم ولی اسکنش نکردم .. :icon_pf (34): اشالله شنبه با کار فردا قرارش می دم..
Bahram Sh مهمان ارسال شده در 19 آبان، 2010 امروز؟؟؟؟؟؟؟؟/:banel_smiley_52: تمرین می کنم حتما بازم.به نفع خودمونه تمرین کنیم اشاله این بار کارت بهتر میشه ..
سـارا 20071 ارسال شده در 19 آبان، 2010 منم تمرین کردم ولی اسکنش نکردم .. :icon_pf (34):اشالله شنبه با کار فردا قرارش می دم.. عجب پشتکاری دارین شما اشاله این بار کارت بهتر میشه .. ایشاالله
Bahram Sh مهمان ارسال شده در 26 آبان، 2010 عجب پشتکاری دارین شما ایشاالله [/QUOT تمرین 2 و 3 خط از هفته آینده شروع می شود...
Bahram Sh مهمان ارسال شده در 28 آبان، 2010 این تمرین از تمرین شماره 1 راحت تر است ... اشالله تعداد دوستان بیشتری در این تمرین شرکت کنند. تمرین شماره2: این تمرین شامل 4 شیت می باشد .. در دو شیت خطوطی موازی و با فاصله ی 2 میلی متر می کشید .(گذاشتن نقاط ابتدایی و انتهایی پاره خط اجباری نیست.) در این دو شیت کاغذ a3 را بصورت عمودی می گیرید .. در دوشیت دیگر کاغذ a3 را بصورت افقی بگیرید.. موفق باشید (این تمرین تا جمعه این هفته می باشد)
ارسال های توصیه شده