Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ سلام بچه ها جا دارد از سارا برای تمرینی که ارائه داد تشکرکنم و همچنین از اتره بارون عزیز به علت پیگیری ها که انجام دادند ... اینم کارای من البته زیاد خوب نشدند بعد از 6 7 ماه به طور جدی دست به راپید شدم ... کار شمارهل نقاط وسط، a3انتخاب شده(یعنی اینکار غلط هست) کار شماره 2 و 3 و 4 تقریبادرست می باشند ... راستی نقد فراموش نشه... لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ اینم تمرین من.با عجله کار کردم و البته همین یه شیت رو :icon_pf (34): باسلام .... ممنون که تمرین را شروع کردی این کار برای شروع اصلا بد نیست .. تسلط وکنترلت خیلی خوبه... (منظور من از کنترل این هست که در اکثر پاره خط هایت ..پاره خط دقیقا به نقطه دوم رسیده) ولی کمی قدرت دستت ضعیفه ....(اونم بخاطر تمرین کم بوجودمی آید..) قوس منحنی مانند در کارات دیده می شود ولی در کل برای شروع عالیه... لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ سلام بچه ها جا دارد از سارا برای تمرینی که ارائه داد تشکرکنم و همچنین از اتره بارون عزیز به علت پیگیری ها که انجام دادند ... اینم کارای من البته زیاد خوب نشدند بعد از 6 7 ماه به طور جدی دست به راپید شدم ... کار شمارهل نقاط وسط، a3انتخاب شده(یعنی اینکار غلط هست) کار شماره 2 و 3 و 4 تقریبادرست می باشند ... راستی نقد فراموش نشه... عطر درسته شدی 19 1 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ من راپید 6/0 ندارم باس چیکار کنم؟؟ راپید 5. هم جواب می ده ... به قول سارا بهانه نیار ...:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ چشم :girl_in_dreams:ولی چرا ما جور دیگه تمرین کردیم تو دانشگاه...اصن اینجور خط و نقطه نکشیدیم؟ اشالله تمرینات بعدی خط هم در راه، ما 2 نوع تمرین خط دیگه هم انجام می دهیم که یکیش همین بود که گفتی ... البته کمی سخت تر ...:banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ اها...پس مشکلی نداره که من به روشیکه یادمون دادم کار کنم؟ عجله نکن لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ عطر درسته شدی 19 چرا امروز همه به من 19 دادند ... لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ باسلام .... ممنون که تمرین را شروع کردی این کار برای شروع اصلا بد نیست .. تسلط وکنترلت خیلی خوبه... (منظور من از کنترل این هست که در اکثر پاره خط هایت ..پاره خط دقیقا به نقطه دوم رسیده) ولی کمی قدرت دستت ضعیفه ....(اونم بخاطر تمرین کم بوجودمی آید..) قوس منحنی مانند در کارات دیده می شود ولی در کل برای شروع عالیه... ممنون از نظرتون. اره من یکم با ترس خط کشیدم و این ترس تو کارم دیده می شه.نزدیک نقطه ها این ترس بیشتر خودشو نشون می ده.:banel_smiley_52:اما کار شمارو که دیدم ، متوجه شدم با جسارت بیشتری خط کشیدین. من ترس تو کارتون ندیدم 1 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ ممنون از نظرتون.اره من یکم با ترس خط کشیدم و این ترس تو کارم دیده می شه.نزدیک نقطه ها این ترس بیشتر خودشو نشون می ده.:banel_smiley_52:اما کار شمارو که دیدم ، متوجه شدم با جسارت بیشتری خط کشیدین. من ترس تو کارتون ندیدم البته منم زیاد :banel_smiley_52:شدم البته فقط تو شیت اول ولی الان تو این موندم که چرا بچه ها مشارکتشون کم شده ... لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ البته منم زیاد :banel_smiley_52:شدم البته فقط تو شیت اول ولی الان تو این موندم که چرا بچه ها مشارکتشون کم شده ... میزان :banel_smiley_52: شما خیلی کمتر بود منم دقیقا تو همین موندم 1 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ میزان :banel_smiley_52: شما خیلی کمتر بود منم دقیقا تو همین موندم اشالله میزان:banel_smiley_52: شما هم کمتر می شود .. (حالا این جور که شما می گید زیاد کم نبود) امروز تمرین کردید .. واقعا تمرین عالیه تا شنبه تمرین را ادامه می دهیم و هفته دیگه دو نمونه دیگر از تمرین خط را انجام می دهیم ... شنبه این دو روش دیگر را نیز توضیح می دهم .. لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ اشالله میزان:banel_smiley_52: شما هم کمتر می شود .. (حالا این جور که شما می گید زیاد کم نبود)امروز تمرین کردید .. واقعا تمرین عالیه تا شنبه تمرین را ادامه می دهیم و هفته دیگه دو نمونه دیگر از تمرین خط را انجام می دهیم ... شنبه این دو روش دیگر را نیز توضیح می دهم .. امروز؟؟؟؟؟؟؟؟/:banel_smiley_52: تمرین می کنم حتما بازم.به نفع خودمونه تمرین کنیم 1 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ امروز؟؟؟؟؟؟؟؟/:banel_smiley_52: تمرین می کنم حتما بازم.به نفع خودمونه تمرین کنیم منم تمرین کردم ولی اسکنش نکردم .. :icon_pf (34): اشالله شنبه با کار فردا قرارش می دم.. لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ امروز؟؟؟؟؟؟؟؟/:banel_smiley_52: تمرین می کنم حتما بازم.به نفع خودمونه تمرین کنیم اشاله این بار کارت بهتر میشه .. لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ منم تمرین کردم ولی اسکنش نکردم .. :icon_pf (34):اشالله شنبه با کار فردا قرارش می دم.. عجب پشتکاری دارین شما اشاله این بار کارت بهتر میشه .. ایشاالله لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۸۹ عجب پشتکاری دارین شما ایشاالله [/QUOT تمرین 2 و 3 خط از هفته آینده شروع می شود... لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ این تمرین از تمرین شماره 1 راحت تر است ... اشالله تعداد دوستان بیشتری در این تمرین شرکت کنند. تمرین شماره2: این تمرین شامل 4 شیت می باشد .. در دو شیت خطوطی موازی و با فاصله ی 2 میلی متر می کشید .(گذاشتن نقاط ابتدایی و انتهایی پاره خط اجباری نیست.) در این دو شیت کاغذ a3 را بصورت عمودی می گیرید .. در دوشیت دیگر کاغذ a3 را بصورت افقی بگیرید.. موفق باشید (این تمرین تا جمعه این هفته می باشد) لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده