Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ مشکل اینه حوصله ندارم راست می گی ... تمرین های نخست در کروکی چون نتیجه ای مبهم برات داره ، باعث بی انگیزه شدنت میشه .. (خیلی سخت می تونی خودتو قانع کنی که انجامشون بدی) ولی مطمئن باش اگه اینهارو خوب انجام بدی ... دستت برای کروکی بسیار آماده می شه ... اشالله این ماه اول تمام تمرین های پایه را تمام می کنیم .. لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ هم دردیممممممممم پسسسنمی دونم چرا با اینکه بیکارم، اما بازم حوصله نمی کنم تمرین کنم با اینکه دلم می خواد.مدادو کاغذم کنارمه :icon_pf (34)::icon_pf (34): مداد چرا .. من گفتم تمرین با راپید لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ مداد چرا .. من گفتم تمرین با راپید منظورم وسیله تمرین بود!! یعنی کنارم هست و باز حوصله نمی کنم تمرین کنم :ws3: لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ منظورم وسیله تمرین بود!! یعنی کنارم هست و باز حوصله نمی کنم تمرین کنم :ws3: eeee راست می گی حواسم نبود .. ولی باور کنید این تمرین خط و دایره تموم باشه ... انگیزه دار می شید ... لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ eeee راست می گی حواسم نبود .. ولی باور کنید این تمرین خط و دایره تموم باشه ... انگیزه دار می شید ... می دونم.آخه می ترسم با زبون روزه و بی حالی خط بکشم ، 10 سانت خطا داشته باشه :banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ می دونم.آخه می ترسم با زبون روزه و بی حالی خط بکشم ، 10 سانت خطا داشته باشه :banel_smiley_52: راست می گی منم مدت زمان این تمرین ها را زیاد کردم ... زیاد به خودتون فشار نیارید ....و اگر هم نتونسیتد مدت زمان تمرین را زیاد می کنم .. البته تداوم تمرین خیلی مهمه .. حتی اگر اولش 10 سانت خطا باشه ... من فعلا باید برم ... فردا میام ... تا فردا هرانچه تمرین کردید را بذارید تا کم کم کرکسیون را شروع کنیم ./ فعلا:ws2: شاید با دیدن کار هم و دیدن اشتباهات مشابه انگیزه دار بشیم ... به نظر من در تمرین خط خطا طبیعیه .. لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ مداد چرا .. من گفتم تمرین با راپید راپید خته هم دردیممممممممم پسسسنمی دونم چرا با اینکه بیکارم، اما بازم حوصله نمی کنم تمرین کنم با اینکه دلم می خواد.مدادو کاغذم کنارمه :icon_pf (34)::icon_pf (34): منم همینطور راست می گی ... تمرین های نخست در کروکی چون نتیجه ای مبهم برات داره ، باعث بی انگیزه شدنت میشه .. (خیلی سخت می تونی خودتو قانع کنی که انجامشون بدی) ولی مطمئن باش اگه اینهارو خوب انجام بدی ... دستت برای کروکی بسیار آماده می شه ... اشالله این ماه اول تمام تمرین های پایه را تمام می کنیم .. انشالله لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ راست می گی منم مدت زمان این تمرین ها را زیاد کردم ... زیاد به خودتون فشار نیارید ....و اگر هم نتونسیتد مدت زمان تمرین را زیاد می کنم .. البته تداوم تمرین خیلی مهمه .. حتی اگر اولش 10 سانت خطا باشه ... من فعلا باید برم ... فردا میام ... تا فردا هرانچه تمرین کردید را بذارید تا کم کم کرکسیون را شروع کنیم ./ فعلا:ws2: شاید با دیدن کار هم و دیدن اشتباهات مشابه انگیزه دار بشیم ... به نظر من در تمرین خط خطا طبیعیه .. به سلامت :icon_pf (44): حتما تمرین می کنم تا فردا لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ اینم تمرین من.با عجله کار کردم و البته همین یه شیت رو :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ من راپید 6/0 ندارم باس چیکار کنم؟؟ 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ من راپید 6/0 ندارم باس چیکار کنم؟؟ بهونه نیار.حالا با یه راپید نزدیک به 0.6 کار کن اونقدرها هم سخت نیست :ws2: 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ بهونه نیار.حالا با یه راپید نزدیک به 0.6 کار کن اونقدرها هم سخت نیست :ws2: چشم :girl_in_dreams: ولی چرا ما جور دیگه تمرین کردیم تو دانشگاه...اصن اینجور خط و نقطه نکشیدیم؟ 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ چشم :girl_in_dreams:ولی چرا ما جور دیگه تمرین کردیم تو دانشگاه...اصن اینجور خط و نقطه نکشیدیم؟ آفرین :girl_yes2: منم با 0.5 کارکردم. چجوری تمرین کردین شما؟؟ ما هم یکی از تمرینهامون همین روش بود. 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ بدونه اینکه نقطه بزاریم خوط عمودی و افقی کشیدیم بعدش مورب 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ بدونه اینکه نقطه بزاریم خوط عمودی و افقی کشیدیم بعدش مورب ما هم اینجوری که تو میگی کار کردیم.با نقطه هم کار کردیم. 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ اها...پس مشکلی نداره که من به روشیکه یادمون دادم کار کنم؟ 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ اها...پس مشکلی نداره که من به روشیکه یادمون دادم کار کنم؟ نمیدونم والا از صاحب تاپیک بپرسی بهتره ولی این خیلی تمرین مفیدیه.تمرکز و دقت آدم می ره بالا.امتحان کنی میبینی زیاد هم سخت نیست. 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ پس همینجوری اطرافش نقطه بزارم بعدبهم وصلش کنم اره؟ 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ پس همینجوری اطرافش نقطه بزارم بعدبهم وصلش کنم اره؟ اره .من که اول دو تا نقطه گذاشتم و به هم وصلشون کردم و همین کارو ادامه دادم. 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ فهمیدم:shad: مرسیییییییی:icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده