hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ ای بابا شلوغش نکنین:brodkavelarg::brodkavelarg: همینه که هست... شلوخشم قشنگه...:w00: 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ همینه که هست...شلوخشم قشنگه...:w00: :banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ من به نوبه خودم از همه زحمتایی که امین عزیز کشید تشکر میکنم شما باید برید جای ایشون تا بدونید چقدر اعصاب ادم خورد میشه وقتی تو یه قالبی هستی که همه جوره دست وپاتو میبنده به امید کامیابی تک تک دوستان 8 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ خسته نباشین هرجا و در هر سمتی که هستین،موفق باشین 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ همشهری داری می ری؟؟ جدی جدی؟؟ حیف شد فکر کردم نوشتن سفرنامه رو می خوای ادامه بدی. دلیل رفتنتو نمی دونم ولی امیدوارم همیشه موفق باشی و روز به روز پیشرفت کنی تو زندگیت :icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ بنظرم مديريت تالار آزاد کار مشکل و دردسر سازي باشه ... هر جا که هستي موفق باشي 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ امیییییییین رعد و برق داره میشه داره میاد به اغوش تالار برققققققققققق:4chsmu1::4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ هرجا بری یه دونه ای! دوست داریم! 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ به سلامتی ایشالا بازم خبرای بهتر برسه.. 3 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ موفق باشی امین جان و خوشحالم که داری میری توی تالار تخصصی رشته ات فعالیت کنی هرچند که اینجاواقعا بدون تو بی معنا میشه 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ نهههههههههههههههههههه... نرووووووووووووووووووووووووووووووووووو... :shame: . . . . . . . . . . اونجا تاپیک بره قفل کردن و بستن و منتقل کردن و ... نیست که... هست ؟ اونجا حوصلت سر میره ها... از ما گفتن بود... 9 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ نهههههههههههههههههههه... نرووووووووووووووووووووووووووووووووووو... :shame:. . . . . . . . . . اونجا تاپیک بره قفل کردن و بستن و منتقل کردن و ... نیست که... هست ؟ اونجا حوصلت سر میره ها... از ما گفتن بود... نترس اونجا بی زحمت نمیذارمش 4 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ نترس اونجا بی زحمت نمیذارمش لطف میکنی سمنی... امید ما به شماست... :w36: 5 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ لطف میکنی سمنی... امید ما به شماست... :w36: :ws3: 3 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ موفق باشییییییییییی امیییییییییین . 3 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ نهههههههههههههههههههه... نرووووووووووووووووووووووووووووووووووو... :shame:. . . . . . . . . . اونجا تاپیک بره قفل کردن و بستن و منتقل کردن و ... نیست که... هست ؟ اونجا حوصلت سر میره ها... از ما گفتن بود... وای امین ینی بیکار میشی 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ پس بر و بکس از امشب آماده شین بریم تالار برق اسپمینگ کنیم اقا دستت درد نکنه................خیلی زحمت کشیدی................هرچند یه جاهاییش اعتراض داشتم............ولی در کل زحمت این تالار زیاده.........و همه هم توقع دارن........ درکل ممنون از زحماتت......... 5 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ پس بر و بکس از امشب آماده شین بریم تالار برق اسپمینگ کنیم اقا دستت درد نکنه................خیلی زحمت کشیدی................هرچند یه جاهاییش اعتراض داشتم............ولی در کل زحمت این تالار زیاده.........و همه هم توقع دارن........ درکل ممنون از زحماتت......... خدا به سر امین شاهدههههههه تا خون تو این رگهام هست با هاتون در این امر اسپمینگ در تالار برق همکاری میکنم . 4 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ بهتر.....زیادی جوگیر شده بودی بچه های بینوای تالار برق گوسفندو بزنین زمین،اسپم هم نکنین 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده