hilda 13376 ارسال شده در 9 آبان، 2010 ای بابا شلوغش نکنین:brodkavelarg::brodkavelarg: همینه که هست... شلوخشم قشنگه...:w00: 3
spow 44198 ارسال شده در 9 آبان، 2010 من به نوبه خودم از همه زحمتایی که امین عزیز کشید تشکر میکنم شما باید برید جای ایشون تا بدونید چقدر اعصاب ادم خورد میشه وقتی تو یه قالبی هستی که همه جوره دست وپاتو میبنده به امید کامیابی تک تک دوستان 8
سـارا 20071 ارسال شده در 9 آبان، 2010 همشهری داری می ری؟؟ جدی جدی؟؟ حیف شد فکر کردم نوشتن سفرنامه رو می خوای ادامه بدی. دلیل رفتنتو نمی دونم ولی امیدوارم همیشه موفق باشی و روز به روز پیشرفت کنی تو زندگیت :icon_gol: 3
pianist 31129 ارسال شده در 9 آبان، 2010 بنظرم مديريت تالار آزاد کار مشکل و دردسر سازي باشه ... هر جا که هستي موفق باشي 4
سمندون 19437 ارسال شده در 9 آبان، 2010 امیییییییین رعد و برق داره میشه داره میاد به اغوش تالار برققققققققققق:4chsmu1::4chsmu1: 3
anthonio montana 3249 ارسال شده در 9 آبان، 2010 موفق باشی امین جان و خوشحالم که داری میری توی تالار تخصصی رشته ات فعالیت کنی هرچند که اینجاواقعا بدون تو بی معنا میشه 3
Waffen 15118 ارسال شده در 9 آبان، 2010 نهههههههههههههههههههه... نرووووووووووووووووووووووووووووووووووو... :shame: . . . . . . . . . . اونجا تاپیک بره قفل کردن و بستن و منتقل کردن و ... نیست که... هست ؟ اونجا حوصلت سر میره ها... از ما گفتن بود... 9
سمندون 19437 ارسال شده در 9 آبان، 2010 نهههههههههههههههههههه... نرووووووووووووووووووووووووووووووووووو... :shame:. . . . . . . . . . اونجا تاپیک بره قفل کردن و بستن و منتقل کردن و ... نیست که... هست ؟ اونجا حوصلت سر میره ها... از ما گفتن بود... نترس اونجا بی زحمت نمیذارمش 4
Waffen 15118 ارسال شده در 9 آبان، 2010 نترس اونجا بی زحمت نمیذارمش لطف میکنی سمنی... امید ما به شماست... :w36: 5
mIn 2294 ارسال شده در 9 آبان، 2010 نهههههههههههههههههههه... نرووووووووووووووووووووووووووووووووووو... :shame:. . . . . . . . . . اونجا تاپیک بره قفل کردن و بستن و منتقل کردن و ... نیست که... هست ؟ اونجا حوصلت سر میره ها... از ما گفتن بود... وای امین ینی بیکار میشی 3
هوتن 15061 ارسال شده در 9 آبان، 2010 پس بر و بکس از امشب آماده شین بریم تالار برق اسپمینگ کنیم اقا دستت درد نکنه................خیلی زحمت کشیدی................هرچند یه جاهاییش اعتراض داشتم............ولی در کل زحمت این تالار زیاده.........و همه هم توقع دارن........ درکل ممنون از زحماتت......... 5
سمندون 19437 ارسال شده در 9 آبان، 2010 پس بر و بکس از امشب آماده شین بریم تالار برق اسپمینگ کنیم اقا دستت درد نکنه................خیلی زحمت کشیدی................هرچند یه جاهاییش اعتراض داشتم............ولی در کل زحمت این تالار زیاده.........و همه هم توقع دارن........ درکل ممنون از زحماتت......... خدا به سر امین شاهدههههههه تا خون تو این رگهام هست با هاتون در این امر اسپمینگ در تالار برق همکاری میکنم . 4
Gizmo 5887 ارسال شده در 9 آبان، 2010 بهتر.....زیادی جوگیر شده بودی بچه های بینوای تالار برق گوسفندو بزنین زمین،اسپم هم نکنین 2
ارسال های توصیه شده