demahsa 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ سلام به همگی من باید به سطح داخلی یک واشر فشاری معادل 5 پاسکال اعمال کنم و سپس تحلیل اش کنم. سوالاتی که برایم پیش آمده: 1. آیا فشار باید در مختصات استوانه ای اعمال شود؟ 2. نحوه ی اعمال فشار در مختصات فوق به چه صورت است؟ لینک به دیدگاه
demahsa 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۳ سلام به همگی من باید 2 تا استوانه ی تو در تو مدل کنم که جنس استوانه ی بیرونی مس و درونی آلومینیوم باشه کسی میتونه کمکم کنه که چطوری باید طراحیش کنم؟ ممنون از همه لینک به دیدگاه
mina minayi 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۳ سلام دوستان. کسی میدونه چه طور میشه برنامه انسیس به متلب لینک کرد و پارامتهارو در متلب تغییر داد و به یک مقدار بهینه در انسیس رسید؟ لینک به دیدگاه
mohammad7528 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۳ سلام ، در انسیس 14 تعداد المان ها کم شده بهتره از انسیس 12 استفاده کنید 1 لینک به دیدگاه
milad9910 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ سلام دوستان آقا من یدونه مبدل 2 لوله ای رو تو سالید ورک کشیدم به انسیس مشینگ ایمپورت کردم اونجا قشنگ مش بندیشو انجام دادم اما وقتی مش رو به فلوئنت وارد کردم علاوه بر اون شرایط مرزی رو که با named selection ایجاد کردم یه سری شرایط مرزی دیگه ای هم میاد برای مثال من دیواره لوله رو با ضخامت 0.8 میلیمتر کشیدم و مش بندی کردم اما تو فلوئنت دیوار چند تا میشه و برای همه سطوح جامدم یه سطح رو به عنوان دیوار ایجاد میکنه که باعث سردرگمیم میشه. و اینکه اون شکلی رو که از سالید به انسیس ایمپورت کردم تو انسیس سطوحش موقع inflation به 2 تیکه تبدیل میشن در حالی که اصولا باید پیوسته باشن که موقع انتخاب کل سطح رو یجا انتخاب کنن ممنون میشم اگه کسی راهنماییم کنه.شیرینیش محفوظه. لینک به دیدگاه
alirezash 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۴ با سلام دارم با ماکرو نویسی، یه تحلیل انتقال حرارت با انسیس 12 (APDL) انجام میدم. در قسمتی از برنامه می خواهم از دستورهای sfedele و sfe استفاده کنم. SFEDELE, ELEM, LKEY, Lab سوالم در مورد LKEY است. شماره صفحه های هرالمان مکعبی را چه طوری میشه فهمید؟ مثلا نام گذاری 6 وجه آن به چه صورت است؟ می خوام شماره وجه مورد نظر خودم رو در LKEY قرار بدهم. باتشکر فراوان لینک به دیدگاه
Ad598 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۴ سلام من یه برنامه ای از انسیس رو اجرا کردم حالا میخوام مش زده شده رو نگاه کنم اما پیداش نمیکنم . میشه راهنمایی کنید از کدوم قسمت میشه مش زده شده رو نگاه کرد؟ لینک به دیدگاه
Ad598 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۴ سلام من یه برنامه ای از انسیس رو اجرا کردم حالا میخوام مش زده شده رو نگاه کنم اما پیداش نمیکنم . میشه راهنمایی کنید از کدوم قسمت میشه مش زده شده رو نگاه کرد؟ لینک به دیدگاه
alireza-razzazan 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۵ [h=2][/h] سلام من هنگام کار با انسیس 14(CFX) در مرحله آخر یعنی وقتی که قراره مساله حل بشه با یه پیغام مواجه میشم به نام کد 1 مبنی بر اینکه فایل نتایج موجود نیست..کسی میدونه اشکال از کجاست؟متن پیغام به صورت زیر است The ANSYS CFX solver exited with return code 1. No results file has been created. لینک به دیدگاه
mahboub1993 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۵ خیلی جالبید چرا کسی جواب نمیده لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۵ خیلی جالبید چرا کسی جواب نمیده سوال شما چی بوده؟ 1 لینک به دیدگاه
maryam34 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ سلام. من قصد دارم یک کامپوزیت تو workbench انسیس طراحی کنم. لطفا راهنمایی کنید. ممنون لینک به دیدگاه
پویان۶۰ 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۴۰۰ سلام چطوری میشه گره یا نود هارو همه رو به یک نود کوپل کرد؟ لینک به دیدگاه
پویان۶۰ 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۴۰۰ سلام میخواستم بپرسم چطور در انسیس apdl چندتا نود یا گره رو به یک نود کوپل میکنن؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده