seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من اینجا داشتم بیل میزدم گفتم چرا هر جفتش.... زیر 230 کیلو صاعقه رو مورد بررسی قرار میدن بالای 230 کیلو رو کلید زنی مطالعه میکنن.... حالا چراشو بگید؟؟ 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ برای اینکه زیر 230 کیلو اضافه ولتاژ صاعقه بیشتر از کلید زنی و ولتاژ خط هستش و بالای 230 کیلو اضافه ولتاژ کلید زنی بیشتر از صاعقه و ولتاژ خطِ 5 لینک به دیدگاه
sya77 60 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۲ اتصال فاز و نول یک پریز در ساختمان(حیاتی) سلام من یه تازه واردم اومدم اینجا تا یه سوال بپرسم.جوابش برام خیلی مهمه.هرکی اطلاعات کامل داره لطف کنه و بگه..ممنون از همتون عزیزان. چند وقت قبل من به طور تصادفی باعث شدم که فاز و نول یک پریز برق به هم وصل بشه. در همون لحظه جرقه ای زده شد و برق قطع شد.اما خودم نفهمیدم برق از کجا قطع شده چون برق از فیوز های سر راه قطع نشده بود.پس احتمالا برق از کنتور قطع شده بوده.خلاصه اون روز من برقو وصل نکردم و رفتم خونه اما فرداش که برگشتم همونجا دیدم برقو وصل کردن و دارن کار میکنن. حالا سوال اینه که آیا ممکنه برا برق اون ساختمون مشکلی پیش اومده باشه؟چه مشکلاتی؟ چرا برق از فیوز قطع نشده؟ ممکنه فیوز سوخته باشه؟ اگه فیوز بسوزه برق یکسره میشه یا کلا قطع میشه؟ خلاصه هر مشکلی که احتمال داره رخ بده رو میخام بدونم و بگین چطور میشه فهمید اون مشکل رخ داده یا نه؟ بازم ممنونم از همتون خدا خیرتون بده 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۲ اتصال فاز و نول یک پریز در ساختمان(حیاتی)سلام من یه تازه واردم اومدم اینجا تا یه سوال بپرسم.جوابش برام خیلی مهمه.هرکی اطلاعات کامل داره لطف کنه و بگه..ممنون از همتون عزیزان. چند وقت قبل من به طور تصادفی باعث شدم که فاز و نول یک پریز برق به هم وصل بشه. در همون لحظه جرقه ای زده شد و برق قطع شد.اما خودم نفهمیدم برق از کجا قطع شده چون برق از فیوز های سر راه قطع نشده بود.پس احتمالا برق از کنتور قطع شده بوده.خلاصه اون روز من برقو وصل نکردم و رفتم خونه اما فرداش که برگشتم همونجا دیدم برقو وصل کردن و دارن کار میکنن. حالا سوال اینه که آیا ممکنه برا برق اون ساختمون مشکلی پیش اومده باشه؟چه مشکلاتی؟ چرا برق از فیوز قطع نشده؟ ممکنه فیوز سوخته باشه؟ اگه فیوز بسوزه برق یکسره میشه یا کلا قطع میشه؟ خلاصه هر مشکلی که احتمال داره رخ بده رو میخام بدونم و بگین چطور میشه فهمید اون مشکل رخ داده یا نه؟ بازم ممنونم از همتون خدا خیرتون بده حالا سوال اینه که آیا ممکنه برا برق اون ساختمون مشکلی پیش اومده باشه؟چه مشکلاتی؟ بله ه ه ه امکان داشت حتی ساختمون اتیش بگیره ه ه از طریق سوختگی سیم کشی ها چرا برق از فیوز قطع نشده؟ اگه فیوز منیاتوری باشه نمیسوزه ه ه ه ه ه ممکنه فیوز سوخته باشه؟ اگر فیوز فشنگی باه ه بله امکان سوختن هست اگه فیوز بسوزه برق یکسره میشه یا کلا قطع میشه؟ برق کلا قطع میشه ه ه ه خلاصه هر مشکلی که احتمال داره رخ بده رو میخام بدونم و بگین چطور میشه فهمید اون مشکل رخ داده یا نه؟ مشکل که هر چی قرار بود پیش بیاد تا الن اومده اما اون پریزی که دست کاری شده چک کن ن ن ببین سیم ها باز به هم نچسیبده باشن ن ن در اخر هم برق خطر ناک هستش اولا اول ایمنی رعایت کن همیشه دوما اگه اشنایی کامل به چیزی نداری سمتش نرو در اخر برو خدا رو شکر کن ک زنده موندی 3 لینک به دیدگاه
sya77 60 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۲ حالا سوال اینه که آیا ممکنه برا برق اون ساختمون مشکلی پیش اومده باشه؟چه مشکلاتی؟ بله ه ه ه امکان داشت حتی ساختمون اتیش بگیره ه ه از طریق سوختگی سیم کشی ها چرا برق از فیوز قطع نشده؟ اگه فیوز منیاتوری باشه نمیسوزه ه ه ه ه ه ممکنه فیوز سوخته باشه؟ اگر فیوز فشنگی باه ه بله امکان سوختن هست اگه فیوز بسوزه برق یکسره میشه یا کلا قطع میشه؟ برق کلا قطع میشه ه ه ه خلاصه هر مشکلی که احتمال داره رخ بده رو میخام بدونم و بگین چطور میشه فهمید اون مشکل رخ داده یا نه؟ مشکل که هر چی قرار بود پیش بیاد تا الن اومده اما اون پریزی که دست کاری شده چک کن ن ن ببین سیم ها باز به هم نچسیبده باشن ن ن در اخر هم برق خطر ناک هستش اولا اول ایمنی رعایت کن همیشه دوما اگه اشنایی کامل به چیزی نداری سمتش نرو در اخر برو خدا رو شکر کن ک زنده موندی بله ممکن بود ساختمون آتیش بگیره اما در صورتی که برق در همون لحظه قطع نمیشد. خیلی ممنون دوست عزیز خدارو که باید 1000 بار شکر کرد 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۲ درود بر تنبل های تالارررررررررررررررررررررررررررررررررررر یه سوال به صورت معماا و تجربه ای فرض کنید 15 تا کابل برق دو رشته ای داریم هر کدوم به طول 350 مترررررررررررررررر اینا رو زمین انداختیم م قاتی پاتی اند چطورررررررررررررررررررررر تخیص بدیم سر و ته کابل ها رو و و و وسایل در دست رس: یک مولتی متر و یک امپر متر :ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3: 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ درود بر تنبل های تالارررررررررررررررررررررررررررررررررررر یه سوال به صورت معماا و تجربه ای فرض کنید 15 تا کابل برق دو رشته ای داریم هر کدوم به طول 350 مترررررررررررررررر اینا رو زمین انداختیم م قاتی پاتی اند چطورررررررررررررررررررررر تخیص بدیم سر و ته کابل ها رو و و و وسایل در دست رس: یک مولتی متر و یک امپر متر :ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3: میشه بدون داشتن این وسایل بگم؟؟ یه فاز میدم به این سر فاز بعد با فاز متر اون سر کابل رو تست میکنم و تشخیص میدم 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ میشه بدون داشتن این وسایل بگم؟؟ یه فاز میدم به این سر فاز بعد با فاز متر اون سر کابل رو تست میکنم و تشخیص میدم کتک واجبیی ی ی ی ی ای اون برقه بگیرتت با هم یه بندری برقصیددد فیوزات بپره تا دیگه این فکر های خطر ناکو نکنی با اینا چطور تست میکنی 1 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۲ درود بر تنبل های تالارررررررررررررررررررررررررررررررررررر یه سوال به صورت معماا و تجربه ای فرض کنید 15 تا کابل برق دو رشته ای داریم هر کدوم به طول 350 مترررررررررررررررر اینا رو زمین انداختیم م قاتی پاتی اند چطورررررررررررررررررررررر تخیص بدیم سر و ته کابل ها رو و و و وسایل در دست رس: یک مولتی متر و یک امپر متر :ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3: من به جای آمپر متر یکی رو میخوام اون سر واسه و سیمهارو به هم اتصال بده مولتی متر رو روی حالت اهم قرار میدم و میگذارم سردوتاکابل و از اون شخص میخواستم کابهارو یکی یکی بهم اتصال بده اینجوری دو به دو کابلها رو پیدا میکردم 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۲ من به جای آمپر متر یکی رو میخوام اون سر واسه و سیمهارو به هم اتصال بده مولتی متر رو روی حالت اهم قرار میدم و میگذارم سردوتاکابل و از اون شخص میخواستم کابهارو یکی یکی بهم اتصال بده اینجوری دو به دو کابلها رو پیدا میکردم چرا اهم حالا؟؟بوق نمیشه؟http://www.noandishaan.com/forums/images/smilies/ws52.gif 1 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۲ نه بوق نمیشه چون میگی کابلت350متر طول داره پس اهم کمی نداره که رو حالت بیزر جواب بده 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۲ نه بوق نمیشه چون میگی کابلت350متر طول داره پس اهم کمی نداره که رو حالت بیزر جواب بده ] دقیقا یکی از راه هایی تشخیص کابل ها از هم روش بوق مولتی متر هستش خیلی کاربرد داره اما نکته اینجاست که این روش برای مسیر زیادددددددددددددددد کاربرد نداره و فقط و فقط میشه از طریق اهم فهمید سیم ها رو از هم تشخیص داد 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۲ خب ما میتونبم با اندازه گیری مقاومت کابل ها سروته رو پبدا کنیم........یه نفر از اونور ته کابل هارو به هم اتصال میده ما از اینور اهم اونو میگیریم.......... مثلا دوتا رشته از اینورو وصل میکنیم به اهم متر از اونور یه نفر دو رشته انتهایی هر کابل رو به هم وصل میکنه و مشخص میشه 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۲ خب ما میتونبم با اندازه گیری مقاومت کابل ها سروته رو پبدا کنیم........یه نفر از اونور ته کابل هارو به هم اتصال میده ما از اینور اهم اونو میگیریم.......... مثلا دوتا رشته از اینورو وصل میکنیم به اهم متر از اونور یه نفر دو رشته انتهایی هر کابل رو به هم وصل میکنه و مشخص میشه نکته سوال من این بود که بوق ج نمیده ه تصور غلطی که وجود داره بوق ج میده:ws3: 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۲ نکته سوال من این بود که بوق ج نمیده ه تصور غلطی که وجود داره بوق ج میده:ws3: منم نگفتم بوق گفتم : اهم 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۲ هیشکی که سوال نمیپرسهه ه ه بزار خودم م م م م م باز بپرسم چرا تو تجهیزات (ترانسمیتر - ترانس دیوسر - پوزیشنر و........ ) برای میلی امپر از 4 تا 20 میلی امپر استفاده میشه ؟؟ به عبارتی دیگه چرا به جای 0 تا 20 از 4 تا 20 میلی امپر استفاده میشه 4 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۲ هیشکی که سوال نمیپرسهه ه ه بزار خودم م م م م م باز بپرسم چرا تو تجهیزات (ترانسمیتر - ترانس دیوسر - پوزیشنر و........ ) برای میلی امپر از 4 تا 20 میلی امپر استفاده میشه ؟؟ به عبارتی دیگه چرا به جای 0 تا 20 از 4 تا 20 میلی امپر استفاده میشه از صفر شرو نشدنش بخاطر نویز اینا نیس چون مقدارش کمه حساسه 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۲ از صفر شرو نشدنش بخاطر نویز اینا نیس چون مقدارش کمه حساسه ن عجیجم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده