pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ جریان راه اندازی یک موتور القائی با یک کوپل متصل به شفت اون (مثل گیربکس) بیشتر هستش یا بدون کوپل مکانیکی چراااااااااااا؟؟ 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ جریان راه اندازی یک موتور القائی با یک کوپل متصل به شفت اون (مثل گیربکس) بیشتر هستش یا بدون کوپل مکانیکی چراااااااااااا؟؟ هیچکدوم...چون جریان راه اندازی ربطی به بار نداره 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ هیچکدوم...چون جریان راه اندازی ربطی به بار نداره جوابتو بده 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ جوابتو بده غلط گفتم ینی؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ غلط گفتم ینی؟ پ ن پ درست گفتی 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ پ ن پ درست گفتی درست گفتم دیگه...جریان راه اندازی به مشخصه های داخلی موتور ربط داره نه چیز دیگه... لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ درست گفتم دیگه...جریان راه اندازی به مشخصه های داخلی موتور ربط داره نه چیز دیگه... نخیر عزیزم لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ میتونی فردا اینو عملی انجام بدی اون وقت نتیجه رو بیای و بگی 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ میتونی فردا اینو عملی انجام بدی اون وقت نتیجه رو بیای و بگی کاش دیروز این سوالو میپرسیدی تا امروز امتحان میکردم ولی حتما امتحان میکنم... 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ کاش دیروز این سوالو میپرسیدی تا امروز امتحان میکردم ولی حتما امتحان میکنم... امتحان کن ن ن کیلو وات موتورت هم نگاه کن 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۱ امتحان کن ن ن کیلو وات موتورت هم نگاه کن همون که گفتم شد... لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۱ همون که گفتم شد... بار مکانیکیت چی بود 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۱ بار مکانیکیت چی بود همون گیربکس که گفتی... لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۱ خب تو سوالت رو بپرس من کامل به نتیجه برسم م م میام کامل ج میدم 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ خب تو سوالت رو بپرس من کامل به نتیجه برسم م م میام کامل ج میدم teransformer bank چیست؟ 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ teransformer bank چیست؟ بانکه دیگه اشنا داری ازش یه وام بگیرم 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ بانکه دیگه اشنا داری ازش یه وام بگیرم اینجا که آشنا ندارم ولی جای دیگه بخوای دارم... جواب بده نپیچون... 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ اینجا که آشنا ندارم ولی جای دیگه بخوای دارم... جواب بده نپیچون... ععععع داری :hapydancsmil: چه بدونم چیه ترانسفورمر بانک بانک ترانسفورماتوری من هیچ قت سرچ نمیکنم هر چی بلد باشم میگم ب بلد نباشم میگم بلت نیستم 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ ععععع داری :hapydancsmil: چه بدونم چیه ترانسفورمر بانک بانک ترانسفورماتوری من هیچ قت سرچ نمیکنم هر چی بلد باشم میگم ب بلد نباشم میگم بلت نیستم منظورم سوالی بود که خودت طرح کردی ولی جواب ندادیشه... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده