رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

• 4 هفته بعد...
  • پاسخ 1.1k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

چیه؟:banel_smiley_4:

خوب جواب بدید دیگهw000.gif

[h=2]سوال کن جواب بده,یاد بده یاد بگیر[/h]

سلام دوستان عزيز

تو اين تاپيک به روال معمول به سوالات پاسخ داده نميشه بلکه قصد داريم نوع جديد وچالش برانگيزتری از سوالات رو که به صورت مفهومی به ايده های مهندسی ميپردازه رو مطرح کنيم

سوالاتی که گاهی درعين سادگی واسونی ميتونن بسيار پرمحتوا باشند

فقط قبل از ادامه بحث از همه دوستانی که به تالار تشريف ميارن خواهشمندم ضمن معرفي تاپيک به همه دوستان پيگير اين بحث باشند

تاثيری که من از اين نوع اموزش درذهن دارم از حضور دربهترين کلاسها هم به نظرم بالاتر هست

حالا اگه خودتون دقيقتر بشيد روي جزئيات فک کنم مدتي بعد با من هم عقيده خواهيد شد!

تو اين تاپيک هرکسي بسته به ميزان دانشش درهرموردي سوالي رو مطرح ميکنه وهرکسي هم با هردانشي واز هرجايي که دوست داشت پاسخ ميده
ولي شخصي که سوال ميکنه موظفه چه جواب داده بشه وچه جوابي داده نشه 48 ساعت بعد جواب کامل سوالی که مطرح کرده رو بزاره

پس تو اين تاپيک از دونسته هامون سوال ميکنيم نه از اون چيزايي که نميدونيم يعني يه جورايي محک ديگران هم هست

اينجوري مطالب با ديد بهتري منتقل خواهند شد

اميدوارم اگه کم وکاستي تو ايده مطرح شده ديديد بگيد تا روال بهتري رو درپيش بگيريم

:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
نحوه کار یه ریموت کنترل به چه شکل هست؟

در ریموت کنترل ها ابتدا توسط یک کریستال یک نوسان ساخته می شود . سپس از این نوسان استفاده شده و یک سری اطلاعات بصورت سریال ارسال می گردد . مثل فرستنده رادیویی fm . این اطلاعات دو قسمت می باشد . یکی برای برای همزمانی بین فرستنده که همان ریموت می باشد و گیرنده که همان سیستم کنترل دستگاه می باشد . و دیگری اطلاعات یا در واقع کد مربوط به دکمه ای می باشد که فشار دادین . این اطلاعات بصورت سریال و البته نوری از ریموت به سمت گیرنده مادن قرمز یا همان سنسور دستگاه فرستاده می شود . تا اینجا همه ریموت ها در تمام دستگاه ها کار می کنند . یعنی تمام سنسور ها این اطلاعات را دریافت می کنند . و سپس برای آی سی سیستم ارسال می شود . در اینجا است که فرق بین کنترل ها مشخص می شود . وقتی این کدهاا وارد سیستم میشود . در سیستم این کدها باید از قبل تعریف شده باشد . و اگر قادر به تشخیص آن نباشد . به آن عمل نمی کند . ولی اگر این اطلاعات را بشناسد . به آن عمل می کند . به همین دلیل است که گاهی بعضی از کنترل ها بطور اتفاقی بعضی از دکمه ها بر روی بعضی از دستگاه های کار می کند . و گاهی هم یک عمل دیگری را انجام می دهد . مثلا دکمه افزایش صدا را می زنید و دستگاه باند عوض می کند . این به این معنا است که کد تعریف شده برای تغییر باند برای این دستگاه مثل کد تعریف شده برای افزایش صدای دستگاه دیگری می باشد .

و اما کریستال . دو پایه یا سه پایه بودن آن بستگی به نوع طراحی اسیلاتور آن می باشد . که باید از طراح آن پرسید چرا در این دستگاه از سه پایه یا دو پایه استفاده کرده . اما چیزی که مشخص است . کنترل های با کفیت بالا تر و قیمت بالا تر از کریستال های سه پایه که فرکانسش هم بیشتر است استفاده شده .

• Like 1
لینک به دیدگاه

با اجازه بزرگترها سوال بعدی رو من میپرسم...

برخي گروه هاي كابل كش ، قبل از اتصال كابلها به زير ترمينالهاي تابلو ، به جاي استفاده از سر سيم ، سيمها را قلع اندود مي كنند؟ فايده اين عمل چيست؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
با اجازه بزرگترها سوال بعدی رو من میپرسم...

برخي گروه هاي كابل كش ، قبل از اتصال كابلها به زير ترمينالهاي تابلو ، به جاي استفاده از سر سيم ، سيمها را قلع اندود مي كنند؟ فايده اين عمل چيست؟

فکر کنم قلع اندود کردن باعث این میشه که کابل به مرور زمان اکسیده نشه و همچنین رسانایی کابل رو بالاتر میبره چون باعث میشه سطح مقطع سر کابل بالاتر بره ،شکل دادن بهش هم راحت تره(سوالی کردنش):ws38:

• Like 2
لینک به دیدگاه
فکر کنم قلع اندود کردن باعث این میشه که کابل به مرور زمان اکسیده نشه و همچنین رسانایی کابل رو بالاتر میبره چون باعث میشه سطح مقطع سر کابل بالاتر بره ،شکل دادن بهش هم راحت تره(سوالی کردنش):ws38:

کاملا درسته ولی متوجه اون یه تیکه که قرمز کردم نشدم

• Like 2
لینک به دیدگاه
کاملا درسته ولی متوجه اون یه تیکه که قرمز کردم نشدم

تو هنرستان که بودیم از سیمهای استخونی برای کابل کشی استفاده میشد اون زمان هنوز...

وقتی کابلشو نبود یا استفاده نمیشد سر سیم رو به شکل علامت سوال (؟)در میاوردیم به اصطلاح سوالی ش میکردیم

این اصطلاح بین سیمکشهای ساختمان هنوز رایجه نشنیدی میگن سیم رو سوالی کن؟:ws52:

• Like 2
لینک به دیدگاه
تو هنرستان که بودیم از سیمهای استخونی برای کابل کشی استفاده میشد اون زمان هنوز...

وقتی کابلشو نبود یا استفاده نمیشد سر سیم رو به شکل علامت سوال (؟)در میاوردیم به اصطلاح سوالی ش میکردیم

این اصطلاح بین سیمکشهای ساختمان هنوز رایجه نشنیدی میگن سیم رو سوالی کن؟:ws52:

آهان آره راس میگی...زمان ما هم تو هنرستان از سیم های مفتولی استفاده میکردیم...

و اما برای کامل تر شدن جواب این رو هم باید اضافه کنم...

سرسيم بد نيست ولي داراي عيب است،عيبش هم عايق پلاستيكي است كه روشه چون وقتي سيم درون ترمينال قرار مي گيره اون عايق پلاستيكي درون ترمينال پيچ بشه هيچگونه اتصالي ايجاد نشه البته سر سيم زدن خوبه ايمني آن هم خوبه چون روي عايق سيم رو هم مي پوشونه و وقت زيادي هم واسه سرسيم از يك وايرنگ كار گرفته ميشه.

اما قلع اندود كردن خيلي راحت و وقت گير هم نيست.من خودم كه تابلو كانكشن مي كنم قلع اندود كردن رو بيشتر قبو ل دارم.واتصال درون ترمينال هم به خوبي انجام ميشه و همچنين رشته سيم ها در هنگام قلع اندود كردن به هم مي چسبند ورشته رشته نمي شوند وهمچنين هنگام فاينال تست زدن هم مشكل ايجاد نمي كنه.كه مانند سر سيم زدن ،سيم از درون سر سيم خارج بشه .از نظر من قلع اندود كردن ايمني تر است.

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...

سلام حالا من یه سوال دارم که بچه های مخابرات وکنترل بهتر میتونن جواب بدن...

علت اینکه کابلهای کنترلی شیلد دار باید از یک سمت ارت شوند چیه؟؟؟؟؟:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
سلام حالا من یه سوال دارم که بچه های مخابرات وکنترل بهتر میتونن جواب بدن...

علت اینکه کابلهای کنترلی شیلد دار باید از یک سمت ارت شوند چیه؟؟؟؟؟:icon_gol:

از این کابل ها تو پست های فوق توزیع استفاده میشه؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
از این کابل ها تو پست های فوق توزیع استفاده میشه؟

از این کابلها تقریبا در کلیه قسمت های کنترلی مربوط به سیستم های فشارقوی استفاده میشه.....:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
فک کنم برای کاهش اضافه ولتاژ این کارو می کنن...

نه دلیلی که هست اینه که چون این کابلها درمحدوده ولتاژبالا قرار دارند دراثرمیدان والقاء،جریانی در آن بوجود می آید که اگر از دوطرف ارت شود باعث میشود جریان گردشی در کابل ایجاد شده ودر نهایت هم آسیب به تجهیزات کنترلی.

• Like 2
لینک به دیدگاه
نه دلیلی که هست اینه که چون این کابلها درمحدوده ولتاژبالا قرار دارند دراثرمیدان والقاء،جریانی در آن بوجود می آید که اگر از دوطرف ارت شود باعث میشود جریان گردشی در کابل ایجاد شده ودر نهایت هم آسیب به تجهیزات کنترلی.

ممنون...

اگه میشه این یه تیکه ای که قرمز کردم رو یه بار دیگه توضیح بدید...متوجه نشدم...ممنون...:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
ممنون...

اگه میشه این یه تیکه ای که قرمز کردم رو یه بار دیگه توضیح بدید...متوجه نشدم...ممنون...:icon_gol:

همانطور که گفتم اگراین جریان که ایجاد میشودوموجب بروز نویز شده ومعمولاً در سايـت های ابزار دقيق و کامپيوتری از کابل های سيگنال شيلددار استفاده می شود که شيلد نقش محافظ نويز را برای هسته اصلی کابل بازی می کند که در اين حالت معمولاً شيلد زمين خواهد شد. نکته مهم در اين‌جا اين است که تنها يک طرف (ابتدا يا انتها) کابل شيلددار زمين شود، زيرا اگر دو طرف کابل زمين شود، یک حلقه جريان داخلی با زمين تشکيل می‌شود و جريان ناخواسته‌ای از شيلد عبور می‌کند که باعث گرم شدن و آسيب به کابل می گردد. در ضمن شيلد کابل‌ها را در جعبه های اتصال که هادي‌های کابل‌ها جدا می شوند نبايستی از هم جدا نمود ودر صورت ناچاری حتما" بايستی شيلدهامجددا به هم متصل گردند.

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 4 هفته بعد...
ترانسمیتر چیست و به چه دردی میخوره؟

خب معلومه دیگه

وسیله ای که ترانس رو متر میکنه:ws3:

یه وسیله اس که وظیفه تبدیل کمیتی رو به عهدهد داره

مثلا اهم به میلی اهم

یا امپر به میلی امپررررررررررررررررر:w02:

• Like 1
لینک به دیدگاه
خب معلومه دیگه