seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ چرا کسی جواب نمیده که بریم سراغ سوال بعدی؟ یه چیزی دیروز یاد گرفتم، :hapydancsmil:میخوام بپرسمش... 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ چرا کسی جواب نمیده که بریم سراغ سوال بعدی؟ یه چیزی دیروز یاد گرفتم، :hapydancsmil:میخوام بپرسمش... بپرس ببینم سوال پیمان ن نن کسی بلد نبود خودش بعدا میاد جواب میده 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ پیمان جان با اجازت سوال بعدی رو میپرسم... در خطوط انتقال فشار ضعیف که از کابل های خود نگه دار استفاده میکنند.طریقه ی تشخیص فازهای r.s.t ؟؟ 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ پیمان جان با اجازت سوال بعدی رو میپرسم... در خطوط انتقال فشار ضعیف که از کابل های خود نگه دار استفاده میکنند.طریقه ی تشخیص فازهای r.s.t ؟؟ rst متر (سنج) 2 لینک به دیدگاه
~ Reza ~ 418 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ پیمان جان با اجازت سوال بعدی رو میپرسم... در خطوط انتقال فشار ضعیف که از کابل های خود نگه دار استفاده میکنند.طریقه ی تشخیص فازهای r.s.t ؟؟ فاز r:یک خط s: دوخط t:سه خط نول:چندین خط(اصطلاحا هزار خار) این خطوط با لمس انگشت کاملا مشخصه روشنایی معابر:بدون خط سیم گارد:یک خط سفید(حالت ارتجاعی و فنری داره که مشخصه) 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ فاز r:یک خطs: دوخط t:سه خط نول:چندین خط(اصطلاحا هزار خار) این خطوط با لمس انگشت کاملا مشخصه روشنایی معابر:بدون خط سیم گارد:یک خط سفید(حالت ارتجاعی و فنری داره که مشخصه) رو نقشه فنی میگی؟؟؟؟ خو تو بعضی از کابل ها هم سیم گاردددد اهنی هم هستش لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ فاز r:یک خطs: دوخط t:سه خط نول:چندین خط(اصطلاحا هزار خار) این خطوط با لمس انگشت کاملا مشخصه روشنایی معابر:بدون خط سیم گارد:یک خط سفید(حالت ارتجاعی و فنری داره که مشخصه) احسنت کاملا درست... 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ احسنت کاملا درست... یکی یه توضیح کامل بده ببینم چه خبره ه ه 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ یکی یه توضیح کامل بده ببینم چه خبره ه ه توضیحش کامل بود دیگه... روی اینجور کابلها برای تشخیص فازها از خطوطی برجسته که با دست لمس میشه استفاده میکنند... 2 لینک به دیدگاه
~ Reza ~ 418 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ رو نقشه فنی میگی؟؟؟؟ خو تو بعضی از کابل ها هم سیم گاردددد اهنی هم هستش منظور از خط اینه.... 5 لینک به دیدگاه
~ Reza ~ 418 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ رضا جان یه سوال بپرس تجهیزات و یراق الات کابل خود نگه دار؟ + مزایای استفاده از کابل خود نگه دار نسبت به هادی لخت؟ + فرق کابل خود نگه دار با کابل؟ من برم ناهار بخورم بچه ها .میام 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ تجهیزات و یراق الات کابل خود نگه دار؟ + مزایای استفاده از کابل خود نگه دار نسبت به هادی لخت؟ + فرق کابل خود نگه دار با کابل؟ من برم ناهار بخورم بچه ها .میام یه دو تا سوال دیگه هم بپرس کمه من زیاد تو کابل اطلاعات ندارم برو بچ اگر بلد نبودیم خودم جواب میدم 5 لینک به دیدگاه
~ Reza ~ 418 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ یه دو تا سوال دیگه هم بپرس کمه من زیاد تو کابل اطلاعات ندارم برو بچ اگر بلد نبودیم خودم جواب میدم سوالام کم بود؟ جواباش نیم خطم نمیشه....... 4 لینک به دیدگاه
~ Reza ~ 418 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ تجهیزات و یراق الات کابل خود نگه دار؟ بست انتهایی-بست میانی-کلمپ میانی-کلمپ انتهایی-کنکتور مزایای استفاده از کابل خود نگه دار نسبت به هادی لخت؟ کاهش تلفات-حذف عملیات شاخه زنی درختان-امکان استفاده در معابر باریک-کاهش استفاده غیر مجاز از برق معابر-مقاوم بودن در برابر خوردگی و افزایش عمر خطوط- دارای توجیه اقتصادی برای جایگزینی با هادی مسی فرق کابل خود نگه دار با کابل؟ کابل معمولا دارای دو لایه عایقه اما کابل خود نگه دار فقط یک لایه عایق از جنس پلی اتیلن کراسلینکه یک عکس از اجرای کابل خود نگه دار برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دیدم کسی جواب نداده خودم جواب دادم:دی 3 لینک به دیدگاه
buzin 54 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ مهديم مهندس برق 12سال سابقه كار -plc كار-قدرت 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۱ سیم پیچ خفه کننده چیست وچه کاری انجام میدهد؟ 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۱ سیم پیچ خفه کننده چیست وچه کاری انجام میدهد؟ جانم خودم سوال فول تخصصییه :icon_pf (34): میگردم ببینم چی گیر میارم 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۱ جانم خودم سوال فول تخصصییه :icon_pf (34): میگردم ببینم چی گیر میارم کجاش تخصصیه اخه؟ مگه ماشین نخوندی بحث زنراتور وسیم پیچ های روتورهست دیگه سيم پيچ خفه كننده (تضعيف كننده) كار سيم پيچ خفه كننده ، فراهم نمودن يك مسير مقاومت پائين است براي جريانهايي كه بوسيله ميدان دوار مربوط به روتور، بوجود مي آيند و بدينوسيله باعث جذب جريان مخرب به هنگام ايجاد اتصال كوتاه ميشود. سيم پيچ خفه كننده بوسيله گوه هاي شيار سيم پيچ، شكل گرفته اند كه از آلياژ مس، نيكل با قابليت هدايت خوبي ساخته شده اند و هر تكه به تنهايي بدون قطع شدن ، در امتداد طول روتور ميباشد. (درطور روتور بطور يكپارچه بهم متصل هستند). درمحل استقرار حقله هاي جمع كننده ، نيروي گريز از مركز آنها را به يكديگر مي چسباند تا يك قفس خفه كننده كامل تشكيل شود. سيم پيچ خفه كننده براي محافظت از جريانات ميدانهاي معكوس مناسب ميباشد. 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۱ کجاش تخصصیه اخه؟مگه ماشین نخوندی بحث زنراتور وسیم پیچ های روتورهست دیگه سيم پيچ خفه كننده (تضعيف كننده) كار سيم پيچ خفه كننده ، فراهم نمودن يك مسير مقاومت پائين است براي جريانهايي كه بوسيله ميدان دوار مربوط به روتور، بوجود مي آيند و بدينوسيله باعث جذب جريان مخرب به هنگام ايجاد اتصال كوتاه ميشود. سيم پيچ خفه كننده بوسيله گوه هاي شيار سيم پيچ، شكل گرفته اند كه از آلياژ مس، نيكل با قابليت هدايت خوبي ساخته شده اند و هر تكه به تنهايي بدون قطع شدن ، در امتداد طول روتور ميباشد. (درطور روتور بطور يكپارچه بهم متصل هستند). درمحل استقرار حقله هاي جمع كننده ، نيروي گريز از مركز آنها را به يكديگر مي چسباند تا يك قفس خفه كننده كامل تشكيل شود. سيم پيچ خفه كننده براي محافظت از جريانات ميدانهاي معكوس مناسب ميباشد. به جان خودم اولین باره تو زندگی میشنوم:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده