pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ دیدم ردپایی از الکترونیکیا نیست حوصله م سر رفت فرض کنید یه برد معیوب الکترونیکی دارید شما عیب رو پیداکردیدو المانهای سوخته مشخص شده ،حالا این المانها چطور معلوم میشه از شدت جریان سوخته یا ولتاژ؟بیشتر ازاین بگم دیگه جواب واضح میشه الکترونیک ها رفتن یویواک بازی والا چیزی به کله ام نمیرسه بخوای فردا بعد ظهررررررررررررررررررر جوابش رو میدم کامل 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ رفتم از یکی پرسیدم میگه راهی نداره شناسایی بشه گفت مگه یکی سکته میکنه معلوم میشه که سکته قلبیش بر اثر فشار عصبیه یا بر اثر شوکه شدن سکته سکته اس دیگه 2 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ رفتم از یکی پرسیدم میگه راهی نداره شناسایی بشه گفت مگه یکی سکته میکنه معلوم میشه که سکته قلبیش بر اثر فشار عصبیه یا بر اثر شوکه شدن سکته سکته اس دیگه جوابش یه کم عملیه و زیاد تو تئوری بهش پرداخته نشده مسلما هرجا بگردی جوابی نمیگیری یه کم صبر میکنم اگه کسی جواب نداد خودم میگم واسه واسه روشن تر شدن قضیه فقط مقاومتهای مدار رو در نظر بگیرید 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ جوابش یه کم عملیه و زیاد تو تئوری بهش پرداخته نشده مسلما هرجا بگردی جوابی نمیگیری یه کم صبر میکنم اگه کسی جواب نداد خودم میگم واسه واسه روشن تر شدن قضیه فقط مقاومتهای مدار رو در نظر بگیرید خو منم از یه عملی باز پرسیدم طرف مسئول الکترونیک شرکته خوراکش تعمییر برد و وسایل الکترونیکه عیب رو برد رو سر سیم ثانیه پیدا میکنه:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ خو منم از یه عملی باز پرسیدم طرف مسئول الکترونیک شرکته خوراکش تعمییر برد و وسایل الکترونیکه عیب رو برد رو سر سیم ثانیه پیدا میکنه:icon_pf (34): جواب خیلی ساده ست شاید اغلب دقت نکنند یعنی خودم الان جواب بدم؟ 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ جواب خیلی ساده ست شاید اغلب دقت نکنند یعنی خودم الان جواب بدم؟ نه بزار ببینیم این الکترونیکی ها از خواب بیدار میشن یا نه 2 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ فکر کنم تو یکیشون المان اتصال کوتاه میشه اون یکی هم مدارباز و مقاومتش بینهایت 2 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ فکر کنم تو یکیشون المان اتصال کوتاه میشه اون یکی هم مدارباز و مقاومتش بینهایت داری نزدیک میشی مهندس اگه بگی کدوم اتصال کوتاه میشه و کدوم اتصال باز و چه تغییرات ظاهری در المان بوجود میاد جواب کامل میشه 2 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ داری نزدیک میشی مهندس اگه بگی کدوم اتصال کوتاه میشه و کدوم اتصال باز و چه تغییرات ظاهری در المان بوجود میاد جواب کامل میشه فکر کنم جریان باز میشه و ولتاژ اتصال کوتاه. 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ داری نزدیک میشی مهندس اگه بگی کدوم اتصال کوتاه میشه و کدوم اتصال باز و چه تغییرات ظاهری در المان بوجود میاد جواب کامل میشه اتصال کوتاه بر اثر جریانه مدار بازم بر اثر ولتاژ 3 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ فکر کنم جریان باز میشه و ولتاژ اتصال کوتاه. مهندس؟ اتصال کوتاه بر اثر جریانه مدار بازم بر اثر ولتاژ درسته اگه قسمت دوم رو هم جواب بدی باز دور دست شما قدرتی ها میافته 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ مهندس؟:icon_razz: درسته اگه قسمت دوم رو هم جواب بدی باز دور دست شما قدرتی ها میافته:icon_razz::icon_pf (34): تغیرات ظاهری هم مقاوت سوراخ میشه منفجر میشه اب میشه قدرتی ها که همیشه پرچمشون بالاست 3 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ تغیرات ظاهری هم مقاوت سوراخ میشه منفجر میشه اب میشه قدرتی ها که همیشه پرچمشون بالاست میگفتی یه چندتا دیگه ...خجالت نکش باباجان یه جواب درست حسابی بده نخیر این جواب صحیح نیست 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ میگفتی یه چندتا دیگه ...خجالت نکش باباجان یه جواب درست حسابی بده نخیر این جواب صحیح نیست:icon_razz: دیگه چیزی به ذهنم نرسید وگرنه میگفتم به نظرم بر اثر اضافه جریان سوراخ بشه بر اثر اضافه ولتاژ اب بشه پ ن (نظر خودم بر عکس حرف بالاست اینو همین طور گفتتم) 2 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ دیگه چیزی به ذهنم نرسید وگرنه میگفتم به نظرم بر اثر اضافه جریان سوراخ بشه بر اثر اضافه ولتاژ اب بشه پ ن (نظر خودم بر عکس حرف بالاست اینو همین طور گفتتم) خودم جواب رو میدم اگه نگم تا صبح اینقدر میگی که بالاخره یکیش درست بشه درالمانی مثل مقاومت براثر عبور جریان بیش از حد ،مقاومت اتصال کوتاه میشود و معمولا عیب ظاهری پیدا نمیکند اما در اضافه ولتاژعبوری بسته به میزان ولتاژاضافه و آستانه تحمل مقاومت از سیاه شدگی تا ترکیدن المان دیده میشود پ.ن:اعتراض هم نکن حتی اگه بخشی از پاسخ نادرست باشه کل جواب قبول نیست ############################################ سوال بعد:gnugghender: اصول طراحی و ساخت اپتیکال لنز دستگاه های صوتی و تصویری چگونه است؟ یعنی اینکه بگید اصلا این لنزها بر چه مینایی و چگونه کار میکنند 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ خودم جواب رو میدم اگه نگم تا صبح اینقدر میگی که بالاخره یکیش درست بشه درالمانی مثل مقاومت براثر عبور جریان بیش از حد ،مقاومت اتصال کوتاه میشود و معمولا عیب ظاهری پیدا نمیکند اما در اضافه ولتاژعبوری بسته به میزان ولتاژاضافه و آستانه تحمل مقاومت از سیاه شدگی تا ترکیدن المان دیده میشود پ.ن:اعتراض هم نکن حتی اگه بخشی از پاسخ نادرست باشه کل جواب قبول نیست:vahidrk: ############################################ سوال بعد:gnugghender: اصول طراحی و ساخت اپتیکال لنز دستگاه های صوتی و تصویری چگونه است؟ یعنی اینکه بگید اصلا این لنزها بر چه مینایی و چگونه کار میکنند پس من چی گفتم م م مم اگر این جواب رو رو برگه امتحان نوشته بودم استاد از سه نمره بهم 4 داده بود بفرما سوال چه برا خودشون پرچم بالا میبرن:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ [quote=peyman2133;974624 درالمانی مثل مقاومت براثر عبور جریان بیش از حد ،مقاومت اتصال کوتاه میشود و معمولا عیب ظاهری پیدا نمیکند اما در اضافه ولتاژعبوری بسته به میزان ولتاژاضافه و آستانه تحمل مقاومت از سیاه شدگی تا ترکیدن المان دیده میشود تغیرات ظاهری هم مقاوت سوراخ میشه منفجر میشه اب میشه قدرتی ها که همیشه پرچمشون بالاست چقدرجواب تو و من مطابقت داشت به جای بخث کردن جواب سوال بعد رو دقت کن درست بدی 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ خودم جواب رو میدم اگه نگم تا صبح اینقدر میگی که بالاخره یکیش درست بشه درالمانی مثل مقاومت براثر عبور جریان بیش از حد ،مقاومت اتصال کوتاه میشود و معمولا عیب ظاهری پیدا نمیکند اما در اضافه ولتاژعبوری بسته به میزان ولتاژاضافه و آستانه تحمل مقاومت از سیاه شدگی تا ترکیدن المان دیده میشود پ.ن:اعتراض هم نکن حتی اگه بخشی از پاسخ نادرست باشه کل جواب قبول نیست ############################################ سوال بعد:gnugghender: اصول طراحی و ساخت اپتیکال لنز دستگاه های صوتی و تصویری چگونه است؟ یعنی اینکه بگید اصلا این لنزها بر چه مینایی و چگونه کار میکنند این لنز دارای فاصله کانونی متغیر میباشد پس زاویه دید متغیر دارد مثلا از فاصله کانونی 30 تا 300 یعنی زمانی که فاصله مرکز لنز از سنسور کمترین حد آن است فاصله کانونی 30 میلی متر است و در این حالت بازترین زاویه موجود است و در با زوم کردن نهایتا به فاصله کانونی 300 می رسیم . از تقسیم بیشترین فاصله کانونی به کمترین فاصله کانونی میزان زوم اپتیکال بدست می آید . زوم اپتیک هم زومی است که با تغییر فواصل عدسی های لنز پرتو های نوری فواصل دورتر بر روی سنسور می افتد و در واقع بدون افت کیفیت عمل بزرگنمایی انجام می شود . زوم اپتیکال قابلیتی سخت افزاری است بدین معنی که لنز دوربین باید از لحاظ طراحی قابلیت این کار داشته باشد و معمولا هم با حرکت لنز قابل تشخیص است . از تقسیم بیشترین فاصله کانونی به کمترین فاصله کانونی میزان زوم اپتیکال بدست می آید مثلا در مشخصات لنز دوربین (SONY HX5) آمده است : 25mm – 250mm Optical zoom = 250/25=10x لنز این دوربین قابلیت بزرگنمایی 10 برابر را دارد. نمیدونم درست گفتم یا نه... 1 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ مهدی جان منظورم لنز دوربین نبود لنز یا چشم یا اپتیک دستگاههای صوتی و تصویری بود مثل ویدئو سی دی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده