seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ شوما اگه من گفتم مهندس ناراحت نشو تکیه کلاممه راستیتش جای اینکه بگم آقا ،خانم ،عزیز، جان بهتر می بینم بگم مهندس راستش من تا مهندس بودن یکی بهم ثابت نشه بهش نمیگم مهندس... آخه کلمه ی مهندس،کلمه ی مقدسیه... 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ ايستگاههاي Out Door: تجهيزات فشار قوي در فضاي باز نصب ميشوند. ايستگاههاي In Door: تجهيزات فشار قوي در فضاي بسته و به شكل سرپوشيده نصب ميشوند. ايستگاههاي Metal clad: در اين نوع ايستگاهها، هاديها توسط مواد ايزوله كننده نظير روغن يا گاز SF6 در فضاي بسته تحت فشار قرار دارند و هيچگونه ارتباطي با فضاي خارج ندارند كه به ايستگاههاي بدنه فلزي معروفند. مهندس عارف جواب درست دادن،تایید شد... حالا نوبت شماست.مهندس بپرس... 3 لینک به دیدگاه
Secret: 2286 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ شاید اگه مهندس مهدی نمیاد یه کاربر با یه گرایش دیگه جز قدرت سوال بپرسه 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ شاید اگه مهندس مهدی نمیاد یه کاربر با یه گرایش دیگه جز قدرت سوال بپرسه نه بابا عارف جان پسر خوبیه میاد سوال میپرسه:hanghead: 2 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ مرسی از همه دوستان و شرمنده که دیر دیدم اینجارو. خب من یه سوال ابزاردقیقی می پرسم طرز کار bubble level transmitter چطوری هست و بیشتر کجاها استفاده میشه؟ 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ خب ما دوتا پنکه پارس خزر داریم..یکی که برای خواهرم بود پارسال خراب شد و برای خودم اخیرا.. پنکه ی خودم رو وقتی روشن می کردم یه صدای خفیفی می اومد منتها پنکه ی خواهرم اصلا صدا نمی داد.. سرچ کردم و احتمال سوختن خازن.. چک کردم دیدم خازن هر دو پنکه سوخته(وصل به پریز و..) خازن ها رو تعویض کردم پنکه خودم کار می کنه منتها برای خواهرم نه.. نظرتون چیه؟ 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ مرسی از همه دوستان و شرمنده که دیر دیدم اینجارو.خب من یه سوال ابزاردقیقی می پرسم طرز کار bubble level transmitter چطوری هست و بیشتر کجاها استفاده میشه؟ مثلا مخزنی را كه دارای مایع میباشد در نظر می گیریم به هر نقطه ای از انتهای مخزن فشاری وارد می گردد كه متناسب با طول ستون مایع و وزن مخصوص مایع است یعنی اگر مقدار مایع داخل مخزن را زیادتر نماییم فشار آن نقطه نیز افزایش پیدا می كند. حال اگر لوله ای را در آن نقطه قرار داده و بخواهیم به داخل آن هوا بدمیم ملاحظه می گردد كه تا فشار هوا به فشار مایع در آن نقطه نرسیده هیچ حبابی از لوله خارج نمی گردد ولی همینكه فشار هوا برابر فشار آن نقطه گردید ( البته كمی زیادتر) حبابهای هوا شروع به بیرون آمدن از لوله می كنند پس اگر فشار هوا را مشخص نماییم می توان ارتفاع مایع را نیز در داخل مخزن حساب كرد به خاطر این موضوع اغلب در سر راه هوا یك ثبت كننده قرار می دهند كه متناسب با افزایش و یا كاهش ارتفاع سطح مایع ثبت كننده نیز به همان نسبت كمتر و یا بیشتر ثبت نماید و به این طریق بتوانند از نقطه ای كه با مخزن نیز فاصله دارد مقدار Level را در مخزن اندازه گرفته و بدانند. و برای اندازه گیری ارتفاع سطح مایعات میتوان استفاده کرد... نمیدونم که درست گفتم یا نه،فقط خواستم یه چیز گفته باشم که پرچم قدرتیا بره بالا... 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ خب ما دوتا پنکه پارس خزر داریم..یکی که برای خواهرم بود پارسال خراب شد و برای خودم اخیرا..پنکه ی خودم رو وقتی روشن می کردم یه صدای خفیفی می اومد منتها پنکه ی خواهرم اصلا صدا نمی داد.. سرچ کردم و احتمال سوختن خازن.. چک کردم دیدم خازن هر دو پنکه سوخته(وصل به پریز و..) خازن ها رو تعویض کردم پنکه خودم کار می کنه منتها برای خواهرم نه.. نظرتون چیه؟ پارس خزر هم شد جنس:vahidrk: احتمالللللللللللللل زیاد سیپ پیچیش سوخته چون خازنش رو عوض کردی اگر هم زغال هاش تموم میشددددددددددددددددددددددددددددددددد قدرت موتور کم میشد نه این که کار نکنه 4 لینک به دیدگاه
Secret: 2286 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ مثلا مخزنی را كه دارای مایع میباشد در نظر می گیریم به هر نقطه ای از انتهای مخزن فشاری وارد می گردد كه متناسب با طول ستون مایع و وزن مخصوص مایع است یعنی اگر مقدار مایع داخل مخزن را زیادتر نماییم فشار آن نقطه نیز افزایش پیدا می كند. حال اگر لوله ای را در آن نقطه قرار داده و بخواهیم به داخل آن هوا بدمیم ملاحظه می گردد كه تا فشار هوا به فشار مایع در آن نقطه نرسیده هیچ حبابی از لوله خارج نمی گردد ولی همینكه فشار هوا برابر فشار آن نقطه گردید ( البته كمی زیادتر) حبابهای هوا شروع به بیرون آمدن از لوله می كنند پس اگر فشار هوا را مشخص نماییم می توان ارتفاع مایع را نیز در داخل مخزن حساب كرد به خاطر این موضوع اغلب در سر راه هوا یك ثبت كننده قرار می دهند كه متناسب با افزایش و یا كاهش ارتفاع سطح مایع ثبت كننده نیز به همان نسبت كمتر و یا بیشتر ثبت نماید و به این طریق بتوانند از نقطه ای كه با مخزن نیز فاصله دارد مقدار Level را در مخزن اندازه گرفته و بدانند. و برای اندازه گیری ارتفاع سطح مایعات میتوان استفاده کرد... نمیدونم که درست گفتم یا نه،فقط خواستم یه چیز گفته باشم که پرچم قدرتیا بره بالا... خوب کلا اسمش معلومه ترانسمیتر سطح نوع حبابیه اما من توضیحات شما رو متوجه نشدم کسی میتونه ساده تر برای من بگه سیستمش چطوریه 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ پارس خزر هم شد جنس:vahidrk: احتمالللللللللللللل زیاد سیپ پیچیش سوخته چون خازنش رو عوض کردی اگر هم زغال هاش تموم میشددددددددددددددددددددددددددددددددد قدرت موتور کم میشد نه این که کار نکنه زغال دیگه چیه؟ سیم پیچ سوخته یعنی موتور سوخته دیگه.. 1 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ مثلا مخزنی را كه دارای مایع میباشد در نظر می گیریم به هر نقطه ای از انتهای مخزن فشاری وارد می گردد كه متناسب با طول ستون مایع و وزن مخصوص مایع است یعنی اگر مقدار مایع داخل مخزن را زیادتر نماییم فشار آن نقطه نیز افزایش پیدا می كند. حال اگر لوله ای را در آن نقطه قرار داده و بخواهیم به داخل آن هوا بدمیم ملاحظه می گردد كه تا فشار هوا به فشار مایع در آن نقطه نرسیده هیچ حبابی از لوله خارج نمی گردد ولی همینكه فشار هوا برابر فشار آن نقطه گردید ( البته كمی زیادتر) حبابهای هوا شروع به بیرون آمدن از لوله می كنند پس اگر فشار هوا را مشخص نماییم می توان ارتفاع مایع را نیز در داخل مخزن حساب كرد به خاطر این موضوع اغلب در سر راه هوا یك ثبت كننده قرار می دهند كه متناسب با افزایش و یا كاهش ارتفاع سطح مایع ثبت كننده نیز به همان نسبت كمتر و یا بیشتر ثبت نماید و به این طریق بتوانند از نقطه ای كه با مخزن نیز فاصله دارد مقدار Level را در مخزن اندازه گرفته و بدانند. و برای اندازه گیری ارتفاع سطح مایعات میتوان استفاده کرد... نمیدونم که درست گفتم یا نه،فقط خواستم یه چیز گفته باشم که پرچم قدرتیا بره بالا... جوابت نزدیک هست ولی درست نیست.اینکه کجاها بیشتر از این سطح سنج استفاده میشه هم نگفتی هنوز 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ جوابت نزدیک هست ولی درست نیست.اینکه کجاها بیشتر از این سطح سنج استفاده میشه هم نگفتی هنوز داخل مخازن مثل مخازن اب یا مخازن نیتروژن مایع و ..... 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۱ جوابت نزدیک هست ولی درست نیست.اینکه کجاها بیشتر از این سطح سنج استفاده میشه هم نگفتی هنوز این جوابمم تقریبا شبیه اونه... تو این روش با ایجاد حباب از کف مخزن میتونه ارتفاع مایع رو اندازه گیری کنه. که این حباب ها معمولا بوسیله ی کمپرسور یا نیتروژن تامین میشن.در داخل مخزن ارتفاع مایع باعث ایجاد فشار میشه که این فشار از بالا رفتن حباب ها جلوگیری میکنه و در نتیجه فشار بر روی هوای کمپرسور بیشتر میشه که این فشار رو با یک فشار سنج اندازه گیری میشود که معادل ارتفاع مایع خواهد بود. و اگر مخزن خالی باشد هوا به آزادی از انتهای لوله خارج و فشار صفر خواهد بود.که با افزایش ارتفاع مایع به همان نسبت در مقابل هوای داخل لوله مقاومت ایجاد خواهد کرد و این مقاومت بصورت واحد اندازه گیری ارتفاع مایع رو بوسیله ی دستگاه اندازه گیری نشان خواهد داد. و در مخازن استفاده میشه... 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۱ خوب کلا اسمش معلومه ترانسمیتر سطح نوع حبابیه اما من توضیحات شما رو متوجه نشدم کسی میتونه ساده تر برای من بگه سیستمش چطوریه من خودمم خیلی خوب نمیدونم که سیستمش چجوری کار میکنه،ولی امیدوارم که این بتونه کمک کنه واسه درک بهتر... 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۱ کلا من هیچی نفهمیدم خو به من چیه ه ه ه ه 3 لینک به دیدگاه
Secret: 2286 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۱ کلا من هیچی نفهمیدم خو به من چیه ه ه ه ه منم نفهمیدم باز فکر کنم بهتره سراغ گرایش خودمون بریم 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۱ منم نفهمیدم باز فکر کنم بهتره سراغ گرایش خودمون بریم بزار تکیلف این سوال مشخص بشه یه سوال دارم حیاتی و در حد تیم ملی مهم برا شبکه ه ه ه ه ه ه و نیروگاه ها الان داشتم دینامیک سیستم میخوندم چشمم خورد بهش 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۱ کلا من هیچی نفهمیدم خو به من چیه ه ه ه ه منم نفهمیدم باز فکر کنم بهتره سراغ گرایش خودمون بریم خب من در حد معلوماتم گفتم... اصن خود مهندس میاد بهتر جواب میده،اینجوری خودمم بهتر میفهمم.... 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۱ خب من در حد معلوماتم گفتم... اصن خود مهندس میاد بهتر جواب میده،اینجوری خودمم بهتر میفهمم.... اخه میدونی مشکل چیه اونم بیاد بگه نمی فهمم اصولا مطلب بالا 3 خط رو حس خوندنش رو ندارم مگه خیلی جالب باشه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۱ این جوابمم تقریبا شبیه اونه... تو این روش با ایجاد حباب از کف مخزن میتونه ارتفاع مایع رو اندازه گیری کنه. که این حباب ها معمولا بوسیله ی کمپرسور یا نیتروژن تامین میشن.در داخل مخزن ارتفاع مایع باعث ایجاد فشار میشه که این فشار از بالا رفتن حباب ها جلوگیری میکنه و در نتیجه فشار بر روی هوای کمپرسور بیشتر میشه که این فشار رو با یک فشار سنج اندازه گیری میشود که معادل ارتفاع مایع خواهد بود. و اگر مخزن خالی باشد هوا به آزادی از انتهای لوله خارج و فشار صفر خواهد بود.که با افزایش ارتفاع مایع به همان نسبت در مقابل هوای داخل لوله مقاومت ایجاد خواهد کرد و این مقاومت بصورت واحد اندازه گیری ارتفاع مایع رو بوسیله ی دستگاه اندازه گیری نشان خواهد داد. و در مخازن استفاده میشه... خیلی ممنون مهندس . تو این مدل level transmitter ها یک هوا با فشار ثابت مثل فشار هوای ابزاردقیق (حدود 1bar) توسط یک لوله به داخل مخزن میفرستیم. زمانی که مخزن خالی هست هوا خیلی راحت از لوله خارج شده و فلوی اندازه گیری شده حداکثر است و FT جریان 20mA را به اتاق کنترل می فرسته و زمانیکه مخزن پر هست فلو به کمترین میزان خودش میرسه و جریان 4mA رو میفرسته. این روش در مواردی استفاده میشه که مواد داخل مخزن اثر خورندگی شدید و یا سمی باشند. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده