رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 1.1k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

به چه پست هایی Outdoor، Indoor و Metal Clad میگن؟

اقا اجازه اقا جازه من بلد ام :ws3:

اما نمیگم تا بقیه بیان بگن :5c6ipag2mnshmsf5ju3

میزاشتی ببینیم جواب درسته بعدددددددد میپرسیدی:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
اقا اجازه اقا جازه من بلد ام :ws3:

اما نمیگم تا بقیه بیان بگن :5c6ipag2mnshmsf5ju3

میزاشتی ببینیم جواب درسته بعدددددددد میپرسیدی:ws3:

اینجوریه قانونش،من نمیدونستم...:icon_pf (34):

خب پاکش میکنم وقتی تایید شد میپرسم...:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
اینجوریه قانونش،من نمیدونستم...:icon_pf (34):

خب پاکش میکنم وقتی تایید شد میپرسم...:ws3:

اره اون جوریه :w02:

نه دیگه من خودم تایید اش میکنم :ws3:

بزار سوالت باشه:hapydancsmil:

این الکترونیکی ها کی قراره میدون رو از ما قدرتی ها بگیرن :ws3:

بابا برید از گوگل حداقل جواب رو گیر بیارید بگید به شما هم نوبت برسه:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
مگه من قدرتی ام !:ws52:

ولی فکر کنم یکی از دلایلش تغییر توان راکتیو مصرفی باشه

من فک کنم به خاطر بارمون باشه...

یعنی اینکه اکثر بارامون که سلفیه باعث افت ولتاژ تو شبکه میشه...

امیدوارم که درست جواب داده باشم...:whistle:

افت ولتاژ به علت مقاومت ، ضریب خود القایی ، و ظرفیت خازن مدارها ایجاد میشه . در سیستم تکفاز به علت نزدیک بودن سیمهای رفت وبرگشت (فاز ونول ) به یکدیگر اثرات القایی قابل صرف نظر کردن است . ودر محاسبات فقط مقاومت سیمها لحاظ میشه .اما درمحاسبات خطوط برق رسانی هوایی به علت فاصله زیاد بین سیمها ی مدار ازهم از اثر خودالقایی نمیشه صرفه نظر کرد

افت ولتاژ کلید زنی هم هستش

بازم هست یادم اومد میگم

hanghead.gif

افزایش ولتاژ برا چی اتفاق می افته ؟؟؟؟؟

جوابهایی که داده بودین پاسخ سوال من نیست بنابراین به چه دلیل سوال دیگه جدید رو طرح کردین؟ :ws37:بهتر نبود به جای طرح سوال جدید دنبال پاسخ کامل این سوال می بودین؟ :w000:

کسی در مورد افزایش ولتاژ و حفاظت ها صحبت نکرد

دلایل افزایش ولتاژ میتونه خروج ناگهاني بار که مثلا خاموش شدن دستگاههای توان بالا و همچنین اتصال کوتاه، ایجاد پديده‌اي به نام رزونانس و بالا بودن تپ ترانسفورماتور در شبكه باشه

افت ولتاژ من منظورم افت ولتاژ لحظه ایه که سوئيچ‌كردن يك بار میتونه باعثش بشه و کلا به علت افزایش جریان مصرفی و ثابت بودن قدرت تو شبکه پیش میاد

هر دو اینا برای تجهیزات خطرناکه مثلا افت ولتاژ شبکه برق شهر که بیشتر از 80 درصد اختلالات برق شهر رو شامل میشه میتونه باعث Restart شدن كامپيوتر، کم یا زیاد شدن نور لامپها و کوچک شدن صفحه تصویر مانیتور و ... بشه . افزایش ولتاژ هم به همچنین کم و زیاد شدن نور لامپ و تغییر در عرض تصوریر مانیتور

و جواب حافظتها خیلی ساده است استفاده کردن از رله های over voltage و Under Voltage تا سیستم رو ایزوله کنیم

• Like 4
لینک به دیدگاه

به چه پست هایی Outdoor، Indoor و Metal Clad میگن؟

پستهایی که هیچ سقف و پوششی بر روی خودشون ندارند و در معرض باد و باران هست outdoor . پستهایی که با دیوار و سقف پوشیده شده indoor و پستهایی که در یک محفظه فلزی مثل یک تابلو سوئیچگیر قرار گرفتند metalclad هستند

• Like 4
لینک به دیدگاه
جوابهایی که داده بودین پاسخ سوال من نیست بنابراین به چه دلیل سوال دیگه جدید رو طرح کردین؟ :ws37:بهتر نبود به جای طرح سوال جدید دنبال پاسخ کامل این سوال می بودین؟ :w000:

دلایل افزایش ولتاژ میتونه خروج ناگهاني بار که مثلا خاموش شدن دستگاههای توان بالا و همچنین اتصال کوتاه، ایجاد پديده‌اي به نام رزونانس و بالا بودن تپ ترانسفورماتور در شبكه باشه

افت ولتاژ من منظورم افت ولتاژ لحظه ایه که سوئيچ‌كردن يك بار میتونه باعثش بشه و کلا به علت افزایش جریان مصرفی و ثابت بودن قدرت تو شبکه پیش میاد

هر دو اینا برای تجهیزات خطرناکه مثلا افت ولتاژ شبکه برق شهر که بیشتر از 80 درصد اختلالات برق شهر رو شامل میشه میتونه باعث Restart شدن كامپيوتر، کم یا زیاد شدن نور لامپها و کوچک شدن صفحه تصویر مانیتور و ... بشه . افزایش ولتاژ هم به همچنین کم و زیاد شدن نور لامپ و تغییر در عرض تصوریر مانیتور

و جواب حافظتها خیلی ساده است استفاده کردن از رله های over voltage و Under Voltage تا سیستم رو ایزوله کنیم

تقصیر من بود که عجله کردمو سوالو زود پرسیدم.معدرت میخوام...:ws36:

ولی فک کنم دلایل افزایش و افت ولتاژو درست گفته باشما...:ws52:

• Like 2
لینک به دیدگاه
تقصیر من بود که عجله کردمو سوالو زود پرسیدم.معدرت میخوام...:ws36:

ولی فک کنم دلایل افزایش و افت ولتاژو درست گفته باشما...:ws52:

کدوم دلیل من گشتم در رابطه با افزایش ولتاژ چیزی ندیدم

میشه یکبار دیگه نقل قول کنی

• Like 1
لینک به دیدگاه
افزایش ولتاژ فک کنم به مدت چند ثانیه اتفاق بیوفته..

که دلیل اون میتونه اتصال کوتاه در مدار باشه و همچنین خارج شدن دستگاه های با توان بالا باشه...

بله ببخشید این قسمت رو ندیده بودم درسته :w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه

من که تمام این دلایل رو گفتم

خروج بار + کلید زنی + رعد برق و......

:hanghead:

• Like 2
لینک به دیدگاه
پستهایی که هیچ سقف و پوششی بر روی خودشون ندارند و در معرض باد و باران هست outdoor . پستهایی که با دیوار و سقف پوشیده شده indoor و پستهایی که در یک محفظه فلزی مثل یک تابلو سوئیچگیر قرار گرفتند metalclad هستند

هورااااااااااااااااااااااااااااااااا:ws3:

امپراطوری رو بالاخره گرفتیددددددددددد:ws3:

عارف جان از خواب یه هو بیدار شدی و جواب دادی :whistle:

حالا یه سوال بپرس ببینم

پ ن : با توجه به اختیارات روح انجمن خودم جا مهدی جواب رو تایید کردم :hanghead:

:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه

برای مطالعه بیشتر

معمولا تجهيزات مورد استفاده در يك شبكه الكتريكي براي كار در يك ولتاژ مشخصي طراحي شده اند. از

اين رو نبايد ولتاژ اعمالي به آن ها از حد مشخصي كمتر و يا بيشتر شود. محدوده اين تغييرات به نوع

دستگاه بستگي دارد. براي حفاظت شبكه هاي الكتريكي در برابر تغييرات ولتاژ، از دو نوع رله به نام رله Under Voltage و رله Over Voltage استفاده ميشود.

رله Under Voltage براي حفاظت تجهيزاتي كه در اثر افت ولتاژ آسيب مي بينند مانند الكتروموتورها به كار برده مي شود. اين رله معمولا داراي يك تنظيم ولتاژي و يك تنظيم زماني است و در صورت افت ولتاژ شبكه تا حد تنظيم شده و پس ازطي زمان تنظيم شده عمل مي كند. تنظيمات اين رله به نوع وسيله مورد حفاظت بستگي دارد. به عنوان مثال در مورد موتورهاي الكتريكي، تنظيم ولتاژي اين رله در حدود 70 تا 80 درصد ولتاژ نامي و تنظيم زماني آن در حدود چند ثانيه است.

رله Over voltage براي حفاظت شبكه در برابر اضافه ولتاژ مورد استفاده قرار مي گيرد و معمولا داراي دو تنظيم زماني و ولتاژي است . در صورت افزايش بيش از حد ولتاژ شبكه و رسيدن به حد تنظيم شده، در زمان تنظيم شده عمل مي كنند. تنظيم ولتاژي اين رله در حدود 120 درصد ولتاژ نامي و تنظيم زماني آن در حدود چند ثانيه است . اين رله معمولا در خروجي ژنراتورها و روي با س بار اصلي شبكه نصب ميشود.

• Like 3
لینک به دیدگاه
وای ببخشید سوتی شد...صداشو در نیارید...:icon_pf (34):

میگم کسی به من نمیگه مهندسا...

همون نگن مهندس بیتره:ws3:

مهندس تو صنعت عنوان بدیه برا صفر کیلومتر هاااااااااااااااااااا:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
من که تمام این دلایل رو گفتم

خروج بار + کلید زنی + رعد برق و......

hanghead.gif

گفتم که ناقص بود نگفتم که کلا جوابها درست نبود

وای ببخشید سوتی شد...صداشو در نیارید...:icon_pf (34):

میگم کسی به من نمیگه مهندسا...

مهندس :ws3: یه لحظه هنگ کردم نفهمیدم چی گفتی

الان فهمیدم هم اسمین

• Like 2
لینک به دیدگاه
همون نگن مهندس بیتره:ws3:

مهندس تو صنعت عنوان بدیه برا صفر کیلومتر هاااااااااااااااااااا:ws3:

آره،واسه همین دوست ندارم کسی بهم بگه مهندس...:whistle:

منو باش که میخواستم بگم دیگه بهم نگو مهندس...:icon_pf (34)::whistle: (سکرت جان شوخی میکنما)

• Like 1
لینک به دیدگاه
آره،واسه همین دوست ندارم کسی بهم بگه مهندس...:whistle:

منو باش که میخواستم بگم دیگه بهم نگو مهندس...:icon_pf (34)::whistle: (سکرت جان شوخی میکنما)

شوما اگه من گفتم مهندس ناراحت نشو تکیه کلاممه :w02:

راستیتش جای اینکه بگم آقا ،خانم ،عزیز، جان بهتر می بینم بگم مهندس :whistle:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...