رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

یه سوال الکترونیکی بپرسم چهارمیخ بمونی؟:banel_smiley_4:

اونوقت دستت میاد چیزی بلدی یا نه:w02:

چهارتا سیم سرهم میکنن ادعاشون دنیارو ورداشته:w888:

خوب دیگه

دنیا همینه

همیشه قوی ضعیف رو خورده :ws3:

دیگه شرمنده تونیم دیگه

که رشته برق رو به قدرتش میشناسن :ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 1.1k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

نزار برم یه ترول بسازم ا ا ا ا ا :ws3:

اقا یه پروژه دارم در مورد svc اگه می دونید کسی نمی بینش و فقط خودتون بر می دارید تا واستون بزارم ... چکار کنم بهم بگین ... سوال دوم که اسون بود حداقل اونو بگین ....:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
اقا یه پروژه دارم در مورد svc اگه می دونید کسی نمی بینش و فقط خودتون بر می دارید تا واستون بزارم ... چکار کنم بهم بگین ... سوال دوم که اسون بود حداقل اونو بگین ....:icon_gol:

سوال دومت

برق گیر ها معمولا انتهاای خط انتقال و ابتدای ترانس قرار میگیرن

انواع برقـگیـر

:ws38::ws38:1) برقگیر میـله‏ای

2) برقگیر بـا فاصله هوایی

3) برقگیر بـا مقاومت غیر خطی

4) برقگیر بدون فاصله هوایی

5) برقگیر خـازنـی

6) برقگیر فیوزی

به نظرم تعداد برق گیر به تعداد ترانس بستگی داره

• Like 2
لینک به دیدگاه
اقا یه پروژه دارم در مورد svc اگه می دونید کسی نمی بینش و فقط خودتون بر می دارید تا واستون بزارم ... چکار کنم بهم بگین .:icon_gol:

میتونی پروژه ای که میگی رو واسه من یا مهدی آریوبرزن یا سمندون بفرستی با پیام خصوصی تا در بخش اعضای طلایی قراربگیره که دسترسی بهش واسه اعضای طلایی میسر باشه:a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه
میتونی پروژه ای که میگی رو واسه من یا مهدی آریوبرزن یا سمندون بفرستی با پیام خصوصی تا در بخش اعضای طلایی قراربگیره که دسترسی بهش واسه اعضای طلایی میسر باشه:a030:

پس بحث انتشار رایگان علم در نت چی میشه :ws38:

• Like 2
لینک به دیدگاه

به نظر من تعداد برقگیر برای یک ترانس بسته به بزرگی و جایی که ترانس قرارمیگیره بستگی داره:ws38:

فکر کنم محل قرارگیری ترانس عامل تعیین کننده ای باشه

• Like 2
لینک به دیدگاه
سوال دومت

برق گیر ها معمولا انتهاای خط انتقال و ابتدای ترانس قرار میگیرن

انواع برقـگیـر

:ws38::ws38:1) برقگیر میـله‏ای

2) برقگیر بـا فاصله هوایی

3) برقگیر بـا مقاومت غیر خطی

4) برقگیر بدون فاصله هوایی

5) برقگیر خـازنـی

6) برقگیر فیوزی

به نظرم تعداد برق گیر به تعداد ترانس بستگی داره

درسته ولی فقط برای ترانس نیست میشه برای قطعات دیگه پست هم استفاده کرد ...

اما در ج پیمان جان ... عزیز من منظورم فقط بچه های انجمن بود نه فقط بچه های طلایی .. بیخیال واسه همه میزارم که استفاده کنن همراه عکس هستش چیزه خوبیه .. فقط یکیتون بیاد بگه فایل وردو باید اپلود کنم ؟

• Like 1
لینک به دیدگاه

پس بحث انتشار رایگان علم در نت چی میشه :ws38:

این درصورتی بود که خود دارنده پروژه راضی باشه

این حق مسلمه هر کسی واسه چیزی که زحمت کشیده اجرت طلب کنه حالا میخو.اد علم باشه یا هرچیز دیگه میتونه در صورت رضایت خودش رایگان ارائه کنه :a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه

اما در ج پیمان جان ... عزیز من منظورم فقط بچه های انجمن بود نه فقط بچه های طلایی .. بیخیال واسه همه میزارم که استفاده کنن همراه عکس هستش چیزه خوبیه .. فقط یکیتون بیاد بگه فایل وردو باید اپلود کنم ؟

برام میلش کن

پی دی اف اش کنم

نظرت چیه:ws38:

گفتم انتشار رایگان علم

نه انقد دیگه:ws3:

word رو هر کدوم از برو بچ و دوستان خواستن بده :w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه

فکر کنم اگه اتچ کنی فقط اعضا بتونند دانلود کنند و بهتره به صورت پی دی اف باشه:a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه

این حق مسلمه هر کسی واسه چیزی که زحمت کشیده اجرت طلب کنه حالا میخو.اد علم باشه یا هرچیز دیگه میتونه در صورت رضایت خودش رایگان ارائه کنه :a030:

بابا چرا ناراحت میشی من منظورم از خودتون بچه های برق انجمن بود ... حالا که چیزی نگفتمممم بگین چطور باید ورودو اپلود کنم ؟

• Like 3
لینک به دیدگاه

خوب اون جمله قرمز شده هم نمیشه گفت که منظورش بخش طلایی بوده:ws3:

یادمه چند وقت پیش محمد بهم میگفت این فایل یه کم اطلاعات شخصی از شرکت داره

برا همین الان محمد گفت اگر کسی نمیبینه

میدم بهتون :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
بابا چرا ناراحت میشی من منظورم از خودتون بچه های برق انجمن بود ... حالا که چیزی نگفتمممم بگین چطور باید ورودو اپلود کنم ؟

اگر میخوای word رو اپلود کنی

اول زیپ کنش

بعد تو انجمن اتچ کن

بلدی که :ws38:

• Like 1
لینک به دیدگاه

تنها راهی که داری اتچ توی انجمن هست که فقط اعضا میتونند دانلود کنند:a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه
خوب خدا رو شکر بحث تموم شد

من سوال بپرسم:ws3:

کار اینورتر چیه و چند نوع اینورتر داریم:ws38:

سلام ... برق dc رو به ac انجام میده البته با سطح ولتاژ متغییر ... مدل های زیادی دارن که من بلد نیستم ... انرژی خورشیدی هست و غیره ..

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام ... برق dc رو به ac انجام میده البته با سطح ولتاژ متغییر ... مدل های زیادی دارن که من بلد نیستم ... انرژی خورشیدی هست و غیره ..

اون رو نمیگم :icon_pf (34):

برا موتور رو میگم

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...