رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 1.1k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من بعد سمن نوبت میگیرم

دلیل اینکه از ترانس های خشک درسیستم های تحریک نیروگاهی وجریان بالا استفاده میشود چیه؟؟؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
من بعد سمن نوبت میگیرم

دلیل اینکه از ترانس های خشک درسیستم های تحریک نیروگاهی وجریان بالا استفاده میشود چیه؟؟؟

به این دلایل از ترانس خشک استفاده میشه

1- به روغن براي خنك شده با به عنوان عايق الكتريكي نياز ندارد.

2- سازگاري اين نوع ترانسفورماتور با طبيعت و محيط زيست يكي از مهمترين ويژگي هاي آن است. به دليل عدم وجود روغن، خطر آلودگي خاك و منابع آب زير زميني و همچنين احتراق و خطر آتش سورزي كم ميشود.

3- با حذف روغن و كنترل ميدانهاي الكتريكي كه در نتيجه آن خطر ترانسفور ماتور از نظر ايمني افراد ومحيط زيست كاهش مي يابد، امكانات تازه اي از نظر محل نصب ترانسفورماتور فراهم ميشود.به اين ترتيب امكانات نصب ترانسفورماتور خشك در نقا شهري و جاهايي كه از نظر زيست محيطي حساس هستند، فراهم ميشود.

4- در ترانسفورماتور خشك به جاي بوشينگ چيني در قسمتهاي انتهايي از عايق سيسيكن را بر استفاده ميشود. به اين ترتيب خطر ترك خوردن چيني بوشينگ و نشت بخار روغن از بين ميرود.

5- كاهش مواد قابل اشتعال، نياز به تجهيزات گسترده آتش نشاني كاهش ميدهد. بنابراين از اين دستگاهها در محيط هاي سر پوشيده و نواحي سرپوشيده شهري نيز مي توان استفاده كرد.

6- با حذف روغن در ترانسفورماتور خشك، نياز به تانك هاي روغن، سنجه سطح روغن، آلارم گاز و ترمومتر روغن كاملاً از بين ميرود.بنابراين كار نصب آسانتر شده و تنها شامل اتصال كابلها و نصب تجهيزات خنك كننده خواهد بود.

7- از ديگر ويژگي هاي ترانسفورماتور خشك، كاهش تلفات الكتريكي است. يكي از راههاي كاهش تلفات و بهينه كردن طراحي ترانسفورماتور، نزديك كردن ترانسفورماتور به محل مصرف انرژي تا حد ممكن است تا از مزاياي انتقال نيرو به قدر كافي بهره برداري شود. با بكار گيري ترانسفورماتور خشك اين امر امكان پذير است .

8- اگر در پست، مشكل برق پيش آيد، خطري متوجه عايق ترانسفورماتور نمي شود. زيرا منبع اصلي گرما يعني تلفات در آن توليد نمي شود.بعلاوه چون هوا واسطه خنك شدن است و هوا هم مرتب تعويض و جابجا مي شود، مشكلي از بابت خنك شدن ترانسفورماتور بروز نمي كند.

• Like 2
لینک به دیدگاه
ممنون امین جان بابت پاسخ کامل ومفیدت...:icon_gol:

:flowerysmile:

خب یکی در مورد سیستم دیس پاچینگ یه توضیح مختصر بده

• Like 2
لینک به دیدگاه

چراترانس های تحریک دارای ولتاژکم وجریان بالا جهت تحریک ژنراتورهای نیروگاهی است اصلا بهتره اینطور بگم چرا در تحریک از جریان بالا استفاده میشود...؟؟؟؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
:flowerysmile:

خب یکی در مورد سیستم دیس پاچینگ یه توضیح مختصر بده

در بهترین توصیف برای دیسپاچینگ میتوان گفت که تامین کننده امنیت وپایداری شبکه برق است دیسپاچینگ یاdtsمرکز کنترل مگاوات تولید ومصرفی وکنترل فرکانس شبکه های توزیع وانتقال است واز طریق سیستم اسکادا وسیستم های مخابراتی خاصی با کلیه نیروگاهها ارتباط پیدامیکند....

به عنوان مثال در ساعات آخر شب که بارهای زیادی از شبکه خارج می شوددیسپاچینگ با دستور از خارج کردن واحدهای تولیدی نیروگاهی اقدام به کنترل فرکانس وبار شبکه میکند...

• Like 2
لینک به دیدگاه

نمی دونم درسته یا نه ولی فک کنم مربوط به فرمول نیروی محرکه مغناطیسی باشه....

البته خودمم دنبال جوابش هستم اگه به یه نتیجه علمی تر برسم میزارم اینجا..

• Like 2
لینک به دیدگاه
نمی دونم درسته یا نه ولی فک کنم مربوط به فرمول نیروی محرکه مغناطیسی باشه....

البته خودمم دنبال جوابش هستم اگه به یه نتیجه علمی تر برسم میزارم اینجا..

سامی جان قرار اینجا سوال هایی که جوابش رو میدونییم بزاریم نه اینکه :w00:

:icon_pf (34):

• Like 1
لینک به دیدگاه
اوناع شینه بندی رو نام ببرید ؟

انواع شینه بندی قابل طرح عبارتند از:

- سیتم بدون باس بار

- سیستم تک شینه

- سیستم شینه بندی با دو شین اصلی- فرعی

- سیستم شینه بندی دوبل

- سیستم شینه بندی دوبل با دیسکانکت موازی

- سیستم یک و نیم بریکری

- سیستم دو بریکری

- سیستم حلقوی

- طرحواره های ترکیبی

- سیستم شینه بندی با بیش از دو شین

• Like 1
لینک به دیدگاه
چراترانس های تحریک دارای ولتاژکم وجریان بالا جهت تحریک ژنراتورهای نیروگاهی است اصلا بهتره اینطور بگم چرا در تحریک از جریان بالا استفاده میشود...؟؟؟؟

من فک کنم همون قانون معروفی باشه که میشه که

ماشینهای الکتریکی در لحظه استارت تا 17 برابر هم جریان میکشن

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...