رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

این هم دوتا فایل در مورد کنترلرها امیدوارم که براتون مفید باشند:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

:icon_gol:

ممنون :icon_gol:

اینا PLC بودن

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 1.1k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

سلام دوستان:

کسی در مورد mems چیزی می دونه؟ خواهشا از ویکی کپی نکنید... اگر مقاله ای دارید یا چیزی می دونید ممنون میشم بگید...

• Like 5
لینک به دیدگاه
سلام دوستان:

کسی در مورد mems چیزی می دونه؟ خواهشا از ویکی کپی نکنید... اگر مقاله ای دارید یا چیزی می دونید ممنون میشم بگید...

من خودم خیلی زیاد نمیدونم ولی اینا رو پیدا کردم.

امیدوارم مقید باشه .:ws51:

Systems

• Like 5
لینک به دیدگاه

سلام درس الکرونیک صنعتی امروز بعد از کلی زحمت تونستییییییییم

یه سوال از زیر زبون استاد کشیدییم بیرون

کسی می تونه کمکم کنه

اینم سوال

جریان بار یک یکسو کننده صنعتی تقریبا ثابت و برابر با 10 امپر است

یکسو کننده پل سه فاز تمام کنترل شونده می باشد زاویه اتش 20 درجه است

ولتاژ خط در سیستم 3 فاز 400 ولت

Rms است

توانی را که بار جذب می کند چقدر است

مقدار متوسط و موثر جریان هر تریستور چقدر است

مقدار موثر جریان هر فاز رو بدست اورید

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

سلام در مورد سوالت بايد بگم مسايل اقتصادي هم در انتخاب كابل هوايي جهت انتقال دخيله.البته در توزيع درحال حاضر كابل زميني در اواويته

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...
سهلام................................

یه سوال میپرسم ببنم چی کار میکنیییییییییییید

باس اسلک یا مرجع چه باسیه :ws52:

تو همینجوری قایم شده بودی من پست بزنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
سهلام................................

یه سوال میپرسم ببنم چی کار میکنیییییییییییید

باس اسلک یا مرجع چه باسیه :ws52:

ابتدا توضیحی در مورد پخش بار : پخش بار در اصل تصویری است از شبکه که تحت شرایط عملکرد و قیود ثابت ایجاد شده است.درپخش بار ما علاقه مندیم تا هر باس از سیستم قدرت را با توان اکتیو و راکتیو تزریق شونده ،ولتاژ و جریان تزریقی باس داشته باشیم. به طور خلاصه باید بگم که با توجه به روابط جریان و ولتاژ و قیود توانی در مساله پخش بار با نوشتن معادلات مورد نظر 2n معادله و 2n متغیر خواهیم داشت. اما نمی توان معادلات را بلافاصله حل کرد. در نظر گرفتن قید توان ثابت در سیستم قدرت مساله پخش بار را غیر خطی می کند.ممکن است بارها و تولید مشخص باشند ولی مجموع بارها با مجموع تولید برابر نباشد و تلفات شبکه نیز تا زمانی که ولتاژهای باس(شین) محاسبه نشوند، غیر قابل تعیین است.بنابراین مقدار تولید کل واقعی ،نا مشخص خواهد بود.راه حلی که مهندسین قدرت استفاده می کنند این است که توان همه ی ژنراتورها به غیر از یکی آن ها را مشخص می کنند.باسی که این ژنراتور به ان متصل است به باس نوسان(swing bus) یا باس اسلک (slack bus) معروف است.یعنی این سیستم وظیفه دارد تا اخرین مرحله که توان های باس ها و ولتاژها و زوایای ان مشخص می شود وظیفه انعطاف در جهت تثبیت مقادیر دیگر باس ها را داشته باشد.در یک سیستم توزیع شاخه برق اصلی عموما به عنوان باس اسلک در نظر گرفته می شود.چرا که مشترکین در مقایسه با سیستم برق اصلی بسیار کوچک هستند.بعد از اینکه پخش بار حل شد و ولتاژها محاسبه شدند می توان توان تزریق شده در باس اسلک را محاسبه کرد.

در پخش بار دو نوع باس دیگر نیز وجود دارد. یکی باس PQ و دیگری باس PV در باس PQ توان اکتیو و راکتیو متغیرهای معلوم مساله و جریان و ولتاژ متغیرهای نامشخص هستند و در باس PV توان اکتیو و ولتاژ متغیرهای معلوم و جریان و توان راکتیو متغیرهای مجهول هستند.

• Like 2
لینک به دیدگاه

این نوع جوش به قوس اکتریکی ایجاد میشه

فکر کنم به وسیله اتصال کوتاه کردن 3 فاز جریان بالا میره باعث میشه فلز به هم بچسبه

• Like 2
لینک به دیدگاه

جوش فشاری جوشی است که در آن با استفاده از مقاومت الکتریکی مقاطع فلزاتی که قرار است به یکدیگر متصل شوند را گرم نموده و سپس با استفاده ازفشردن محلهای اتصال, جوشکاری فشاری انجام می شود مانند نقطه جوش که ورقها بین دو الکترود مسی قرار گرفته وبا استفاده از حرارت مقاومتها و خمیری شده ورقها با فشار به یکدیگر اتصال داده می شوند.و جوش اصطکاکی که از تبدیل انرژی جنبشی به اصطکاکی حرارت ایجاد شده و با فشردن دو قطعه به یکدیگر متصل می شوند و نیز آهنگری و جوش القایی که از القای الکتریسته انرژی لازم برای گرم کردن ایجاد شده و با استفاده از فشار قطعات به یکدیگر متصل می شوند.

لینک به دیدگاه
جوش فشاری جوشی است که در آن با استفاده از مقاومت الکتریکی مقاطع فلزاتی که قرار است به یکدیگر متصل شوند را گرم نموده و سپس با استفاده ازفشردن محلهای اتصال, جوشکاری فشاری انجام می شود مانند نقطه جوش که ورقها بین دو الکترود مسی قرار گرفته وبا استفاده از حرارت مقاومتها و خمیری شده ورقها با فشار به یکدیگر اتصال داده می شوند.و جوش اصطکاکی که از تبدیل انرژی جنبشی به اصطکاکی حرارت ایجاد شده و با فشردن دو قطعه به یکدیگر متصل می شوند و نیز آهنگری و جوش القایی که از القای الکتریسته انرژی لازم برای گرم کردن ایجاد شده و با استفاده از فشار قطعات به یکدیگر متصل می شوند.

ميشه يه مثال كاربردي از اين نوع جوش بزني؟:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
ميشه يه مثال كاربردي از اين نوع جوش بزني؟:icon_gol:

فک میکنم برای اتصال ورقهای بزرگ به هم استفاده میشه

مثلا فک کنم دوتا ورق داریم 2 در 2 که باید روی هم قرار بگیرن

با قوس که فقط حاشیه رو میشه جوش داد

ازین استفاده میکنن

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...