pesare irani 41805 ارسال شده در 1 اسفند، 2010 خب کاملتر توضیح بده رادیکا 3 میشه 1.73 که گردش می کنن میشه 1.8 اینم کامل تر :w00: برای تبدیل ولتاز خط به فاز 2
spow 44198 مالک ارسال شده در 1 اسفند، 2010 :brodkavelarg: رابطه توان 3فاز به اين صورت است که توان= راديکال3 * ولتاژ خط* جريان خط* کسينوس في که با توجه به اينکه ولتاژ معمولا 380 و کسينوس في 0.8 است ميتوان نوشت توان= 526*جريان با تقسيم طرفين به عدد 1000 توان برحسب KW و طرف ديگر ميشود: 0.526*جريان که معکوس 0.526 ميشود 1.8 3
pesare irani 41805 ارسال شده در 1 اسفند، 2010 :brodkavelarg: رابطه توان 3فاز به اين صورت است که توان= راديکال3 * ولتاژ خط* جريان خط* کسينوس في که با توجه به اينکه ولتاژ معمولا 380 و کسينوس في 0.8 است ميتوان نوشت توان= 526*جريان با تقسيم طرفين به عدد 1000 توان برحسب KW و طرف ديگر ميشود: 0.526*جريان که معکوس 0.526 ميشود 1.8 نه........................... :icon_pf (34): امروز موج انفجار گرفتتتم مشکوک میزنم (ن این که قبلا) 3
spow 44198 مالک ارسال شده در 1 اسفند، 2010 من بپرسم..:mrsbeasley:این خط ترانسپوزه چیه؟؟؟ این مقاله رو فعلا درمورد ترانسپوز شدن خطوط انتقال داشته باش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
سمندون 19437 ارسال شده در 13 اسفند، 2010 كي بلته اينو اثبات كنه ؟ واسه مدار منطقيه جواب سوال داده شده یکی بیاد سوال بعدیرو مطرح کنه 2
mohammad.ef 690 ارسال شده در 20 اسفند، 2010 سلام به مهندسین برق . به این دانشجوی ساخت و تولید کمک کنید و یه مقاله برام پیدا کنید با موضوع : کنترولر چیست - انواع کنترولر های دستگاه cnc - اینترفیس چیست درایو چیست - اینورتر چیست - PWM چیست همش 5-6 صفحه بشه کافیه و بیشتر توضیح سخت افزاری لازم دارم . با تشکرات فراوان 4
mohammad.ef 690 ارسال شده در 25 اسفند، 2010 سلام به مهندسین برق . به این دانشجوی ساخت و تولید کمک کنید و یه مقاله برام پیدا کنید با موضوع : کنترولر چیست - انواع کنترولر های دستگاه cnc - اینترفیس چیست درایو چیست - اینورتر چیست - PWM چیست همش 5-6 صفحه بشه کافیه و بیشتر توضیح سخت افزاری لازم دارم . با تشکرات فراوان این همه مهندس برق داریم . هیچ کدوم مطلبی یا منبعی ندارین ؟؟:icon_pf (34): 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 25 اسفند، 2010 حالا می تونییییییم در مورد اینور تر اینا کمکتون کنییم اما cnc و این چیزا من به شخصه اطلاعات ندارم برو یقه امین saylar رو بگیر ادمین با کفایت تالار برق 1
mohammad.ef 690 ارسال شده در 25 اسفند، 2010 شما cnc رو بیخیال . توی اینترنت که فقط میکرو کنترلر هست . یه توضیح در مورد " کنترلر " میخوام ( نمونه های تجاری ـش هم مثل زیمنس ، فانوک ، هایدن هاین و ... ) اینترفیس و درایو و اینورتر هم که الا ماشاالله شما توی درساتون داشتین
samyar 3407 ارسال شده در 26 اسفند، 2010 سلام به مهندسین برق . به این دانشجوی ساخت و تولید کمک کنید و یه مقاله برام پیدا کنید با موضوع : کنترولر چیست - انواع کنترولر های دستگاه cnc - اینترفیس چیست درایو چیست - اینورتر چیست - PWM چیست همش 5-6 صفحه بشه کافیه و بیشتر توضیح سخت افزاری لازم دارم . با تشکرات فراوان دوست عزیز نمیدونم دقیقا در مورد کنترلر چی میخوای ولی یه نگاه به جزوه زیر بنداز امیدوارم که مفید باشه: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
mohammad.ef 690 ارسال شده در 26 اسفند، 2010 دوست عزیز نمیدونم دقیقا در مورد کنترلر چی میخوای ولی یه نگاه به جزوه زیر بنداز امیدوارم که مفید باشه: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ممنون بیشتر منظورم کنترلر هایی که در برق صنعتی کاربرد دارند بود 2
samyar 3407 ارسال شده در 26 اسفند، 2010 ممنون بیشتر منظورم کنترلر هایی که در برق صنعتی کاربرد دارند بود حالا شد،فک کنم یه چیزایی داشته باشم توی اولین فرصت برات میزارم... 3
pesare irani 41805 ارسال شده در 26 اسفند، 2010 سامی جان ما رو هم در یاب برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بببین اینجا راجع به روغن ترانس چی گیر میاری برا دان کردن :w00: 3
pesare irani 41805 ارسال شده در 26 اسفند، 2010 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
samyar 3407 ارسال شده در 28 اسفند، 2010 ممنون بیشتر منظورم کنترلر هایی که در برق صنعتی کاربرد دارند بود این هم دوتا فایل در مورد کنترلرها امیدوارم که براتون مفید باشند: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
ارسال های توصیه شده