spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ فکر کنم به خاطر اون رادیکال 3 هستش خب کاملتر توضیح بده 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ خب کاملتر توضیح بده رادیکا 3 میشه 1.73 که گردش می کنن میشه 1.8 اینم کامل تر :w00: برای تبدیل ولتاز خط به فاز 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ :brodkavelarg: رابطه توان 3فاز به اين صورت است که توان= راديکال3 * ولتاژ خط* جريان خط* کسينوس في که با توجه به اينکه ولتاژ معمولا 380 و کسينوس في 0.8 است ميتوان نوشت توان= 526*جريان با تقسيم طرفين به عدد 1000 توان برحسب KW و طرف ديگر ميشود: 0.526*جريان که معکوس 0.526 ميشود 1.8 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ :brodkavelarg: رابطه توان 3فاز به اين صورت است که توان= راديکال3 * ولتاژ خط* جريان خط* کسينوس في که با توجه به اينکه ولتاژ معمولا 380 و کسينوس في 0.8 است ميتوان نوشت توان= 526*جريان با تقسيم طرفين به عدد 1000 توان برحسب KW و طرف ديگر ميشود: 0.526*جريان که معکوس 0.526 ميشود 1.8 نه........................... :icon_pf (34): امروز موج انفجار گرفتتتم مشکوک میزنم (ن این که قبلا) 3 لینک به دیدگاه
samyar 3407 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ من بپرسم..:mrsbeasley: این خط ترانسپوزه چیه؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ من بپرسم..:mrsbeasley:این خط ترانسپوزه چیه؟؟؟ این مقاله رو فعلا درمورد ترانسپوز شدن خطوط انتقال داشته باش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ كي بلته اينو اثبات كنه ؟ واسه مدار منطقيه 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ كي بلته اينو اثبات كنه ؟ واسه مدار منطقيه جواب سوال داده شده یکی بیاد سوال بعدیرو مطرح کنه 2 لینک به دیدگاه
mohammad.ef 690 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ سلام به مهندسین برق . به این دانشجوی ساخت و تولید کمک کنید و یه مقاله برام پیدا کنید با موضوع : کنترولر چیست - انواع کنترولر های دستگاه cnc - اینترفیس چیست درایو چیست - اینورتر چیست - PWM چیست همش 5-6 صفحه بشه کافیه و بیشتر توضیح سخت افزاری لازم دارم . با تشکرات فراوان 4 لینک به دیدگاه
mohammad.ef 690 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ سلام به مهندسین برق . به این دانشجوی ساخت و تولید کمک کنید و یه مقاله برام پیدا کنید با موضوع : کنترولر چیست - انواع کنترولر های دستگاه cnc - اینترفیس چیست درایو چیست - اینورتر چیست - PWM چیست همش 5-6 صفحه بشه کافیه و بیشتر توضیح سخت افزاری لازم دارم . با تشکرات فراوان این همه مهندس برق داریم . هیچ کدوم مطلبی یا منبعی ندارین ؟؟:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ حالا می تونییییییم در مورد اینور تر اینا کمکتون کنییم اما cnc و این چیزا من به شخصه اطلاعات ندارم برو یقه امین saylar رو بگیر ادمین با کفایت تالار برق 1 لینک به دیدگاه
mohammad.ef 690 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ شما cnc رو بیخیال . توی اینترنت که فقط میکرو کنترلر هست . یه توضیح در مورد " کنترلر " میخوام ( نمونه های تجاری ـش هم مثل زیمنس ، فانوک ، هایدن هاین و ... ) اینترفیس و درایو و اینورتر هم که الا ماشاالله شما توی درساتون داشتین لینک به دیدگاه
samyar 3407 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ سلام به مهندسین برق . به این دانشجوی ساخت و تولید کمک کنید و یه مقاله برام پیدا کنید با موضوع : کنترولر چیست - انواع کنترولر های دستگاه cnc - اینترفیس چیست درایو چیست - اینورتر چیست - PWM چیست همش 5-6 صفحه بشه کافیه و بیشتر توضیح سخت افزاری لازم دارم . با تشکرات فراوان دوست عزیز نمیدونم دقیقا در مورد کنترلر چی میخوای ولی یه نگاه به جزوه زیر بنداز امیدوارم که مفید باشه: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
mohammad.ef 690 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ دوست عزیز نمیدونم دقیقا در مورد کنترلر چی میخوای ولی یه نگاه به جزوه زیر بنداز امیدوارم که مفید باشه: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ممنون بیشتر منظورم کنترلر هایی که در برق صنعتی کاربرد دارند بود 2 لینک به دیدگاه
samyar 3407 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ ممنون بیشتر منظورم کنترلر هایی که در برق صنعتی کاربرد دارند بود حالا شد،فک کنم یه چیزایی داشته باشم توی اولین فرصت برات میزارم... 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ سامی جان ما رو هم در یاب برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بببین اینجا راجع به روغن ترانس چی گیر میاری برا دان کردن :w00: 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
samyar 3407 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ ممنون بیشتر منظورم کنترلر هایی که در برق صنعتی کاربرد دارند بود این هم دوتا فایل در مورد کنترلرها امیدوارم که براتون مفید باشند: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده