samyar 3407 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?p=271668#post271668 اینم مکانیکش... امین جان منظورت چی بود؟؟؟؟؟ ...... 5 لینک به دیدگاه
samyar 3407 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ سمندون چرا امروز یه پست عقبی همش؟؟؟؟امین جوابشو داد.حالا سوال امینو باس جواب بدیم من که چیزی نمی بینم کوپههه؟ 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ ای باباااااااااااااااااااا جرا من گیج میزنم شوق بازگشایی مدارس فک کنم سامیار برو صفحه قبل ویرایش کرده امین میبینی 5 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ دقیقا یعنی چیییییییی؟ :ws3: خوبه گفتم سخت نباشه هاااااااااااا سخت نبود که!!!!!!!!!!!:ws3: سمندون چرا امروز یه پست عقبی همش؟؟؟؟امین جوابشو داد.حالا سوال امینو باس جواب بدیم با سمن بانو شوخو نکنا:guntootsmiley2::guntootsmiley2: گیرتی میشویمممممممممم:w00::w00::w00: http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?p=271668#post271668اینم مکانیکش... امین جان منظورت چی بود؟؟؟؟؟ ...... اشتپ بود اونی که اول فک میکردم!!!!!!!!:ws3: من که چیزی نمی بینم کوپههه؟ جای اون نقطه چینا رو با کلمات صحیح پر کردم!!!!!!!!:hanghead: ای باباااااااااااااااااااا جرا من گیج میزنم شوق بازگشایی مدارس فک کنم سامیار برو صفحه قبل ویرایش کرده امین میبینی :w02: 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ شما که کلا دنبال همه چی هستی میدونم با این امید بودم :167: :167: :167: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4: همه فقط فکر............... هستن 1 لینک به دیدگاه
Milad 1 727 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ آیا برای کنترل جریان میتوان در ثانویه ct فیوز به کار برد؟؟؟؟ چرا؟؟؟؟؟ سلام فیوز کارش باز کردن مداره و این کار برای مدار در قسمت ثانویه میتونه برای ct خطر داشته باشه. پس نباید استفاده بشه. 3 لینک به دیدگاه
samyar 3407 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ آیا برای کنترل جریان میتوان در ثانویه ct فیوز به کار برد؟؟؟؟ چرا؟؟؟؟؟ [/color] اين سوال باشه برامن جوابشو ميخام دقيق توضيح بدم،اول مطمئن ميشم وبعدش ميگم، اگه امين جان اجازه بده يه سوال ديگه مطرح بشه؟ 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ oخوشم میاد سوال نمی پرسییید تو یه موتور تک فاز دو خازنی به ترتیب خازن راه انداز و رانینگ چه نوع خازنی هستن اين سوال باشه برامن جوابشو ميخام دقيق توضيح بدم،اول مطمئن ميشم وبعدش ميگم،اگه امين جان اجازه بده يه سوال ديگه مطرح بشه؟ اینم سوال................. 2 لینک به دیدگاه
ساز دهني 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ سلام ميشه من يه سوال بپرسم ؟ برق رو كي اختراع كرد ؟ 4 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ اینم سوال................. خازن استارتر میشه الکترولیتی خازن رانینگ میشه روغنی چطور میشه جهت چرخش موتور یکفاز با راه اندازی خازنی رو عوض کرد؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ سلام ميشه من يه سوال بپرسم ؟برق رو كي اختراع كرد ؟ برق رو اشکانیان کشف کردن کسی اختراعش نکرده!!!! 3 لینک به دیدگاه
ساز دهني 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ برق رو اشکانیان کشف کردن کسی اختراعش نکرده!!!! جدي ؟ چجوري آخه ؟:jawdrop: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ خازن استارتر میشه الکترولیتیخازن رانینگ میشه روغنی چطور میشه جهت چرخش موتور یکفاز با راه اندازی خازنی رو عوض کرد؟؟؟؟؟؟ جای سر سیم پیچ های کمکی یا اصلی رو عوض کرد (این سوال رو همین الان خوندم ) اساس کار ترانس فورماتور ها بر چه مبنایی هستش 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ جدي ؟ چجوري آخه ؟:jawdrop: با ساخت پیلهای الکتریکی (یه مدل باتری) جای سر سیم پیچ های کمکی یا اصلی رو عوض کرد (این سوال رو همین الان خوندم ) اساس کار ترانس فورماتور ها بر چه مبنایی هستش کوفت با عبور جریان متغیر از سیم پیچ اول در اطراف آن یک میدان مغناطیسی متغیر ایجاد میشود این میدان متغیر سیم پیچ دوم را قطع میکن و سبب القای ولتاژ در آن میشود، این پدیده اساس کار ترانس راتشکیل میدهد!!!! خصوصیات فیزیکی هسته ترانس چیه؟؟؟؟ 6 لینک به دیدگاه
bpz 388 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ هسته ترانسفورماتورها از ورقه های نازک فولاد سلیس دار(جهت کاهش تلفات فوکو) تشکیل شده اند که در جهت نورد شده به منظور قابلیت نفوذ مفناطیسی بیشتر در کنار هم قرار میدهند. از دیدگاه ساختمان به دو نوع core type & shell type تقسیم می شوند که core type در فشار قوی و shell type در فشار ضعیف کاربرد دارد. 4 لینک به دیدگاه
bpz 388 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ question:در یک مولد موازی شده با شبکه بینهایت اگر دریچه بخار کمی بسته شود توان اکتیو و راکتیو چه تغیری میکند؟ 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ question:در یک مولد موازی شده با شبکه بینهایت اگر دریچه بخار کمی بسته شود توان اکتیو و راکتیو چه تغیری میکند؟ اکتیو کم راکتیو زیاد 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده