pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ تقریبا درسته میتونن با نصب سکـسیونر و دژنکتور (انواعی از کلید قدرت) برای ترانس هم اون رو ایزوله کنند که برای قدرتهای پایین فقط از سکـسیونر و قدرتهای بالا ترکیبی از هردو استفاده میشه!!! سامی جان سوالتو بپرس بابا سوال به این آسونی بود خدایی یعنی هرکی یه بار ترانس دیده باشه این دوتا کلیدم دیده کنارش!!!!!! ترانس اونییییه که رتور و استاتور داره 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ ترانس اونییییه که رتور و استاتور داره 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ بابا چیه تو کتاب ها نوشتن کتاب پرفسور امید بیم بهارا جلد 18 2 لینک به دیدگاه
samyar 3407 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ انواع برقگیرها ومحل هایی که باید نصب شوند؟؟ 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ انواع برقگیرها ومحل هایی که باید نصب شوند؟؟ سیمی بلند و نوک تیز است که در بالاترین نقطه ساختمان مورد حفاظت نصب میشود ته سیم کاملاً به زمین متصل میشود. برای این منظور معمولا سیم به یک صفحه فلزی لحیم شده و درون زمین تا سطح آب زیر زمینی فرو برده میشود. در عین طوفان تندری بارهای زیادی در سطح زمین القا میشوند و میدان الکتریکی شدیدی در سطح زمین بوجود میآید. شدت میدان بخصوص در نزدیک اجسام نوک تیز زیاد است و به این دلیل در نزدیکی نوک برقگیر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ظاهر میشود. در نتیجه بارهای القا شده نمیتوانند روی ساختمان جمع شوند و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ایجاد نمیشود. با وجود این اگر آذرخشی بوجود آید که چنین مواردی کاملا نادر است، به برقگیر میخورد و بارها بدون خسارت به زمین میروند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بازم پیدا میکنم 4 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ انواع برقگیرها ومحل هایی که باید نصب شوند؟؟ این اصطلاح در فارسی برای نامیدن دو وسیله الکتریکی متفاوت استفاده می شود. میله های فلزی که در بالای ساختمانها یا در پستهای فشار قوی نصب می شوند و تا با برخورد صاعقه با این میله ها از برخورد مستقیم صاعقه به تجهیز جلوگیری شود. این وسیله (Lightening rod) در مهندسی برق نیزه نیز نامیده می شود.این وسیله اولین بار توسط بنیامین فرانکلین مخترع آمریکایی ابداع شد. وسیله ای است که در شبکه های الکتریکی برای حفاظت تجهیزات در مقابل صدمات ناشی از اضافه ولتاژهای ناگهانی همچون صاعقه و رعد و برق به کار برده می شود. برقگیر (Lightning arrester) در مقابل ولتاژهای معمولی یک مقاومت بسیار زیاد در حد عایق از خود نشان میدهد و در مقابل ولتاژهای آنی مقاومت کمی از خود نشان میدهد و موجهای الکتریکی را اتصال به زمین میکند. انواع برقگیرهای مرسوم عبارتند از برقگیر شاخکی یا جرقه ای برقگیر سوپاپی برقگیر اکسید فلزی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
samyar 3407 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ مرسی بچه ها من به جوابم رسیدم حالا سوال شما!:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ انواع برقگیرها ومحل هایی که باید نصب شوند؟؟ سمن سوال بپر دیگه!!! 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ اکولایزر چیست؟ توضیحات کامل(اخه جالبه) 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ اکولایزر چیست؟توضیحات کامل(اخه جالبه) سمن من چیزای زیادی گیر نیاوردم ولی اینو میدونم اکولایزر یه چیز کلی هستش در کل با حجم کار داره و اونو کم و زیاد میکنه هر حجمی صدا و نور و تصویر و هرچیز دیه!!!! 3 لینک به دیدگاه
samyar 3407 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ Equalizer: اکولایزر یا همون Eq یک کنترل بر روی سیگنال که روی طبقه بندی فرکانس ها بر اساس پایین بودن تا بالا بودنشون دلالت میکنه.اکولایزر کنترل کامل شما رو روی نمودارسیگنال برقرار میکنه تا به فرکانسی که می خواین برسین. 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ تفاوت ترانسدیوسر وترانسمیتر رو مختصر ومفید توضیح بدید! 5 لینک به دیدگاه
samyar 3407 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ ترانسدیوسر سیگنال الکتریکی تولید میکند ولی ترانسمیتر سیگنال الکتریکی دریافت میکند. تعریف ترانسدیوسر یک ترانسدیوسر بنا به تعریف ، قطعه ای است که وظیفه تبدیل حالات انرژی به یکدیگر را برعهده دارد ، بدین معنی که اگر یک سنسور فشار همراه یک ترانسدیوسر باشد ، سنسور فشار پارامتر را اندازه می گیرد و مقدار تعیین شده را به ترانسدیوسر تحویل می دهد ، سپس ترانسدیوسر آن را به یک سیگنال الکتریکی کنترلر قابل درک برای و صد البته قابل ارسال توسط سیم های فلزی ، تبدیل می کند .بنابراین همواره خروجی یک ترانسدیوسر ، سیگنال الکتریکی است که در سمت دیگر خط می تواند مشخصه ها و پارامترهای الکتریکی نظیر ولتاژ ، جریان و فرکانس را تغییر دهد ، البته به این نکته باید توجه داشت که سنسور انتخاب شده باید از نوع سنسورهای مبدل پارامترهای فیزیکی به الکتریکی باشد و بتواند مثلأ دمای اندازه گیری شده را به یک سیگنال بسیار ضعیف تبدیل کند که در مرحله بعدی وارد ترانسدیوسر شده و سپس به مدارهای الکترونیکی تحویل داده خواهد شد . تعریف ترانسمیتر ترانسمیتر وسیله ای است که یک سیگنال الکتریکی ضعیف را دریافت کرده و به سطوح قابل قبول برای کنترلرها و مدارهای الکترونیکی تبدیل می کند ، مثلأ یک حلقه فیدبک سیگنالی در سطح ماکروولت یا میلی ولت یا میلی آمپرتولید می کند و این سیگنال ضعیف می تواند با عبور از ترانسمیتر به سیگنالی در سطوح صفر تا ده ولت و یا 4 تا 20 میلی آمپر تبدیل شود. ترانسمیترها عمومأ از قطعاتی مثلop-amp برای تقویت و خطی کردن این سطوح ضعیف سیگنال استفاده می کند . سنسورها و ملحقات آنها مثل ترانسدیوسرها را در گروه های بزرگی تحت عنوان ابزار دقیق قرار داده و آنها را بر اساس نوع انرژی قابل استفاده و روشهای تبدیل ، دسته بندی می کنند . 5 لینک به دیدگاه
samyar 3407 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ فکر کنم باید خودم سوال بپرسم!:w410: اختشاشاتی که ژنراتور حین کار رو تهدید میکنه وخطرناکترین این اختشاشات؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ فکر کنم باید خودم سوال بپرسم!:w410:اختشاشاتی که ژنراتور حین کار رو تهدید میکنه وخطرناکترین این اختشاشات؟؟؟ فکر کنم جنبش سبزی ها تهدید میکنن و اختشاش......... :ws3: منظور از اختشاش چیه فکر کنم هارمونیک تهدید کنه به غیر از هارمونیک چیزی نیست 4 لینک به دیدگاه
samyar 3407 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ فکر کنم جنبش سبزی ها تهدید میکنن و اختشاش......... :ws3: منظور از اختشاش چیه فکر کنم هارمونیک تهدید کنه به غیر از هارمونیک چیزی نیست :ws28::ws28: راستشو بگو بینم چقدر فکر کردی که به این نتیجه رسیدی!!!! منظورم از اختشاش هم عواملی که پایداری یک ژنراتور رو تو شبکه تهدید میکنه هستش!!! 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ equalizer: اکولایزر یا همون eq یک کنترل بر روی سیگنال که روی طبقه بندی فرکانس ها بر اساس پایین بودن تا بالا بودنشون دلالت میکنه.اکولایزر کنترل کامل شما رو روی نمودارسیگنال برقرار میکنه تا به فرکانسی که می خواین برسین. بچه ها یه تاپیک در مورد اکولایزر زدم تالار الکترونیک جالبه.کاملترش هم میکنم .یه سری بزنید. 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ :ws28::ws28:راستشو بگو بینم چقدر فکر کردی که به این نتیجه رسیدی!!!! منظورم از اختشاش هم عواملی که پایداری یک ژنراتور رو تو شبکه تهدید میکنه هستش!!! بابا این چیز ها همین طور 24 ساعته تو ذهنم هست درسی رو باید فکر کنم................. همون هارمونیک باید باشه که ژنراتور رو تهدید میکنه هارمونیک 3وم 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ بچه ها یه تاپیک در مورد اکولایزر زدم تالار الکترونیک جالبه.کاملترش هم میکنم .یه سری بزنید. خانم مدیر:jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: لینک هم میدادی دیگه................. :w00: :w00: :w00: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده