pesare irani 41805 ارسال شده در 30 بهمن، 2012 منظورم سوالی بود که خودت طرح کردی ولی جواب ندادیشه... راست میگیا باشه فردا امار میگیرم م :5c6ipag2mnshmsf5ju3 1
...YaSss 1393 ارسال شده در 6 فروردین، 2013 خوب این اتصالا باهم تفاوتایی دارن که هر کدوم متناسب با ویژگی خط استفاده میشه مثلا ولتاژ فاز زیگزاگ رادیکال سه دوم ولتاژ فاز ستارس نمیشه بگی عیبه که 2
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 8 فروردین، 2013 خوب این اتصالا باهم تفاوتایی دارن که هر کدوم متناسب با ویژگی خط استفاده میشه مثلا ولتاژ فاز زیگزاگ رادیکال سه دوم ولتاژ فاز ستارس نمیشه بگی عیبه که من که دیروز اینجا پست دادم چرا نیست مطمئنی ولتاژ برابری ندارن؟ فک کنم ولتاژ برابری دارن و برای اینکه زیگزاگ بتونه این ولتاژ برابر رو داشته باشه تعداد حلقه های سیم پیچی هر فازش بیشتر از تعداد حلقه های سیم پیچی در اتصال ستاره است....که عیبشم همینه... 3
...YaSss 1393 ارسال شده در 8 فروردین، 2013 من که دیروز اینجا پست دادم چرا نیست مطمئنی ولتاژ برابری ندارن؟ فک کنم ولتاژ برابری دارن و برای اینکه زیگزاگ بتونه این ولتاژ برابر رو داشته باشه تعداد حلقه های سیم پیچی هر فازش بیشتر از تعداد حلقه های سیم پیچی در اتصال ستاره است....که عیبشم همینه... آره مطمئن 2
...YaSss 1393 ارسال شده در 8 فروردین، 2013 پس سوال بعدی رو بپرس... خوب حالا که تو اینقدر کنجکاوی در مورد اتصالات بدونی: چرا در ترانسهای فوق توزیع اولیه ستاره وثانویه مثلث است؟ 4
Mehdi.Aref 26783 ارسال شده در 11 فروردین، 2013 خوب حالا که تو اینقدر کنجکاوی در مورد اتصالات بدونی:چرا در ترانسهای فوق توزیع اولیه ستاره وثانویه مثلث است؟ میدونم برای موتورهای با توان بالا از روش ستاره مثلث استفاده میکنند به این صورت که استارت اولیه موتور با ستاره راه اندازی میشه و بعد به روش مثلثی حرکت موتور ادامه پیدا میکنه میشه ارتباطی بین اینها پیدا کرد؟دلیل این نوع بستن چی هست؟ 3
...YaSss 1393 ارسال شده در 11 فروردین، 2013 میدونم برای موتورهای با توان بالا از روش ستاره مثلث استفاده میکنند به این صورت که استارت اولیه موتور با ستاره راه اندازی میشه و بعد به روش مثلثی حرکت موتور ادامه پیدا میکنه میشه ارتباطی بین اینها پیدا کرد؟دلیل این نوع بستن چی هست؟ در اتصال مثلث ولتاژ خط با ولتاژ فازی با هم برابر ولی جریان خطی رادیکال سه برابر جریان فازی است. VL = VP IL = √3 . IP همانطور که می بینید جریان خطی یا همان جریانی که از مسیر کابلها وارد موتور می شود در اتصال مثلث رادیکال سه برابر جریان فازی ( مقدار جریانی که داخل سیم پیچ در حال عبور است) می باشد . یعنی اگر درموتوری در داخل سیم پیچ مقدار IP برابر با 3 آمپر باشد و اتصال از نوع مثلث باشد جریان خطی آن برابر با : IL = √3 . IP IL = √3 . 3 IL = 5.19 A خواهد داشت که این مقدار آمپر در لحظه راه اندازی برای موتور در نقاط حساس مثل اتصالها - کنتاکتها - ترمینالها خطرناک بوده باعث خرابی و سوختن قطعات می گردد بنابراین در راه اندازی موتورهایی که می توانند به شکل مثلث کار کنند راه اندازی به شکل دو ضرب انجام می شود. یعنی از کلید های ستاره مثلث استفاده شده ابتدا در لحظه راه اندازی کلید برروی اتصال ستاره است و بعد از را ه افتادن موتور کلید را به محل اتصال مثلث می چرخانیم. (تقریبا میتونه مرتبط باشه) 3
...YaSss 1393 ارسال شده در 31 فروردین، 2013 چرا در ترانسهای فوق توزیع اولیه ستاره وثانویه مثلث است؟ بخاطر هزینه وعایقی چون در اتصال مثلث ولتاژفاز ستاره رادیکال سه برابر است در ولتاژ بالاتر عایقی ، هزینه و حجم ترانس افزایش میابد وچون جریان ستاره رادیکال سه برابر از مثلث است پس در اتصال مثلث ضخامت سیم و هزینه کمتری نیاز است 4
samyar 3407 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2013 سلام به همگی با اجازتون منم یه سوال داشتم که خودمم واقعا برام سوال هستش وخیلی هم درموردش بررسی کردم ولی برام قانع کننده نبود درزمان انجام تست بی باری ترانس های قدرت برای سمت فشارقوی: دراتصال ستاره:دوجریان برابروبزرگتر از جریان سوم(جریان کمتردرفازمیانی ونسبت جریانهاتقریبا1:0/8:1) ودراتصال مثلث وزیگزاگ:دوجریان برابر وکوچکترازجریان سوم(جریان بیشتر درفازهای بیرونی ونسبت جریانها تقریبا1:1:1/3) میباشد. منتظر نظرات کارشناسی تون هستم دوستان عزیز 4
...YaSss 1393 ارسال شده در 2 خرداد، 2013 سلام به همگی با اجازتون منم یه سوال داشتم که خودمم واقعا برام سوال هستش وخیلی هم درموردش بررسی کردم ولی برام قانع کننده نبود درزمان انجام تست بی باری ترانس های قدرت برای سمت فشارقوی: دراتصال ستاره:دوجریان برابروبزرگتر از جریان سوم(جریان کمتردرفازمیانی ونسبت جریانهاتقریبا1:0/8:1) ودراتصال مثلث وزیگزاگ:دوجریان برابر وکوچکترازجریان سوم(جریان بیشتر درفازهای بیرونی ونسبت جریانها تقریبا1:1:1/3) میباشد. منتظر نظرات کارشناسی تون هستم دوستان عزیز الان دقیقا سوالتون چیه 1
samyar 3407 ارسال شده در 6 خرداد، 2013 الان دقیقا سوالتون چیه علت این تفاوت جریان درفازهای ترانس درانواع اتصال درتست بی باری ترانس چیه؟؟؟ 2
soheiiil 24251 ارسال شده در 10 خرداد، 2013 سلام بنده برای طراحی یک بیلبرد چرخان نیاز به انتخاب یک موتور الکتریکی دارم اینکه با چه پارامتر هایی انتخاب میشه استاندارد های موتور های الکتریکی کدوم ها هستند ضریب اطمینان تو ادوات الکتریکی هم مثل مکانیکی لحاظ میشه؟ با سپاس و دورد فراوان 3
peyman sadeghian 30244 ارسال شده در 10 خرداد، 2013 سلامبنده برای طراحی یک بیلبرد چرخان نیاز به انتخاب یک موتور الکتریکی دارم اینکه با چه پارامتر هایی انتخاب میشه استاندارد های موتور های الکتریکی کدوم ها هستند ضریب اطمینان تو ادوات الکتریکی هم مثل مکانیکی لحاظ میشه؟ با سپاس و دورد فراوان ای بابا سهیل جان تو دیگه چرا؟ توکه سجاد ور دلته یه زنگ بزن بهش داداش جدای از شوخی منکه نمیدونم...آی قدرتیا...بیاین آبروی تالار در خطر استــــــــــــــــــــ 3
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 10 خرداد، 2013 واسه تبلیغات؟ خب موتورها بسته به باری که نیاز داری از میلی وات تا مگاوات و...هست باید بسته به کارت انتخاب کنی ...... 2
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 11 خرداد، 2013 آره از این بیلبرد تبلیغاتیامیشه بیشتر راهنمایی کنید خب بسته به باری که داری موتورتو انتخاب میکنی دیگه ضریب اطمینان تو ادوات مکانیکی چجوری لحاظ میشه؟ 4
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 28 تیر، 2013 پستهای سیار چه نوع پستهایی هستن؟؟؟ خیلی خوبن ارادت خاصی به شما دارن
ارسال های توصیه شده