رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

پروانگی یک پروانه

از اسمش مشخصه که یه رمانه عاشقانه ایرانی ست:ws3:

ولی به جرات میگم واقعا قلم زیبایی داشت نویسنده و داستانش خیلی واسم قشنگ بود و واقعا پروانه شدنه یک دختری به اسمه رها رو خوب ترسیم کرده بود!!!

در یک کلام قلمه قویی ای داشت!!!:w16:

• Like 12
لینک به دیدگاه

يكي از آخرين كتابايي كه خوندم (1-2 ماه پيش)، «صحراي محشر» جمالزاده بود، از خوندنش بسي لذت بردم، قلم اين مرد، توصيف كردناش،.. ستودنيه؛ داستان همونطور كه از اسمش هم پيداست، درباره صحراي محشر هست، صور اصرافيل و بلند شدن مرده ها از قبر و.. . حضور شخصيتهاي شناخته شده.. بهترين قسمتاي كتاب هم به نظرم جاهايي بود كه خيام حضور داشت (شايد به خاطر علاقه م به خيام و اينكه اونو همونطوري كه دوست داشتم، توصيف كرده بود)

آخرين كتابي كه خوندم (1-2 روز پيش)، «خانه ي كج» آگاتا كريستي بود كه خود نويسنده تو مقدمه گفته بود يكي از بهترين نوشته هاش هست، كلاً اين چند وقته از آگاتا زياد خوندم

• Like 12
لینک به دیدگاه

داستان کوتاه قهوه خانه خالی از نجیب محفوظ نویسنده عرب و همچنان در حال خواندن لاک پشتی اتحادیه ابلهان هستیم!

• Like 12
لینک به دیدگاه

دنیای سوفی نوشته یوستین گردر

فایلشو قبلنا برای دانلود تو کتابخونه گذاشته بودم

هرکی دوست داره فلسفه رو با لذت وبه زبان یک کودک یاد بگیره بهترین کتابی هست که میشه خوند

واقعا یک شاهکار از باب نگارش داستان فلسفی هست این کتاب

• Like 11
لینک به دیدگاه

اتحادیه ابلهان نوشته جان کندی تول

بالاخره اینو تموم کردم واقعا کتاب عجیبی بود

باید براش یه چند خطی بنویسم ببینم کی میتونم ذهنمو جمع وجور کنم در موردش بنویسم

کتاب فوق العاده ایه حوصله بیست تومن خرج کردن وخوندن یه داستان متفاوت رو اگر دارین از دست ندید!

• Like 12
لینک به دیدگاه

شما عظیم تر از آنی هستید که می اندیشید 1

از مسعود لعلی

مجموعه ای از داستان های کوتاه و آموزنده و امید بخش

خوندنش خالی از لطف نیست:)

• Like 8
لینک به دیدگاه

امروز جلد اول ژان کریستف ِ رومن رولانو تموم کردم.

چقدررر احساسات انسانی رو خوب بیان کرده! خیلی از کوچک ترین احساساتی که از بچگی کم و بیش و کمرنگ و پررنگ تجربه کردم رو توش پیدا کردم.

خیلی برام جالبه که یه ادم چقد خوب تمام تجربیات وزندگیش رو تو ذهنش ثبت کرده و چقد هم با دقت اونا را لمس کرده و تجزیه و تحلیل کرده و بازم چقدر زیبا بیانش میکنه.

یه کسایی مث رولان، دولت آبادی ، حمید نعمت الله...ادمایی ان که به نظرم زندگیشون رو زندگی کردن...با چشمای باز :ws37:

ی جاهایی واقعا در باز میشد و من از هجوم حقیقت ب خاک میفتادم:ws37:

• Like 9
لینک به دیدگاه

نان ان سالها نوشته هاینریش بل

رمانی با فضای نوستالژیک وسورئال وکمی کسل کننده

کلا کارهای بل خیلی متفاوته وتقریبا در تمامی نوشته هاش اثر جنگ وفضای تخریب شده روانی نسل ژرمن هارو بخوبی میشه حس کرد هرچند نوشته های بل فوق العاده وقوی هستند

• Like 7
لینک به دیدگاه

روی ماه خداوند را ببوس ، مصطفی مستور ، خیلی خوب بود.جملات کتاب حس آرامش بهم میداد.

من گنجشک نیستم ، مصطفی مستور ، بدک نبود و برام جذاب نبود.

• Like 6
لینک به دیدگاه
روی ماه خداوند را ببوس ، مصطفی مستور ، خیلی خوب بود.جملات کتاب حس آرامش بهم میداد.

من گنجشک نیستم ، مصطفی مستور ، بدک نبود و برام جذاب نبود.

من این کتب رو تو شرایط بد روحی خوندم ....2-3 بار هم خوندم

پیشنهاد میکنم که حتی یه بار هم که شده بخونید

آرامش قشنگی توش هست

• Like 5
لینک به دیدگاه

داستان کوتاه اشنایی با یک کشیش نوشته اینیاتسیو سیلونه

خیلی بامزه بود

سه تا از بهترین کتابهای سیلونه رو برای دانلود تو کتابخونه گذاشتم اگه دوست داشتین دانلود کنین

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...