azarafrooz 14221 ارسال شده در 28 آبان، 2012 عشق صدر اعظم نوشته الکساندر دوما رمان قشنگی بود خوشم اومد 8
spow 44198 مالک ارسال شده در 29 آبان، 2012 هر دو روی یک سکه هوشنگ گلشیری برای دانلود تو تالار کتابخونه گذاشتمش 8
spow 44198 مالک ارسال شده در 29 آبان، 2012 روی ماه خداوند را ببوس... مصطفی مستور قالب بندی داستانیش تو این کتاب خیلی بهتر از چند روایت معتبرش هست! 7
spow 44198 مالک ارسال شده در 31 آبان، 2012 جامعه شناسی انتونی گیدنز مرجع علم جامعه شناسی که نیازی به توضیح بیشتری نداره 8
spow 44198 مالک ارسال شده در 31 آبان، 2012 اذربایجان ناغیللاری داستانهای اذربایجان مجموعه ای از داستانهای فولکلور به زبان ترکی که فوق العاده جذاب وشیرین هستند به کوشش بهروز سلطانپور 7
spow 44198 مالک ارسال شده در 31 آبان، 2012 قلعه حیوانات جورج ارول و نمایشنامه خیانت هارولدپینتر والا بخدا یه سطر توضیح هیچ هاریکانی راه نمیندازه 4
azarafrooz 14221 ارسال شده در 31 آبان، 2012 یه کتاب جدید دارم میخوم شروع کردم به نظرم جالب هست ... از هگل تا نیچه یه طورایی روند فلسفی رو میگه جالبه به گمانم :hapydancsmil: 7
spow 44198 مالک ارسال شده در 2 آذر، 2012 استخوان خوک ودست های جذامی نوشته مصطفی مستور تازه شروع کردم بخونمش 7
spow 44198 مالک ارسال شده در 2 آذر، 2012 من ،برتولت برشت دفتر اول تا چهارم(اخر) مجموعه اشعار برتولت برشت ترجمه بهروز مشیری انتشارات امیرکبیر 5
Astraea 25351 ارسال شده در 4 آذر، 2012 آگهی نوشته ناتالیا گینزبرگ نویسنده ایتالیایی یک نمایشنامه 57 صفحه ای در مورد یک آگهی روزنامه که زنی برای اجاره اتاقی در خانه اش را میدهد.ورود دختر مستاجر باعث بازگویی زندگی زن(ترزا) میشود و....آخرشو خیلی خوشم اومد بد نبود.بیانگر واقعیتها!!!!نثر خیلی آروم و روان.اولین بار بود ازش میخوندم .البته اصلا نمیشناختمش.داستانش اجتماعی-عشقی-خانوادگی بود. 5
spow 44198 مالک ارسال شده در 4 آذر، 2012 اخرین کتابی که خوندم بودلر نوشته ژان پل سارتر بود بررسی فلسفه وزندگی بودلر شاعر فرانسوی که درجوانی خودکشی کرد ودیدگاهی کاملا متفاوت ومتمایز به زندگی داشت 7
Astraea 25351 ارسال شده در 5 آذر، 2012 پهلوان شیرافکن، یا، تارتارن تاراسکنی/ نوشته آلفونس دوده؛ ترجمه احمد بیرشک کتاب ظنز درمورد فردی به نام تارتارن اهل جنوب فرانسه که طی جوگیری و سراب قصد شکار شیر میکنه و به الجزایر میره.من هرگز ان حرفها رو همینجوری قبول ندارم ولی متاسفانه نکته ای که در این کتاب دیدم و خیلی هم روش تاکید شده بود،مسخره کردن عربها، مسلمانان و بخصوص ترکها به عنوان نماد مردم کشورهای ترکیه،ایران،بین النهرین و اعراب بود .عقب ماندگی ،جهالت و نکات جهان سوم را مسخره کرده بود نه نقد!!!!!و سیاستهای استعماری ازش می بارید.... مثلا: مشرق زمین جز دروغی بیش نیست.باش آغاها و شیر و لعبتان مغربی پشیزی نمی ارزند...ترکی وجود ندارد.هرچه هست حقه و تزویر است. گردن دراز عرب مانند گردن شتر-ترکان ددمنش و............مثالهایی از این دست!!!! 6
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 5 آذر، 2012 فرشته من.... رمان درباره ی دختری به اسم فرشته است که خانواده اش میخوان اونو به اجبار و به خاطر پول و به اصرار نامادریش بدن به یه پیرمرده پولدار.در حالی که فرشته ۲۰ سالش بیشتر نیست.شب عروسیش قبل از عقد به کمک دوستش از خونه فرار می کنه و اینجوری مسیر زندگیش تغییر می کنه…. خیلی کتابش قشنگ بود...از اینا که آدم هی می خواد بخونه ...بعد می بینی عه تموم شد 8
moein.s 18984 ارسال شده در 5 آذر، 2012 تفعلی زدیم بر خمره هوشنگ مرادی کرمانی آن خمره ....نه هاااا.......خمره 8
spow 44198 مالک ارسال شده در 6 آذر، 2012 خانوم نوشته مسعود بهنود این دفعه با بررسی جزئیات تاریخی میخونمش واقعا دوران مشروطه از همین دوران ما صدبرابر انتروپیک تر بوده کتاب خوبیه وداستان پردازی جالبی هم داره 6
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 6 آذر، 2012 خانوم نوشته مسعود بهنوداین دفعه با بررسی جزئیات تاریخی میخونمش واقعا دوران مشروطه از همین دوران ما صدبرابر انتروپیک تر بوده کتاب خوبیه وداستان پردازی جالبی هم داره خیلی کتاب میخونی هاااااااااا :icon_pf (34): 7
moein.s 18984 ارسال شده در 6 آذر، 2012 خیلی کتاب میخونی هاااااااااا :icon_pf (34): اصلاح می کنم حرفتون رو می خورن 9
spow 44198 مالک ارسال شده در 6 آذر، 2012 خیلی کتاب میخونی هاااااااااا :icon_pf (34): اصلاح می کنم حرفتون رو می خورن قسمت اول : بابا هنوز یک هزارم ارشیومو نتونستم بخونم قسمت دوم : اگه اینجوریه کسایی که من به کتاب خوندنشون حسودیم میشه چیکارن اونوقت؟ قسمت سوم : بابا دمتون گرم 7
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 6 آذر، 2012 شازده كوچولو اثر آنتوان دوسنت اگزوپري خيلي وقت بود مي خواستم بخونمش بالاخره سعادت بهم دست داد خوندمش...عاشقش شدم:heartshape2:!!! هركي نخونده حتما بخونه خيلي خيلي قشنگه 8
ارسال های توصیه شده