شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ بزرگترین جنایات قرن بیستم نوشته بالوسک بد نبود......برا من جالب بود 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ بچه ها کتاب هایی که خوندش رو به دوستاتون پیشنهاد می دید اینجا معرفی کنید.تنها اسم کتاب و نویسنده و یک توضیح کوتاه کافی هست. 1 لینک به دیدگاه
layla 639 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ باخالق هستی نوشته جی.پی.واسوانی دوسش دارم 5 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ 23 سال شادروان علی دشتی در مورد زندگی محمد از کودکی گفته در مورد دین اسلام و..... گفته 6 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ دوست داشتم کسی جایی منتظرم باشد نوشته آنا گاوالدا مجموعه داستان کوتاهه به گفته نویسنده درمورد عشق.فوق العاده دوسش داشتم مخصوصا قلم گاها زنانه نویسنده رو. دیوانه وار نوشته کریستین بوبن زندگی از دید عموم دیوانه وار یه دختر.قشنگ بود جنس ضعیف،اوریانا فالاچی به شدت قابل تامل 8 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ وهم سبز...اشعار فلیپ ژاکوته در نیمه راه برزخ....پل ورلن شهریار...نیکولو ماکیاولی زنده باد قانون...عزیز نسین رافائل...لامارتین فوق العاده بودند... 6 لینک به دیدگاه
afroozsafa 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ کوری ژوزه ساراماگو ( ما کور هستیم، کوری که می بیند، کورهایی که می توانند ببینند اما نمی بینند) 8 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ رشد اقای حائری قلندر و قلعه براساس زندگی سهروردی ..به قلم یحیی یثربی معرکه بودن... 7 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ چون رودخانه روان پائولو کوئیلو 7 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ درایوها... محمد رضا یارند پور... 7 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ جاناتان مرغ دریایی ریچارد باخ 7 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ زنده باد قانون...دارم میخونمش بسی جالب میباشد. 7 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ زنده بگور صادق هدایت البته دوسه تا داستانشو نخوندم 8 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ لیدی ال.نوشته رومن گاری نویسنده فرانسوی.ترجمه مهدی غبرائی.نشر ناهید. خوب داستان عشقی و در ضمن اون نظرات بسیار جالب فلسفی هم اومده بود که برای من بسیار جذاب بود.مضمون عشقیشو تقریبا با توجه به کتابای بی مایه سیدنی شلدون و دانیل استیل که در دوران جهالت دبیرستان میخوندم میشد حدس زد اما نه به این شدت سنگدلانه...لیدی ال بدجنس کلا کتاب بسیار جالبی بود..حتما بخونید ضرر نمیکنید. دانلود هم میتونید کنید http://www.noandishaan.com/forums/thread89636.html 7 لینک به دیدگاه
pesare baba 2250 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ شیمی آلی 2 خوندم یه کتاب 600 صفحه ای که همش واسه امتحان بود :sad0::icon_pf (34): 8 لینک به دیدگاه
MS-engineer 215 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ "چه کسی باور می کند" روح انگیز شریفیان 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده