EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ یه سوال ساده.توان سیکل کارنو چنده؟ ینی چی چنده؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ ینی چی چنده؟؟؟خب من جایی خوندم توان حاصل از سیکل کارنو صفره......دنبال دلیلشم لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ خب من جایی خوندم توان حاصل از سیکل کارنو صفره......دنبال دلیلشم نه صفر نیست! وقتی بازده داره یعنی توان هم داره حالا شاید منظورش این بوده چون سیکل ایده آل هست توان نداره ها؟ 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ یه سوال دارم البته خودم جوابش رو نمیدونم دیروز یکی از همکارام یه بطری آب معدنی باز نشده رو که توی فریزر بود رو درآورد... آب بود هنوز ولی سرد بود... همینکه در هوای آزاد درش رو باز کرد در کمتر از 3 ثانیه کل بطری یخ شد!!! چرا؟؟ :JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ باسلام خدمت دوستان عزیز مطمئن نیستم به جواب ولی فکر میکنم، فشار هوای موجود در بطری اجازه نمیده که یخ زده بشه، در حالی شرایط به صورت کامل برای یخ بسته شدن فراهمه و در واقع این فشار باعث شده که نقطه انجماد پایین بیاد و وقتی که شما درش رو باز میکنید، این فشار برداشته میشه و یخ میزنه 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ باسلام خدمت دوستان عزیزمطمئن نیستم به جواب ولی فکر میکنم، فشار هوای موجود در بطری اجازه نمیده که یخ زده بشه، در حالی شرایط به صورت کامل برای یخ بسته شدن فراهمه و در واقع این فشار باعث شده که نقطه انجماد پایین بیاد و وقتی که شما درش رو باز میکنید، این فشار برداشته میشه و یخ میزنه خوب شرایط یخ زدن چیه مگه؟؟؟ الان در بطری چه شرایطی وجود داشت؟:JC_thinking: 4 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ منظورم از شرایط دما هست ولی میبینیم که این فشار اجازه نمیده که یخ بزنه آب درون بطری و اینکه دقیقا همون اتفاقی که تو زودپز اتفاق می افته الان در مورد این بطری فقط با توجه به اینکه دما پایین هست اتفاق افتاده 4 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ البته من فکر میکنم ، فقط در مورد بطری شیشه ای درست باشه چون بطری پلاستیکی ، میتونه باد کنه و یخ بزنه .......................... 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ البته من فکر میکنم ، فقط در مورد بطری شیشه ای درست باشهچون بطری پلاستیکی ، میتونه باد کنه و یخ بزنه .......................... اونم بطری پلاستیکی بود...سابقه نداشت اینزوری بشه اونجا احتمالا در یک زمانی همکارم آب رو درآورد که یه سری تغییرات در حال انجام شدن بود... چون همیشه که یخ میزد حجمش زیاد میشد و بطری باد میکرد... 3 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ یه سوال دارمالبته خودم جوابش رو نمیدونم دیروز یکی از همکارام یه بطری آب معدنی باز نشده رو که توی فریزر بود رو درآورد... آب بود هنوز ولی سرد بود... همینکه در هوای آزاد درش رو باز کرد در کمتر از 3 ثانیه کل بطری یخ شد!!! چرا؟؟ :JC_thinking: این مربوط به یک زمان خاص هست وقتی که آب تحت فشاره(نسبت به هوا) دمای انجماد میاد پایین بر فرض دمای انجماد آب میشه -5 درجه سلسیوس وقتی از یخچال میاری بیرون فشار میره بالا و تبیعطا دمای انجماد به 0 درجه بر میگرده این در حالی هست که دما پایین تر از 0 درجه پس به سرعت گریستال تشکیل میده البته کامل کامل یخ نمی زنه چون دمای محیط بر اوون تاثیر می زاره در صورتی که دمای آب داخل بطری زیر صفر بیاد و هنوز یخ نزنه شما از یخچال بیاری بیرون کریستال تشکیل میده 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ این مربوط به یک زمان خاص هستوقتی که آب تحت فشاره(نسبت به هوا) دمای انجماد میاد پایین بر فرض دمای انجماد آب میشه -5 درجه سلسیوس وقتی از یخچال میاری بیرون فشار میره بالا و تبیعطا دمای انجماد به 0 درجه بر میگرده این در حالی هست که دما پایین تر از 0 درجه پس به سرعت گریستال تشکیل میده البته کامل کامل یخ نمی زنه چون دمای محیط بر اوون تاثیر می زاره در صورتی که دمای آب داخل بطری زیر صفر بیاد و هنوز یخ نزنه شما از یخچال بیاری بیرون کریستال تشکیل میده باسلام خدمت دوستان عزیزمطمئن نیستم به جواب ولی فکر میکنم، فشار هوای موجود در بطری اجازه نمیده که یخ زده بشه، در حالی شرایط به صورت کامل برای یخ بسته شدن فراهمه و در واقع این فشار باعث شده که نقطه انجماد پایین بیاد و وقتی که شما درش رو باز میکنید، این فشار برداشته میشه و یخ میزنه مرسی بابت پاسخگویی شما کاملا توجیه شدم... :yes: 1 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ پروسه فورجینگ در حقیقت شکل دهی فلزات در دمای خمیری بوده که عموما برای تولید قطعات با شکل هندسی نامنظم و تقریبا با کاربرد غیر دقیق بوده که از نظر اقتصادی زمانی توجیه خواهد داشت که ساخت آن بصورت تیراژ باشد. تهیه و ساخت قالبهای فورج بیشترین هزینه رادارد و پس از آن تامین ماده خام و در نهایت کمترین هزینه مربوط به کارگر و پرسکاری خواهد بود. انبر دست یک نمونه محصول فورج بوده که مسلما پروسه تولید دیگری برای این قطعه توجیه فنی یا اقتصادی نخواهد داشت. در پروسه فورج به طور کلی از دو روش قالب باز و قالب بسته استفاده میشه که خود روش قالب باز به روشهای مختلف و برای کاربردهای متفاوتی استفاده میشه. اما در روش قالب بسته خیلی از پارامترها رو ما تعیین میکنیم و بطور کلی کنترل ما روی پروسه خیلی بیشتره. آفرین! بله!فورجینگ شامل یه خانواده از فرایندهایی که تغییر شکل پلاستیک در قطعات به کمک نیروهای فشاری انجام میده! انواع فورجینگم یکی آهنگری با قالب باز و دیگری آهنگری با قالب بسته! 5 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ پاسخی که برای توان صفر چرخه کارنو یافتم رو اینجا قرار میدم Think about the Carnot engine. It uses a reversible cycle, which means that the engine is always in a state of thermodynamic equilibrium. The heat is transferred from the hot reservoir and dispersed to the cold reservoir reversibily - infinitessimal temperature differences mean it occurs over time scales approaching infinity. The work done divided by time gives the power, so the power of a Carnot engine is arbitrarily close to 0 3 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ پاسخی که برای توان صفر چرخه کارنو یافتم رو اینجا قرار میدم Think about the Carnot engine. It uses a reversible cycle, which means that the engine is always in a state of thermodynamic equilibrium. The heat is transferred from the hot reservoir and dispersed to the cold reservoir reversibily - infinitessimal temperature differences mean it occurs over time scales approaching infinity. The work done divided by time gives the power, so the power of a Carnot engine is arbitrarily close to 0 حالا خودت جواب بده! متن نزار 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ پاسخی که برای توان صفر چرخه کارنو یافتم رو اینجا قرار میدم Think about the Carnot engine. It uses a reversible cycle, which means that the engine is always in a state of thermodynamic equilibrium. The heat is transferred from the hot reservoir and dispersed to the cold reservoir reversibily - infinitessimal temperature differences mean it occurs over time scales approaching infinity. The work done divided by time gives the power, so the power of a Carnot engine is arbitrarily close to 0 بازگشت پذیر: ds=0 dw-dq=du dq=tds=0 dw=du du=c.dt حالا این اختلاف دما، چرا اینقدر کم شده؟؟ من یادم نمیاد تا کنون همچین فرضی کرده باشیم!! شما یادت هست؟ 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ حالا خودت جواب بده!متن نزار خو اول شما جواب بدید:yes: من که دنبال جوابمولی برداشتم اینه که چون اختلاف دما زیاده (میشه نامحدود در نظر گرفت)کارمون در یک زمان محدود صفره پس توان هم صفره و بیشتر بازده صرف تولید حرارت میشه 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ بازگشت پذیر: ds=0 dw-dq=du dq=tds=0 dw=du du=c.dt حالا این اختلاف دما، چرا اینقدر کم شده؟؟ من یادم نمیاد تا کنون همچین فرضی کرده باشیم!! شما یادت هست؟ چرا اختلاف دما کم باشه؟اتفاقا میشه زیاد در نظرش گرفت تا همه بازده صرف انتقال حرارت بشه.......یعنی هزینه برای یک انرژی بی کیفیت 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ چرا اختلاف دما کم باشه؟اتفاقا میشه زیاد در نظرش گرفت تا همه بازده صرف انتقال حرارت بشه.......یعنی هزینه برای یک انرژی بی کیفیت من توی متن این برداشت رو کردم!!! صبر کن یک بار دیگه بخونمش 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ پاسخی که برای توان صفر چرخه کارنو یافتم رو اینجا قرار میدم Think about the Carnot engine. It uses a reversible cycle, which means that the engine is always in a state of thermodynamic equilibrium. The heat is transferred from the hot reservoir and dispersed to the cold reservoir reversibly - infinitesimal temperature differences mean it occurs over time scales approaching infinity. The work done divided by time gives the power, so the power of a Carnot engine is arbitrarily close to 0 چرا من برداشتم اونطوری بود؟؟؟/ :JC_thinking:گفته اختلاف دمای بینهایت کوچک در بازه های زمانی بینهایت رخ میدهد! عجب جمله بندی ای 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ چرا من برداشتم اونطوری بود؟؟؟/ :JC_thinking:گفته اختلاف دمای بینهایت کوچک در بازه های زمانی بینهایت رخ میدهد! عجب جمله بندی ای اعتراف میکنم که ترجمه شما درسته و من infinitesmial رو درست ترجمه نکردم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده