hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ طرف کیجا هسته جان برار متوجه نشدم! 1 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ تعریف کلی از کامپوزیت؟انواع مختلف آنرا نام ببرید!:girl_in_dreams: 2 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ اجزا مختلف یک قسمت تزریق را نام ببرید؟:girl_in_dreams: 1 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ درجه آزادی کسری هم داریم؟ نه درجه آزادی نمیتونه کسری باشه فقط سه حالت داره یا منفی یا صفره و یا یکه!تازه حتما باید درجه آزادی یک باشه تا قابل حل باشه مساله!:girl_yes2: 1 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ خوب سوال من : در ناحیه ی الاستیک از قانون هوک پیروی میکنیم حالا بگین : در ناحیه ی پلاستیک از چه قانونی استفاده میکنیم ؟ منحنی تنش و کرنش به دو منطقه پلاستیک و الاستیک تقسیم میشه در منطقه الاستیک قانون هوک را خواهیم داشت و در منطقه پلاستیک یه رفتار غیرالاستیک خواهیم داشت که باعث به وجود آمدن معادله ای به نام قانون توان(معادله هولومون)میشه! 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ نه درجه آزادی نمیتونه کسری باشه فقط سه حالت داره یا منفی یا صفره و یا یکه!تازه حتما باید درجه آزادی یک باشه تا قابل حل باشه مساله!:girl_yes2: :ydm47612zsesgift969 اما من اخیرا یه مقاله خوندم یه مدل 21 درجه آزادی حل شد 2 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ :ydm47612zsesgift969 اما من اخیرا یه مقاله خوندم یه مدل 21 درجه آزادی حل شد آخه باید حتما مکانیزم باشه تا قابل حل باشه! ؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ آخه باید حتما مکانیزم باشه تا قابل حل باشه!؟؟؟ اگه استاتیک باشه چی؟ 1 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ اگه استاتیک باشه چی؟ خب شاید!:girl_in_dreams: ولی اینی که من گفتم شامل مساله های دینامیک میشه! 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ خب شاید!:girl_in_dreams:ولی اینی که من گفتم شامل مساله های دینامیک میشه! 21 درجه آزادی که فرا دینامیک میشه! 1 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ منحنی تنش و کرنش به دو منطقه پلاستیک و الاستیک تقسیم میشه در منطقه الاستیک قانون هوک را خواهیم داشت و در منطقه پلاستیک یه رفتار غیرالاستیک خواهیم داشت که باعث به وجود آمدن معادله ای به نام قانون توان(معادله هولومون)میشه! نه . اشتباهه 2 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ 21 درجه آزادی که فرا دینامیک میشه! فرا دینامیک دیگه نشنیده بودم! لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ چی میشه جوابش!؟ بابا یکم بیشتر سرچ کن ... 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ بابا یکم بیشتر سرچ کن ... فک کنم فرمولخاصی ندارن/ از طریق فرمول های تجربی که تو آزمایشگاه ها با تکرار بدست می آرن و ممکنه چندین فرمول باشه... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده