!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ توضیحات شما رو کامل کنم:به اولی cae هم اضافه کنید سومی در هر سه مورد cam\cad/cae قوی یا بسیار قویست اوکی!خوب شد گفتید یادم رفت.:girl_yes2: ممنون 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ اوکی!خوب شد گفتید یادم رفت.:girl_yes2:ممنون دیگه تکرار نشه لطفا 2 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ انواع روش های کشش رو می خواستم بدونم؟ 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ انواع روش های کشش رو می خواستم بدونم؟ یکیش cgp است که ما داریم روش مانور می دیدم اینجا: http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=66434 4 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ ضریب پواسون رو بر چه مبنایی تعیین می کنن؟@ 2 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ شکل می تونید بذارید و اینکه اینی که فرمودین در دستگاه اکسترودر هم هست؟ فقط تو دستگاههایی که برای قالبسازی به کار میره! 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ خوب یه سوال جامداتی ... آیا ضریب پواسون منفی میشه ؟ کی ؟ تحت چه شرایطی ؟ در چه موادی ؟ کاربرد ؟ تموم مواد مهندسی نو مثبت دارن ولی مواد آزمایشگاهی=> اسفنج های پلیمری ساختن که نو منفی شده شکل 3 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ متاسفانه کسی جواب این سوال نداد پس خودم توضیح میدم: انواع ترموسترهای رایج عبارتند از: 1.اپوکسی ها EP 2.پلیسترهای اشباع نشده UP 3.فنولی ها PF 4.اوره فرمالدئید UF 5.ملامین فرمالدهید MF 6.آلکیدها AMC 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ آیا در سیستم های پنوماتیک همیشه کمپرسور لازم هست؟ 2 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ آیا در سیستم های پنوماتیک همیشه کمپرسور لازم هست؟ خب سیستم های پنوماتیک نسبت به سیستم های هیدرولیک بهترند و کاربرد بیشتری دارن! وجود کمپرسور بستگی به کاربرد سیستم های پنوماتیک داره فکر میکنم 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ خب سیستم های پنوماتیک نسبت به سیستم های هیدرولیک بهترند و کاربرد بیشتری دارن!وجود کمپرسور بستگی به کاربرد سیستم های پنوماتیک داره فکر میکنم خب اولی که کوچه علی چپ بود بله وجود کمپرسور الزامی نیست میشه مخازنی برای ذخیره کردن هوای فشرده در محیط قرار داد 4 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ خب اولی که کوچه علی چپ بودبله وجود کمپرسور الزامی نیست میشه مخازنی برای ذخیره کردن هوای فشرده در محیط قرار داد :biggrin: اوهوم!متوجه شدم! سوالات جامداتی نپرس پسر جان برو سمت ساخت و تولید! 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ انواع مواد مصنوعی؟ شیر/ مرغ ماشینی/ تخم مرغ دو زرده/میوه های گلخانه ای و.... 2 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ شیر/ مرغ ماشینی/ تخم مرغ دو زرده/میوه های گلخانه ای و.... اشتباه میگی آقای مهندس alimec:vahidrk: جوابش ایناست: ترموپلاست _ترموست _الاستها 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ اشتباه میگی آقای مهندس alimec:vahidrk:جوابش ایناست: ترموپلاست _ترموست _الاستها اسفنج پلیمری جز کدوم میشه؟ 3 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ اسفنج پلیمری جز کدوم میشه؟ جز مواد ترموپلاست باید باشه چون ساختمونشون قابل تغییر فرمه! 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ آیا در سیستم های پنوماتیک همیشه کمپرسور لازم هست؟ الزامی به وجود کمپرسور درسیستمهای پنوماتیکی یا پمپ درسیستمهای هیدرولیکی نیست ولی برای تامین فشار لاین نیاز داریم یک مولد یا منبع داشته باشیم درصنایع نیروگاهی یا پالایشگاهی که من دیدم فرضا برای هوای اینسترومنت هوای تولید شده با فشار مثلا لازم 6 باررو درمخازن ایزوله محبوس میکنن وبه صورت رزرو به کار میبرن طراحی یک سیستم هیدرولیکی یا پنوماتیکی با توجه به نیازها وهزینه هاست لذا این دوپارامتر هست که تعیین میکنه کمپرسور لازمه یا نه مرسی علی جان 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده