!Ell 4694 ارسال شده در 2 آذر، 2011 شتاب کوریولیس شتابی است که دراثر حرکت روی یک دستگاه مختصات دوار ایجاد میشه ونیروی حاصل ازاین شتاب هم نیروی کوریولیس نامیده میشهمثل نیروی حاصل ازچرخش زمین دورخودش آره همینطوره!ولی جایی که حرکت انتقالی و دورانی باهم وجود داشته باشد حتما چنین شتابی خواهیم داشت!!!!در ضمن در مکانیزم لغزنده شاهد چنین شتابی هستیم... ممنون از جوابت... 4
!Ell 4694 ارسال شده در 2 آذر، 2011 یکیش گیربکس جایی که بخواهیم حرکت را تغییر بدیم...:yes: همینطور در مواقعی که نتوانیم از چرخ دنده بزرگ استفاده کنیم از چرخ دنده های هرزه گرد استفاده میشه!!! ممنون... 3
!Ell 4694 ارسال شده در 2 آذر، 2011 مفصلی که درجه آزادی آن به ترتیب یک،صفر و منفی باشد را چه می نامند؟(دینامیک ماشین) 5
alimec 23102 ارسال شده در 3 آذر، 2011 چرخدنده سیاره ای ( خورشیدی ) چند درجه آزادی داره ؟ چرا ؟ 2 درجه آزادی رابطه ک-باخ 5 تا عضو داریم 5 تا پین و امثال پین یه پین مضاعف داریم(زمین- بازو- خورشید) درگیری چرخ دنده ها هم میشه غلتش خالص 3
just work 12354 ارسال شده در 3 آذر، 2011 2 درجه آزادیرابطه ک-باخ 5 تا عضو داریم 5 تا پین و امثال پین یه پین مضاعف داریم(زمین- بازو- خورشید) درگیری چرخ دنده ها هم میشه غلتش خالص بسیار عالی میشه یکم بیشتر در مورد رابطه ی فوق الذکر توضیح بدی ؟ 2
alimec 23102 ارسال شده در 3 آذر، 2011 بسیار عالی میشه یکم بیشتر در مورد رابطه ی فوق الذکر توضیح بدی ؟ نه خودتون توضیح بدین یا دوستان دیگه 3
just work 12354 ارسال شده در 3 آذر، 2011 نه خودتون توضیح بدین من واقعا بلد نیستم از سال 86 این موضوع فکر منو مشغول کرده ... 2
alimec 23102 ارسال شده در 3 آذر، 2011 من واقعا بلد نیستم از سال 86 این موضوع فکر منو مشغول کرده ... اوکی مهندس/ 4 سال صبوری کردین یه 4 ساعت دیگه هم... دوستان می آن... 3
just work 12354 ارسال شده در 3 آذر، 2011 اوکی مهندس/ 4 سال صبوری کردین یه 4 ساعت دیگه هم... دوستان می آن... بگو بابا ... 2
Eng HVAC 4139 ارسال شده در 3 آذر، 2011 2 درجه آزادیرابطه ک-باخ 5 تا عضو داریم 5 تا پین و امثال پین یه پین مضاعف داریم(زمین- بازو- خورشید) درگیری چرخ دنده ها هم میشه غلتش خالص با سلام من وقتی میام این تاپیک کلا اعتماد به نفسم از بین میره چون همه درسها یادم رفته :( یه چیزایی که یادمه، چون گفتید 5عضو داره فکر کنم این مطالب باشه که امیدوارم بقیه دوستان کاملش کنند، یک چرخدنده اصلی میشه که بهش دنده خورشیدی یا sun gearگفته میشه بعد یک سری دنده هرزگرد هست که این دنده خورشیدی رو به دنده دیگری که به صورت داخلی هست متصل میکنه یه شکل جالب هم از این چرخدنده دیده بودم اگه پیدا کنم قرار میدم... 4
Eng HVAC 4139 ارسال شده در 3 آذر، 2011 با این لینک میتونید نوع کارکرد این چرخدنده رو ببینید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5
pianist 31129 ارسال شده در 3 آذر، 2011 با این لینک میتونید نوع کارکرد این چرخدنده رو ببینید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من نتونستم ببینم لینکش اشتباه نیست؟؟ 2
alimec 23102 ارسال شده در 3 آذر، 2011 من نتونستم ببینم لینکش اشتباه نیست؟؟ فلفلی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
Eng HVAC 4139 ارسال شده در 3 آذر، 2011 من نتونستم ببینم لینکش اشتباه نیست؟؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این آدرس سایت هست از همونجا میتونید خودتون این نوع چرخدنده رو پیدا کنید چون متحرک بود، عکسش رو گفتم از تو سایت ببینید 6
alimec 23102 ارسال شده در 3 آذر، 2011 البته خانم مهندس این عکسی که بالا گذاشتین سه تا سیاره داره/ یه سیاره ای میشه 5 عضو 3
Eng HVAC 4139 ارسال شده در 3 آذر، 2011 البته خانم مهندس این عکسی که بالا گذاشتین سه تا سیاره داره 5 عضوی میشه یه سیاره نتونستم آخه پیدا کنم عکسی این حالت هم ساده ترین نوع چرخدنده سیاره ای بود :دی 4
just work 12354 ارسال شده در 3 آذر، 2011 lمیشه توی این عکس دقیقا درجات ازادی رو مشخص کنید و علت رو واضحتر بگین 4
!Ell 4694 ارسال شده در 4 آذر، 2011 چرخدنده سیاره ای ( خورشیدی ) چند درجه آزادی داره ؟ چرا ؟ چدخ دنده سیاره ای دارای دو درجه آزادی می باشد وقتی این سیستم چرخ دنده به کمک دو ورودی خارجی رانده می شود خروجی شان دارای حرکت مقیدی خواهند بود! 5
ارسال های توصیه شده