EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ جامعه به کمال فرد نیاز دارد یا به جمال وقیافه وی ؟ فک کنم اشتباه متوجه شدید! در این تایپیک سوالات تخصصی مکانیک پرسیده می شود. با تشکر 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ امروز بالاخره بعد از 12000 کیلومتر دووندن ماشین، روغن و ***** روغن و ***** هوا رو عوض کردم. نقش هر کدوم از موارد بالا در اتومبیل رو بگید! 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ جامعه به کمال فرد نیاز دارد یا به جمال وقیافه ؟ خدا به کمال انسان پاداش می دهد یا به جمال او ؟ وچرا ؟ آنتن پیچید!!! بچه ها آنتن رو بچرخونید.. باد تکونش داده!! 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ يك ناحيه مرزي كه مرز جريان با جسم جامد كه در آن اثرات لزجت و تغييرات سرعت مهم است. (در جریان خارجی) الان شما جواب آخر رو دادین؟ حتما ندادین 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ امروز بالاخره بعد از 12000 کیلومتر دووندن ماشین، روغن و ***** روغن و ***** هوا رو عوض کردم.نقش هر کدوم از موارد بالا در اتومبیل رو بگید! افزایش راندمان خودرو 1 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ امروز بالاخره بعد از 12000 کیلومتر دووندن ماشین، روغن و ***** روغن و ***** هوا رو عوض کردم.نقش هر کدوم از موارد بالا در اتومبیل رو بگید! خوب حالا چه روغنی ریختی توش ؟ روغن که از اسمش پیداست جهت روانکاری و خنککاری مورد استفاده قرار میگیره ف ی لتر روغن هم برای جداسازی مواد زاید اضافی که در سیکل کاری خودرو در روغن پدیدار میشوند و جلوگیری از وجود انها در اویل پمپ بکار میره ف ی لتر هوا هم که دقیقا همون کار فیل تر روغن رو فقط در مورد هوا انجام میده و همگی برای افزایش راندمان و حداقل رسانی مصرف سوخت و استهلاک خودرو بکار میرن ... 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ افزایش راندمان خودرو الان شما هم جواب کامل دادید؟؟؟ حتما" ندادید!! 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ خوب حالا چه روغنی ریختی توش ؟ روغن که از اسمش پیداست جهت روانکاری و خنککاری مورد استفاده قرار میگیره ف ی لتر روغن هم برای جداسازی مواد زاید اضافی که در سیکل کاری خودرو در روغن پدیدار میشوند و جلوگیری از وجود انها در اویل پمپ بکار میره ف ی لتر هوا هم که دقیقا همون کار فیل تر روغن رو فقط در مورد هوا انجام میده و همگی برای افزایش راندمان و حداقل رسانی مصرف سوخت و استهلاک خودرو بکار میرن ... gtx ریختم.. مرسی.. جوابت کامل بود 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ الان شما جواب آخر رو دادین؟حتما ندادین من این منظورم بود.. حالا اونجا یادم رفت بگم جریان خارجی که در جواب گفتم... مگه اشتباه بود؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ من این منظورم بود..حالا اونجا یادم رفت بگم جریان خارجی که در جواب گفتم... مگه اشتباه بود؟؟؟ فهمیدم منظورتون لایه مرزی سرعت بود گفتم یه اشاره ای هم بشه به لایه مرزی حرارتی 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ الان شما هم جواب کامل دادید؟؟؟ حتما" ندادید!! نه من اگه ازتون پرسیدم برا اون بود که لایه مرزی سوال خودتون بود و شعار درگیری و یادگیری 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ تفسیر آنتروپی ؟ توضیح: لطفا بر اساس کتاب ون وایلن باشه / اینطوری یه بهانه ای هم میشه که کتاب رو باز کنیم پس: جهان داره بزرگ میشه ارتباط آنتروپی با موسیقی و فلان استادم این مثال رو زد که حتی خودم نفهمیدمو و... خلاصه قرار نیست کاتولیک تر (استاد تر)از پاپ(ون وایلن) شویم فقط می خوایم شاگردی کنیم 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ Cavitation (کاویتاسیون) چه موقع رخ میدهد؟ 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ تفسیر آنتروپی ؟توضیح: لطفا بر اساس کتاب ون وایلن باشه / اینطوری یه بهانه ای هم میشه که کتاب رو باز کنیم پس: جهان داره بزرگ میشه ارتباط آنتروپی با موسیقی و فلان استادم این مثال رو زد که حتی خودم نفهمیدمو و... خلاصه قرار نیست کاتولیک تر (استاد تر)از پاپ(ون وایلن) شویم فقط می خوایم شاگردی کنیم من قبلا" هم گفتم که کتاب هام در کارتن به سر میبرند:w821: ولی چیزی که یادمه: میزان بی نظمی یک فرآیند یا حجم کنترل که بصورت زیر تعریف میشه: s=int(dQ/T) تابع مسیر نیست و تابع حالت می باشد. یعنی فقط به نقاط ابتدایی و انتهایی واکنش بستگی داره. اگه مقدار آنترپی در یک واکنش بیشتر بشه، یعنی واکنش در آن مسیر انجام شدنی است (انجام شده است). یعنی در واقع واکنش ها به صورت خودبخودی به سمت افزایش انتروپی حرکت می کنند. 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ cavitation (کاویتاسیون) چه موقع رخ میدهد؟ وقتی فشار سیال برابر یا کمتر از فشار بخار باشد 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ وقتی فشار سیال برابر یا کمتر از فشار بخار باشد چرا اینقدر زود جواب دادین می خواستم بیام بگم 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ چرا اینقدر زود جواب دادین می خواستم بیام بگم دیدم بیکارم جوابش دادم 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ سوال ریخته گری در جوانه زنی دانه های ستونی بهتر است و یا دانه های کروی چرا؟؟ هر کدوم از اینها تشکیل منطقه ستونی و منطقه متساوی المحور را میدهند. 5 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ نحوه اندازه گیری جریان به کمک اریفیس را توضیح دهید 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ نحوه اندازه گیری جریان به کمک اریفیس را توضیح دهید کاهش مقطع جریان /تغییرات در سرعت و فشار/ استفاده از معادله برنولی 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده