رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

جریان دوفازی داخل لوله های گاز نفت رو در نظر بگیرید پایین نفت بالا هم گاز/ شیب لوله منفی باشه بهتره یا مثبت چرا؟(سیب های کم)

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 1.5k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

امتحان سیالات شماره2:

1- چرا بال هواپیما جنگنده کوتاست منتها برا مسافربری بلند؟توضیح کامل/سیالاتی 13 نمره

2-برای تشخیص آرام یا درهم بودن جریان واداشته مقدار رینولدز .... ولی برا جریان آزاد رایلی.

سوال اینه چرا اینکروپرا یه جا گفته کراشف همون نقشی رو در ... و یه جا گفته شبیه.../ یه جور دیگه سوال رو مطرح کنم چه وقت می تونیم برا تشخیص نوع جریان آزاد از عدد کراشف استفاده کنیم./ سیالاتی 7نمره

دوستان غیر سیالاتی که پاسخ دهند نمره شون در 2 ضرب میشه

• Like 4
لینک به دیدگاه
جریان دوفازی داخل لوله های گاز نفت رو در نظر بگیرید پایین نفت بالا هم گاز/ شیب لوله منفی باشه بهتره یا مثبت چرا؟(سیب های کم)

حالا من دقیق در جریان این لوله ها نیستم..

و همچنین منظور از شیب منفی و مثبت چیه؟؟

جهت جریان به سمت بالا باشه که اینطوری بهتره احتمالا.. چون اینطوری گاز هم به سمت بالا میره خودش.

اگه جهت جریان نفت به سمت پایین باشه که گاز میره بالا باز...

حالا من اصلا" نمیدونم که هدف از این لوله چیه!!!

یه مقاله مریم خانم گذاشت ولی من دانلودش نکردم و نخوندمش..

اینا رو بدون معلومات قبلی گفتم.

• Like 2
لینک به دیدگاه

ا

متحان سیالات شماره2:

1

- چرا بال هواپیما جنگنده کوتاست منتها برا مسافربری بلند؟توضیح کامل/سیالاتی 13 نمره

يك بال با پهناي بلندتر جريان باد را بيشتر به سمت پايين منحرف ميكند تا يك بال با پهناي كوتاهتر.اين خود up wash بزرگ‌تري را در جلوي بال ايجاد ميكند اما اگر طول بال را بلندتر انتخاب كنيم آنگاه كمترين نيروي درگ القايي را خواهيم داشت.

نیروی درگ (پسا) القایی: هنگامي كه بال با زاويه حمله صفر پرواز ميكند نيروي پسا القايي نداريم و پسا موجود تماما يك نيروي اضافي و صرفاً مقاوم است.هنگامي كه زاويه حمله افزايش مييابد بال يك نيرو ايجاد ميكند,مولفه هايي از اين نيرو كه با باد نسبي موازي است پسار القايي ناميده ميشود.

Up Wash: با عبور هوا از روي بال جريان هوا به سمت پايين منحرف ميشود.نيروي ليفت نيروي عكس العمل در برابر اين حركت به سمت پايين ميباشد.پس down wash منشا اصلي وجود درگ القايي است.

2-برای تشخیص آرام یا درهم بودن جریان واداشته مقدار رینولدز .... ولی برا جریان آزاد رایلی.

سوال اینه چرا اینکروپرا یه جا گفته کراشف همون نقشی رو در ... و یه جا گفته شبیه.../ یه جور دیگه سوال رو مطرح کنم چه وقت می تونیم برا تشخیص نوع جریان آزاد از عدد کراشف استفاده کنیم./ سیالاتی 7نمره

خوب از این سوال خیلی خوشم اومد..

برمیگردم جواب میدم

نیاز به مطالعه داره

• Like 4
لینک به دیدگاه
بچه ها من صنایعی هستم شما آدم را تحزیک میکنین که بره یه بار دیگه دانشگاه مکانیک بخونه.

اینایی هم که بلدیم یه کم از دانشگاهه بقیه از کار.

سوال من

در بحث آب بندی تجهیزات فرق کاسه نمد و پکینگ چیست؟

جوابش چی شد مهندس؟

لینک به دیدگاه
جوابش چی شد مهندس؟

این رو من پرسیدم که ببینم شما چی میگید...

یه چیزی شبیه به مانع بود (توی اون فیلم) که شتاب جریان رو میگرفت

• Like 3
لینک به دیدگاه
این رو من پرسیدم که ببینم شما چی میگید...

یه چیزی شبیه به مانع بود (توی اون فیلم) که شتاب جریان رو میگرفت

پس کاهنده شتاب بود اسم علمی اش رو بنویسید لطفا

بهتره از این به بعد سوالاتی رو بذاریم که خودمون جوابشون رو بلد هستیم:icon_gol: منم یه سوال در مورد جوشکاری پرسیدم که بهتر بود جای دیگه(مثلا تاپیک رفع اشکال) می پرسیدم

• Like 2
لینک به دیدگاه

بهانه ای شد تا یه تاپیک رو معرفی کنم:

http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=60073

• Like 4
لینک به دیدگاه
چند روز دیگه نوبت دندانپزشکی دارم عصب کشی و...

برای چرخوندن مته های دندونپزشکی از چه نوع توربینی استفاده میشه؟:ws37:

توربین هوایی

• Like 3
لینک به دیدگاه
قالب diecast چیه؟؟ و برای ساخت چی کاربرد داره؟؟ :ws38:

قالب دایکست به قالبهایی گفته میشه که برای قطعاتی که از طریق تزریق ساخته میشن استفاده میشه و فکر کنم بیشترین کاربردش در صنایع تزریق پلاستیک باشه

ببخشید من دیر جواب میدم بزارین به حساب شلوغی کارام

• Like 5
لینک به دیدگاه
جوابش چی شد مهندس؟

در بحث آب بندها تفاوت پکینگ و کاسه نمد

پکینگ و کاسه نمد تقریباً از نظر شکل ظاهری مثل هم هستند با این تفاوت که کاسه نمد دارای یک حلقه فنری در قطر داخلی خود می باشد که این فنر ارتباط مستقیم با کارایی کاسه نمد دارد.

پکینگ برای آب بندی تجهیزات رفت و برگشتی مثل جکها استفاده می شود ولی کاسه نمد برای آب بندی تجهیزات دوار مثل محل خروج شافت از بدنه پمپ استفاده میشود و فنر کابرده شده در آن هم به همین علت است تا لاستیک را کاملاً به بدنه شافت بچسباند.

• Like 6
لینک به دیدگاه

مهندسین عزیز دوباره بحث شیرین هیدرولیک

تفاوتهای پمپ هیدرولیک و هیدرو موتور از نظر ساختار و کاربرد در چیست؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
مهندسین عزیز دوباره بحث شیرین هیدرولیک

تفاوتهای پمپ هیدرولیک و هیدرو موتور از نظر ساختار و کاربرد در چیست؟

پمپ هیدرولیک انرژی مکانیکی رو به هیدرو تبدیل می کنه

هیدرو موتور انرژی هیدر رو به مکانیکی(دورانی) تبدیل می کنه

• Like 4
لینک به دیدگاه
پمپ هیدرولیک انرژی مکانیکی رو به هیدرو تبدیل می کنه

هیدرو موتور انرژی هیدر رو به مکانیکی(دورانی) تبدیل می کنه

مهندس عزیز میتونین دقیقتر توضیح بدین؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
مهندس عزیز میتونین دقیقتر توضیح بدین؟

پمپ هیدرولیک مثلا در فرمان هیدرولیک:

ف دو نوع هست دستی و هیدرو

قراره گشتاوری که راننده به فرمان وارد می کنه به چرخها منتقل بشه در ف دستی این گشتاور در جعبه ف به خطی تبدیل میشه و..

در هیدرو فک کنم دیگه یه جعبه ف هیدرو هم داشته باشیم که در واقع کمکی هست برا راننده /

تو یه مقاله خوندم در در مورد غیر دستی هم خودندم هم میشه از پمپ هیدرو استفاده کرد و هم از هیدروموتور / نفهمیدم چی شد باید بیشتر سرچ کنم یا شما که مشرف به موضوع هستین یکسره کنید کار رو

• Like 3
لینک به دیدگاه
برگه ها با اغماض صحیح شده اند.

مهندسین:

اسی 20

فلوید 19

اسپاو 19

CGP Planner 19

پیانیست 20

mechjj 20

دوستانی که غیبت داشتن می توانند ترم بعد ....

:ws3: اعتراض دارم.حق من خورده شده:167:

مهندس اسپمر 20

بقیه غیبت غیرموجه:banel_smiley_4: پس صفر

نمرات نهایی شد:ws37:

:w00:

نکته کلیدی که در قطارهای MAGLEV مورد استفاده قرار میگیرد چیست؟

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...