am in 25041 ارسال شده در 8 آبان، 2010 بعضیا هستن که احساس میکنن به پوچی رسیدن بعضیام هستن که دیگران احساس میکنن پوچن:shame: بعضیای دیگه هم هستن که هیچ کس فکر نمیکنه پوچ باشن چون هیچن:imoksmiley: هیچ بودن با پوچ بودن فرق میکنه!!!!! هیچ کسی هست که از اول چیزی نبوده و نه در ظاهر نه باطن چیزی نداره اما پوچ اون شخص پر طمطراقی هست که تو باطنش هیچی نداره پوکه پوکه!!!!!! پوچ مثه یه طبل تو خالی میمونه، اگه اون داخل خالیش نمایان بشه یا سعی کنه که داخلش رو پر کنه نابود میشه!!!!!!:banel_smiley_90: اما هیچ مثه یه اسفنج میمونه با اینکه ظاهرش و باطنش خالیه اما میتونه به راحتی جذب کنه و خودش رو پر کنه!!! انسانی که هیچه میتونه با تلاش خودش رو ارتقا بده اما امان از پوچی که اون ظاهر فریبندش نمیزاره خودش رو پر کنه انتخاب با توست هیچ یا پوچ؟؟؟؟ 14
am in 25041 مالک ارسال شده در 8 آبان، 2010 فکرشم نمیکردم هیچ از پوچ بهتر باشه :4chsmu1: ازین به بعد باید فکر کنیم!!!!
am in 25041 مالک ارسال شده در 8 آبان، 2010 خیلی با با حالی داش اسپو زنگ خونه بخلی رو باس بزنی!!!!!! 2
soofi 426 ارسال شده در 8 آبان، 2010 حالا فهمیدم چرا میگن گل یا پوچ نمیگن گل یا هیچ:jawdrop: در ضمن درستش "پر یا پوچه" بی سوات! 1
am in 25041 مالک ارسال شده در 8 آبان، 2010 حالا فهمیدم چرا میگن گل یا پوچ نمیگن گل یا هیچ:jawdrop:در ضمن درستش "پر یا پوچه" بی سوات! من نفهمیدم چرا میگم و چرا نمیگن!!!!:thk: ددسته!!!!!!
am in 25041 مالک ارسال شده در 8 آبان، 2010 هیچ یعنی خالی و خالی یعنی پوچ... فرا فکنی میکنی؟؟؟؟؟؟؟ نخیر خالی با پوچ فرق داره خالی یعنی هیچ تو خالی یعنی پوچ!!!!!! 1
soofi 426 ارسال شده در 8 آبان، 2010 هیچ یعنی خالی و خالی یعنی پوچ... میگم بحث داره زیادی پیچیده میشه ها!!!! 1
am in 25041 مالک ارسال شده در 8 آبان، 2010 میگم بحث داره زیادی پیچیده میشه ها!!!! بلاخره یا میرسیم یا نمیرسیم دیگه!!!!!! :imoksmiley: میخای بگذریم.......... همیشه گذشتیم یه بار واستیم!!!!!!
soofi 426 ارسال شده در 8 آبان، 2010 میخای بگذریم.......... موافقم.............بیاین اسپم کنیم :w16: 1
am in 25041 مالک ارسال شده در 8 آبان، 2010 موافقم.............بیاین اسپم کنیم :w16: اونوخته که دیگه ...!!!
*Polaris* 19606 ارسال شده در 8 آبان، 2010 فرا فکنی میکنی؟؟؟؟؟؟؟نخیر خالی با پوچ فرق داره خالی یعنی هیچ تو خالی یعنی پوچ!!!!!! بله،فرق است میان هیچ و پوچ...فرق است میان هیچستان و پوچستان... 1
am in 25041 مالک ارسال شده در 8 آبان، 2010 تهدید میکنی؟؟؟؟؟:167: من همیشه عمل میکنم!!! بله،فرق است میان هیچ و پوچ...فرق است میان هیچستان و پوچستان... فرقی ز میان آسمانها تا اعماق دریاها!!!! 1
ارسال های توصیه شده