Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ما دوستش داریم! خواهر مهربان ماست! خوش برخورده! زود با من دوست شد! همزمان با هم تو 3 انجمن عضو هستیم و تو 2 تاش دوست هم بودیم ولی نمی دونستیم! راستی مرسی از دعوتت. 4 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلااااااااااام شبنم گلــــــــــی خودممممم...:shad: مرسی از دعوتت عزیزوم :aghosh: مهربون ، خوش اخلاق ، دوست داشتنی ، خونگرم ، به نظر آروم میاد ولی یه سری شیطنت هایی داره که زیرزیرکی انجام میده از نام کاربریش مشخصه که چقدر بااحساس و لطیفه رشته تحصیلیش رو هم دوست داره ، امیدوارم ارشد هم قبول بشه شیرینیشو میرم همدان ازش میگیرم هیچ بدی و نکته منفی ازش ندیدم ...:JC_thinking: خوشحال نباش حالا باز فکر میکنم اگر چیزی پیدا شد میام میگم یکم بد باش آخه..دههههه محل سکونت : غرق شده در تنهایی های خودم! بیوگرافی : من زن ِ تنهای شبم!!! علاقه مندی ها : کتاب ، نت ، موسیقی و.... خدا امضاء: اگر تنها ترین تنها شوم باز خدا هست.... تنهایی و خدا...:JC_thinking: فکر کنم عارفی چیزی باشه 7 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به نظرم خیلی مهربون و خونگرمه و مودبه اینجا شیطون ولی خارج از فضای مجازی به نظر آرومه. ساده و بی شیله پیله هستش. میزان بدبینیش تو جامعه کمه. باید به نظرم یه کمی بدبین تر باشه نسبت به جامعه. فکر کنم همه رو مثل خودش تصور میکنه :icon_pf (34): خیلی اسپم میکنه یه مدت که علاقه خاصی داشت مدیر بشه. البته الان یه کمی بیخیال شده مثل اینکه :smiley-gen165: 4 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام....... خوب اونقدر که من میشناسمش خیلی آرومه البته تو نت یه خورده شلوغ تره ولی تو دنیای حقیقیش خیلی آرومه........ مهربون و خوش برخود هم هست ........ امیدوارم همواره تو زندگیش موفق باشه 4 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ atre baron مدت : تا پایان 4 شنبه شب دوستان عزیز پیش از اغاز به روال تاپیک و تا پیک های بعدی از این توجه فرمایید : 1.. شخصی که قبول کرده شما در موردش حرف بزنید حتما ملزم به جوابگویی نیست اما میتواند نوشته ها تایید یا رد کند. سعی کنید بیشتردر موردش بنویسید تا سوال کنید . 2 .. خواهش میکنم احترام همدیگه رو حفظ کنید 3.. مواردی که شما مینویسین شامل همه ی نکاتی است که در دنیای واقعی یا مجازی از دوستتون میدونید یا حدس میزنید . 4.. لطفا از ذکر بعضی خصوصیات محرمانه از قبیل قد و وزن شکل و رنگ مو وغیره در صورتی که میدونید دوستتون راضی نیست جدا خود داری فر مایید .. حتی المقدور چند جمله ای بنویسید ,, اینجمله زیاد خوشایند نیست که ( من ایشون رو نمیشناسم پس چیزی ندارم بگم !! ) 5.. نوشته کاملا جدی یا مخلوط طنز و جدی یا فقط طنز ...کلا سختگیری نداریم این نوع پست ها اسپم تلقی میشن : 1.. هر نوع بی احترامی به شخص یا به عقاید 2.. هر نوع گفت وشنود دونفری که شخص تحلیل شونده در ان نباشد :icon_gol: :rose: با تشکر از atre baron عزیز منتظر نقد وانتقاد و تعریف و تمجید دوستان هستند به نام خدا عطر بارون دختر خانمی مودب و دلسوزه اهل ریسک کردنه! باورش از دنیای مجازی بالاست ... میتونه شیطون باشه اما شیطنت رو دوست نداره! ... ناخودآگاه شیطونی میکنه! ساده و بی شیله پیله است ... دوست داشتنی هم هست. من فکر میکنم کمی هم خودخواه و لجباز باشه! (که اکثر دخترا اینطوری اند) به جرئت میگم استواره به عهد و رفاقتش! اهل خیانت نیست اما اگه خیانت رو درک کنه فاتحه طرف خونده میشه!!! فعلا میرم کلاس ... راستی یه چیز دیگه میگم با جرئت هم میگم: دلش پاک پاکه! 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کد بانو (نپرسین از کجا میدونم ):4chsmu1: از کجا میدونی؟ 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دختر مهربون و دلسوزیه به رشته ش علاقه داره آرومه خیلی خوش برخورده امیدوارم تو همه مراحل زندگیش موفق باشه 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یه دختر ناز مهربون ساده و خوش بخورد کوشولوبوده خیلی ناناز بوده. قراره من عکسشو ببینم :flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
hosseinb 225 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلوم مهربونه ، دلسوزه ، پاک و ساده اس ( گرگ نشده ) :دی دوس داره تو باشگاه مدیر بشه زود ناراحت میشه از یه کسی :shame: شیطون ، زود خسته میشه از یه کاری :w74: نمره 2 از 100 میدم بهش شوخی کردم باو 99 از 100 4 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام فافا (ببخشید شبنم.. از بس اسم داری ادم قاط میزنه) دختری بارونی که مث بارون مهرو محبتو عشقشو بر سر همه میباره بدون اینکه خودش چیزی بهره ببره--->البته این حرف خودشه و همیشه وقتی میخواد از خودش تعریف کنه اینو میگه! از بس که عنصر اعتماد به نفسه و همش از خودش تعریف میکنه یه دور بین همیشه میگیره دستش هی از خودش عکس میگیره دختری مهربونو پاکیه همون طور که همه دوسش دارن همه رو دوس داره در عین حال خیلی سادس همیشه ساده بودنش باعث میشه دیگران به راحتی ازش سوء استفاده کنن ادم قابل اعتمادیه و من همیشه از این که راز نگهداره ازش خوشم میاد از ادمای فوضول و دورو متنفره وقتی کسی تو کارش فوضولی میکنه دلش میخواد بزنه طرف له بشه همیشهی خدا قیافهی ادم مظلوما رو به خودش میگیره و وقتی بهش میگن مظلوم دلم میخواد بزنم له بشه خیلی با گذشته همه رو میبخشه حتی کسایی که لیاقت بخشش رو ندارن (از بس که خله) هیچ وقت نمیتونه حرفه دلش رو بزنه حتی موقعی که بهش توهین بشه حس میکنه اگه جواب بده انگار غرورش رو له کرده (خله دیگه چیکارش میشه کرد) اما با همهی اینا واسه همه چیز پایس هر وقت میخواد بره جایی میگه بیا با هم بریم یه ذره بخندیم دخمل خیلی شرو شیطون و باحالیه کف کردم از بس ازش تعریفیدم (شما هم زیاد ازش نتعریفین کم از خودش میتعریفه از فردا با این تعریفا نمی شه دیگه جمش کرد) 2 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام شبنم جون،ممنون که خبرم کردی ببخشید اگه دیر شد یه دختر آروم ولی شیطونی به موقش مهربون و دوست داشتنی و دلسوز یه کوچولو زودی ناراحت میشی دیگه دیگه:JC_thinking: منم همش میترسونی امیدوارم همیشه شاد و سلامت و موفق باشی عزیزم :icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
SHARLIN 306 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلاااااااممممممممم... زن داداش خودم:62izy85: شبنم جونمممم.... زن داداش خوبیه... هی امین و اذیت می کنه هی حرصش میده.. کتکش می زنه.. من می خندم تشویقشون می کنم... خیلی دخمل خوبیه:626gdau: 2 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دختر بسیار بسیار مهربون :aghosh: بسیاربسیار آروووم یه کوشولو آتش زیر خاکستر:gnugghender: دلسوز:aghosh: یه دوست خوب بد قول (عکسام کووو؟؟؟؟:w74:) 2 لینک به دیدگاه
DDDIQ 293 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ باران رو تو این مدتی میشناسم فوق العاده ست نمیخوام تمام صفات خوبی رو که داره تکرار کنم چون کلیشه ست ولی چیزایی که واقعا باهاش برخورد داشتم و برام جالب بود دل واقعا مهربونشه در عین بی ریایی و زلال بودنش واقعا نازنین هست و احساساتی هم هست و یه سری چیزای دیگه ولی خیلی دوست نازنینی هست و دلم براش تنگ شده!!! شاید یکی از دلایلی که آنلاین شدم دلتنگی برای چند تا از دوستام بود که یکیشون همین خانم باران نازنین هست و مطمئنن به دوستیش میبالم 3 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ سلام شبنمی مرسی که خبرم کردی یه دختر خوب همدانی یه دختر همدانی یه مهراز خوب(مهراز حسرتی) بگم بگم بگم دودره باز بپیچون مهمون نواز وای وای وای نه خدایی مهمون داشتن اگه نه همدانیا معروفن به ......... بسیار خانوم قول داده نعل اشکنه ببره مارو همدان شهره منه یه تومنم یه تومنه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده