MEMOLI 8954 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۸۹ خیس ِ خیس اند ... این روزها ... تمام جانمازهای شهر ! . . . 10 لینک به دیدگاه
MEMOLI 8954 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ سنگین است ... بزرگ هم ... جا نمی شوی تویش ! کوچکی برای بزرگی اش ! ندوخته اندش انگار به قدر تنت ! کاش می شد گاه گاهی در بیاوری از تن زندگی ات را ... برهنه شوی ... سبک ... آرام بگیری ... . . . 9 لینک به دیدگاه
zx1 1752 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۸۹ اعتراف کنم؟ به چی؟ به این که دوستت داشتم؟ به این که چقدر برات بی ارزش بودم؟ به این که خر بودم و احمق؟ .... به این که به بازی گرفتی احساسم؟ به چی؟ د بگو..... با تو ام! حرف بزن! مگه نمیگی اعتراف کن .... دارم اعتراف میکنم به دل سادم به روح بیچارم به اون حسی که تو اونو کشتی ای وای...... اعتراف میکنم! دوسش داشتم! نفهمید منو! اعتراف میکنم! تنهام... تنهام .... تنهام zx1 10 لینک به دیدگاه
MEMOLI 8954 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۸۹ روحش جای دیگریست ... نمی شود دوستش داشت ... نه ! نباید ... . . . AloNe 7 لینک به دیدگاه
zx1 1752 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ اعتراف کن به آنچه کنج دلت داری و بدان به دریا راز گفتن... با موج درد و دل کردن... با پرنده ها عاشق شدن... یه حس غریبیست چون غرق شدن در چنگل... محو شدن در باد... و ... عاشق شو... همین! . . . . . . . zx1 7 لینک به دیدگاه
zx1 1752 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ اعتراف به چی؟ به سکه بی ارزش زندگی؟ به کوله قرمز ترانه؟ به پوچی امروز یا به درد فردا؟ تو اعتراف کن! به آشنایت با شب! به ستاره بودن خورشید! به پوچی جیبهای آسمون و خنده معتی دار درخت! اعتراف کن! . . . zx1 6 لینک به دیدگاه
Sanaz. 445 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۰ من با تو زیر باران نرفته ام اما ... باران که می بارد دلم برایت تنگ تر می شود راه می افتم بدون چتر... بغض می کنم٬ آسمان گریه می کند مثل شب هایی که خواب بودی و من به جای هر دومان گریه می کردم... 8 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ یادت هست گفتم دوستت دارم و تو گفتی کوچکی برای دوست داشتن؟ رفتم و بزرگ شدم… آنقدر بزرگ شدم که یادم رفت دوستت داشته باشم. 7 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ باور کردم دوزخ جای من است دیگر دلخوشم مکن ... ! 6 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ به ما که گوشهی این قفس بال و پرمان ریخته سر بزن . . . اینجا هنوز دلی برای تو میتپد... 9 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ من نمی دانم چرا ! من فقط میدانم که در اعماق وجودم خانه داری ! من فقط میدانم که که نمیدانم چرا از من گریزانی ! 7 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ مانده ام در مجهولی به نام زندگی که نه سوالش معلوم است و نه جوابش ...... سر به وادی دل نهم یا دل به راه سر دهم مانده ام و وامانده ام در این مجهول 8 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ زندگی را از نخست برای من بد ترجمه کرده اند، زندگی را یکی مرگ تدریجی نام نهاد، یکی بدبختی مطلق معنی کرد، یکی درد درمان ناپذیرش خواند، و سرانجام یکی رسید و گفت: زندگی به تنهایی ناقص است تا عشق نباشد، زندگی تفسیر نمی شود. . . . (احمد شاملو) 8 لینک به دیدگاه
Sanaz. 445 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ تنها نشستهای چای مینوشی و سيگار میکشی هيچکس تو را به ياد نمیآورد اين همه آدم روی کهکشان به اين بزرگی و تو حتی آرزوی يکی نبودی ... 9 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ اعتراف می کنم با شکستنم شاعرم کردی .... 8 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ نمی تونم شبیه تو بی خیال باشم جایت را با گلها پر می کنم 8 لینک به دیدگاه
Sanaz. 445 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اگر شعر های من زیباست دلیلش آن است که تو زیبایی حالا هی بیا و بگو چنین و چنان است اصلا مهم نیست تو چند ساله باشی من هم سن و سال تو هستم مهم نیست خانه ات کجا باشد برای یافتنت کافی ست چشمهایم را ببندم... 7 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ این روزها ـ"پس اندازم بالاست" ـ"مطالعه بسیار دارم" ـ"ورزش مے کنم" ـ"اوقات فراغت زیاد دارم" . . باور نکن تمام اینها یعنے نبودن ات.... 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ گــــاهی از خودم گـــاهی از آدم ها گــــاهی از دلم ت ع ج ب می کنم . . . 5 لینک به دیدگاه
mahboobeyeshab 1399 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ اعتراف میکنم این تاپیک رو خیلی دوس میدارم...ولی الان اعتراف ندارم...وقتی دلم پر بود میام سراغش!دی 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده