"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ اعتراف میکنم دوستت دارم با تمامی وجود... تو تنها مخاطب خاص منی تو مقصود تمام عاشقانه های منی تو تنها تکیه گاه وهمراه منی تورا لحظه به لحظه می ستایم مجنون دوست داشتنی من تنها و تنها تورا میخواهم... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
venoos*m 593 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۲ اعتراف میکنم .......... که دوریت ..........همه وجودم را از من میگیرد ........... خاطراتت ...........خودت .........عشقت ........صدایت .......همه چیز منند ......... دوریت .....برایم سخت است .......خیلی سخت زندگی ام ........... اعتراف میکنم ......... دوستت دارم 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ واي از شـبي كـه بيـدار شـوم تـو را بـخواهـم و پـاكـت سيـگارم خـالي باشـد ... 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ اولـــــ ـــین نقاش زندگی ات خـــ ــ ـ ــــودم بودم ! راز چشـ ـ ــمانت را خـ ــ ــ ـــودم روی کاغــــذ کشـ ــ ـــف کردم ...! تـــ ـ ـــو اما دزدکی پشـــت پنجـــ ـ ــره را دید میزدی ; کجــــــــای نقاشـ ـ ـــی رخ ربــ ـ ــودی ؟ که دیــــگر ; حتی سیــــــ ـــ ــــــگار هم نمیـــــ خواهد او را بکشـــــم ؟.. 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ مــــن به جـــاے خـــالے اش .. بیشتـــــر از خـــودش عــــــادت کـــردم .. اعتــــــــرافـــ تلخیـــــــست... 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ دیگر نمی توانم بگویم، من در زندگی خیر ندیده ام، حالا که تو را دیده ام ! نسترن وثوقی 5 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۲ اعتراف کردم... جرم ثابت شد... حکم صادر شد.... ولی پشیمانی ذره ای در من ظاهر نشد!... . . . من در این گناه دوست داشتن به دوری تا ابد از تو محکوم شدم... 2 لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۲ از دل نوشته هایم ساده نَگذر به یاد داشته باش این «دل نوشته» ها را یک «دل»، نوشته ...! 1 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ بیراهه رفته بودم آن شبــــ... دستم را گرفته بود و میکشید.... زین بعد همه عمرم را بیراهه خواهم رفت....!! (حسین پناهی) 2 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ دیگر چه فرقی می کند که تو باشی یا نه / وقتی که من، من نیستم... 5 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ مـن گــاهی بــا خـــیـال ِ تو میـخـــــندم هـنوز ... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ سو تفاهم شده! من قاضی هستم....اما انگار متهم شده ام! حالا به چه اعتراف کنم؟! . . . انگار به بازی روزگار! 5 لینک به دیدگاه
رُز 563 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ سخت است آدم برفی سخت است روشنایی روز را دوست بداری دل دل کنی نکند بیاید. شمس لنگرودی 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ من خوشحالم که خودم هستم زیرا من شبیه تو نیستم . تو هم خوشحال باش که خودت هستی چون اصلا شبیه من نیستی. برای همین است که ما میتوانیم با هم دوست باشیم و چه خوب است دوستی دو انسان مثل ما که اصلا شبیه هم نیستند ، اما همدیگر را دوست دارند ! 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ می توانم کنار ِ تو باشم و باز بی آواز از راز ِ این همه همهمه بگذرم... من از پی ِ زبانِ پوسیدگان نخواهم رفت! تنها منم که در خوابِ این همه زمستانِ لنگرنشین، هی بهار بهار برای باغ ِ بابونه آرزو می کنم. حالا همین شوقِ بی قیمت و قاعده همین حدودِ رویا و رفتن ِ از پی ِ نور، ما را بس، تا بر اقلیم ِ شقایق و خیالِ پروانه پادشاهی کنیم... 2 لینک به دیدگاه
رُز 563 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۲ تو را دوست نمی دارم و دارم تو را دوست می دارم و ندارم چندان که هر باشنده ای آمیزه ای است از هر دو سو … تا آرامش را حتی نیمه سردی است و هر واژه را سکوتی… تو را دوست می دارم چرا که این آغاز عشق توست آغازی به بی نهایتی که پایانش نیست و دوستت نمی دارم زان رو که جاودانه ای… عشق من دو گونه زیست می کند: عاشقت هستم وقتی که عاشقت نیستم و تو را دوست می دارم وقتی که دوستت نمی دارم… پابلو نرودا 2 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۲ اعتراف به دلتنگي براي وجودت... ميان آدم هايي كه هيچ كدامشان "تـــــــو" نيستند...چقدر آسان است! اعتراف نامه:دلتنگم... 3 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۲ اعتراف می کنم يــــــــک نفر ميشه يــــــــــک نفر نيست يک نفر گاهي همه است . . . شايد حالا بتواني بفهمي وقتي دلـــــــــــم براي تـــــــــو تنگ مي شود چه دلــــــــــتنگ ي عظيمي را به دوش ميکشم . . . 1 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۲ [h=1]پیش روی من تا چشم یاری میکند دریاست چراغ ساحل آسودگی ها در افق پیداست[/h] 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۲ آغوش کلیشه ای ست که هیچگاه تکراری نمی شود معین نیک افعال 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده