am in 25041 مالک ارسال شده در 8 آبان، 2010 نه تو هستی دیگه تازه ماهیانه هم نمیگیری....... . . . غلط کردم همون اشغالیه بهتر بود...:icon_pf (34): من نومزد دارم خانوم مزاحم نشین!!!!!!
am in 25041 مالک ارسال شده در 8 آبان، 2010 تورو خدا یه موجودو بدبختش نکن... من شاهزاده سوار بر گورخرشم!!!!
hilda 13376 ارسال شده در 8 آبان، 2010 من شاهزاده سوار بر گورخرشم!!!! شما تا سر کوچه پیاده راه برو گوره خر سواری پیشکش:icon_pf (44): 1
pme 3474 ارسال شده در 8 آبان، 2010 قشنگ بود امين خيلي او عكس گرفتن حرفه اي شدي مخصوصاً عكس اولت عالي بود لازم شد دوباره يه سر بزنم 1
am in 25041 مالک ارسال شده در 8 آبان، 2010 قشنگ بود امينخيلي او عكس گرفتن حرفه اي شدي مخصوصاً عكس اولت عالي بود لازم شد دوباره يه سر بزنم لطف داری مرسی!!!!!! کجا سر بزنی؟؟؟؟؟؟ تاپیک یا اونجا؟؟؟؟؟؟
pesare irani 41805 ارسال شده در 8 آبان، 2010 بگو بببنم نپتون تو این 11 صفحه چی شدش فقط امتیاز جمع کردی یا کار مفیدی هم کردی 1
armin.eleman 5393 ارسال شده در 8 آبان، 2010 بگو بببنم نپتون تو این 11 صفحه چی شدش فقط امتیاز جمع کردی یا کار مفیدی هم کردی اوهوي پست اول خط دومش خيلي مهم بودها 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 8 آبان، 2010 اوهوي پست اول خط دومش خيلي مهم بودها مثلا چی نوشته بود انقدر مهمه که من بر نگشتم بببنم چی نوشته :ws3: شما هم مثل مریدان اون شیخ گفتگو ازاد فقط پشت سر امین راه میرید و تشکر میکنیییید و نمی دونییید چی نوشته 1
armin.eleman 5393 ارسال شده در 8 آبان، 2010 مثلا چی نوشته بود انقدر مهمه که من بر نگشتم بببنم چی نوشته :ws3: شما هم مثل مریدان اون شیخ گفتگو ازاد فقط پشت سر امین راه میرید و تشکر میکنیییید و نمی دونییید چی نوشته مخ داري بزنم تو اون مخت يا نه؟ 1
am in 25041 مالک ارسال شده در 8 آبان، 2010 بگو بببنم نپتون تو این 11 صفحه چی شدش فقط امتیاز جمع کردی یا کار مفیدی هم کردی قد یه هفته کاسب شدم!!!!!! اوهوي پست اول خط دومش خيلي مهم بودها مثلا چی نوشته بود انقدر مهمه که من بر نگشتم بببنم چی نوشته :ws3: شما هم مثل مریدان اون شیخ گفتگو ازاد فقط پشت سر امین راه میرید و تشکر میکنیییید و نمی دونییید چی نوشته :w00::w00: مخ داري بزنم تو اون مخت يا نه؟ مخ که نداره یه آجر گذاشته داخل کش که زیاد سبک بود باد نبره!!!!!
pesare irani 41805 ارسال شده در 8 آبان، 2010 مخ داري بزنم تو اون مخت يا نه؟ باز تو قیافه عوش کردی بابا اون گربههه خیلی بهت........................ 1
armin.eleman 5393 ارسال شده در 8 آبان، 2010 باز تو قیافه عوش کردی بابا اون گربههه خیلی بهت........................ ميگما .................:167: هيچي ولش 1
am in 25041 مالک ارسال شده در 18 آبان، 2010 بابا یه خبری میدادی مام میومدیم!!!!:ghelyon: به بی معرفتا که آنتن نمیدن!!!! معلوم هست کجایی؟؟ یه ماه هست پیدات نی!!! 1
Cinderella 9897 ارسال شده در 18 آبان، 2010 به بی معرفتا که آنتن نمیدن!!!!معلوم هست کجایی؟؟ یه ماه هست پیدات نی!!! ای بابا چه کنیم از دست این زندگی!! اونقد این چن هفته اخیر پرمشغله بودم که بگم سرت صوت میکشه!! خیلی خیلی زیاد!! باید یکمی به خودمو تفریحات بپردازم!!!! :pichak: 1
am in 25041 مالک ارسال شده در 18 آبان، 2010 ای بابا چه کنیم از دست این زندگی!!اونقد این چن هفته اخیر پرمشغله بودم که بگم سرت صوت میکشه!! خیلی خیلی زیاد!! باید یکمی به خودمو تفریحات بپردازم!!!! :pichak: مهم اینه که الان هستی جیگر امیدوارم خوش بگذره بهت!!!:rose: کجاها بودی؟؟؟؟؟ ای وااااای خانوم من نومزد دارم!!!!!! 1
ارسال های توصیه شده